anetina 19.12.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 a wasi synkowie już duzi? bo jakos nie kojarzę wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 19.12.2008 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 My chcielibyśmy spędzać juz u siebie w domu - Wigilię 2010. Moje Kochanie chciałby żebyśmy przygotowali dom do przeprowadzki już na przełom lato/jesień 2010. Ale ja wolę się tak nie nastawiać, żeby później się niepotrzebnie nie stresować. Bardzo nie lubię jak mi się plany zmieniają, więc wychodę z założenia że trzeba starać się skończyć to jak najszybciej, ale "planuje" przeprowadzkę przed Wigilią 2010. Wiem, że z reguły się wszystko się przedłuża. Niestety. Zobaczymy... może nie będzie tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 19.12.2008 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Młodszy chodzi do 1 klasy, w styczniu (za nie cały miesiąc) będzie miał 8 lat. A za starszym już się dziewczyny uganiają, a ma 9 lat, no 9 i pół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.12.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 My chcielibyśmy spędzać juz u siebie w domu - Wigilię 2010. wydaje mi się termin jak najbardziej realny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.12.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Młodszy chodzi do 1 klasy, w styczniu (za nie cały miesiąc) będzie miał 8 lat. A za starszym już się dziewczyny uganiają, a ma 9 lat, no 9 i pół. to juz masz sporych kawalerów nie boisz się tak dużej róŻnicy wieku? chciałoby ci się wracać znowu do pieluch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 19.12.2008 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Hm, różnicy wieku między dziećmi, nie. Między chłopcami jest 1,5 roku różnicy i bawią się razem. Chłopców miałam stosunkowo wcześnie, tzn. niby w najlepszym wieku do rodzenia dzieci (24, 26 lat), ale jak patrzę z perspektywy czasu, to było to chyba dla mnie za wcześnie na tego typu wyzwania, nie żebym sobie nie radziła, ale wiesz... Pieluch trochę się boję, a raczej niewyspania, zarwanych nocy i wiecznego zmęczenia;), ale nie aż tak bardzo. Marzy mi się córeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.12.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 chodziło mi o różnicę wieku między chłopcami a wymarzoną córcią ja urodziłam po środku twoich lat - 25 lat mnie się tak naprawdę nie marzy kolejny powrót do pieluch ale instynkt macierzyński się budzi a żeby inwestorek nie był jedynakiem, to tym bardziej przydałaby się nam jeszcze z dwójka brzdąców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 19.12.2008 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Wiem, wiem, że chodziło Tobie o różnicę między chłopcami a kolejnym dzieckiem, tak przy okazji mi się napisało. To wam jak się uda, to będziecie mieli 7 lat różnicy. No to sporą pomoc będziesz ze starszego miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.12.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 no, 7 lat mi się marzy a później szybko, jak się da, kolejne a pomoc ... liczę, że będzie gorzej jak młodsze będzie wpatrzone w starsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 19.12.2008 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Zacne plany.Chyba zawsze młodsze jest zapatrzone w starsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.12.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 plany planami życie i tak zrobi swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 19.12.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Dzieki piotr.nowy, pewnie się do niego zwrócę. Jak nie ja, to moja połówka. A on zajmuje się sprzedażą okien? A może znacie kogoś od rekuperatorów. Mój guzman bacznie śledzi wątki wentylacyjne i szuka różnych, ale może nie trafił na prawdziwego speca. Dzięki za pomoc Nie ma za co. Jareko sprzedaje i montuje okna. I co ważne ma w ofercie produkty kilku producentów. Przede wszystkim to człowiek który zna się ma rzeczy i na pewno doradzi i podpowie co i jak. A przy waszych "ciepłych i dużych" okienkach warto wszystko mieć poukładane od a do z . Jeśli chodzi o rekuperację , to ja biorę od firmy SKAVENT . To ci sami , którzy robili reku w domu wzorcowym w Smolcu. Będą mi montowali sprzęt 12 stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 19.12.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Magda, plany widzę są szerokie róbcie te pokoje u góry, bo na pewno je wykorzystacie. Nam w sumie 1 brakuje-są 3 sypialnie (wiecej potomków nie planujemy) i jest pokój kinowy, no i brakuje małego gocinnego....Ale w sumie doszlismy do wniosku, ze nocujacych gości mamy maks 2-3 razy w roku wiec lepiej miec pokój kinowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaRo_wroc 21.12.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Wesołych Świąt, udanych wyborów podczas budowania i pamiętajcie o Mikołaju !! http://www.wni.pl/rwi/kwasowka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 21.12.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Życzę Tobie spełnienia wszystkich marzeń,przychylności wszechświata,siły w ramionach i czystego ognia w sercu,co zapali wszystko wokół Ciebie szczęściem i radością.Niech wszystko czego się dotkniesz,stanie się pomocne w spełnieniu marzeń,a każda najdrobniejszą nawet czynnośćprzybliża Ciebie do bycianajszczęśliwszą i najbardziej uśmiechniętą osobąspośród wszystkich ludzi. http://mimijade.free.fr/DecoMails/Noel/MeliMelo2/14.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 22.12.2008 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 http://kartki.net.pl/kartki/4/128.jpg Gdy nadejdą Święta niech nadzieja i radość zastukają do Waszych drzwi, a Nowy Rok przyniesie pomyślność, szczęście i spełnienie wszystkich marzeń i planów. b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.12.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Tradycyjnie jak co rokusypią się życzenia wokół.Większość życzy świąt obfitychi prezentów znakomitych,a ja życzę, moi mili,byście święta te spędzilitak jak każdy sobie marzy,że mu kiedyś sie przydarzy.Może cicho bez hałasuwyjeżdżając gdzieś do lasu,może w gronie swoich bliskichjedząc karpia z wspólnej miski,może gdzieś tam w ciepłym krajuczując się jak Adam w raju,może lepiąc gdzieś bałwana,jeśli śnieg popada z rana.Może tak jak to lubicielicząc dziury na suficie,sami zresztą chyba wiecie,gdzie najlepiej się czujecie.Takie dla Was mam życzeniaw dniu Bożego Narodzenia.***************************** _____________________$$$$$___________________$$$$$$_________________$$$$$$$_______________$$$$$$$$_$$$$$$$$$$______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$_____________$$$$$$$$$$$$$$$____________$$$$$$$$$$$$$___________$$$$$$$$$$$$__________$$$$$$$$$$_________$$$$$$$$$________$$$$$$$$_______$$$$$$$______$$$$$$______$$$$$______$$$$______$$$$______$$$_____$$______$$___$$__$$$$$$$$$$$___$$$$$$$$$____$$$$$$$$$___$$$$$$$$$$$$$__$$$$$$$$$$$$$$$__$$$$$$$$$$$____$$_____$$$$_______$$$________$ Gdy na zimowym niebie Gwiazda Betlejemska zaświeci,przy Wigilijnym stole siadają dorośli i dzieci.Życzenia sobie składają opłatkiem się łamiąc,mówią o przyszłości i Tych co odeszli wspominają.Do tych życzeń serdecznych i my się przyłączamy:niech zdrowie, szczęście i miłość zawsze będą z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.12.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Narodziła się Dziecinkadziś prezenty i choinkaw stajni zimnej i na sianieniechaj szczęście pozostanieprzez rok cały z Twą rodzinąniech prezenty nie ominąani starszych ani dzieciw Nowym Roku słońce świecidla Rodziny tylko Twojejte życzenia są od mojej! Dziękujemy za życzeniaZdrowych radosnych Świąt życzy Magda z Rodziną http://d.wiadomosci24.pl/g2/b7/24/66/52855_1198002126_0180_p.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 23.12.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://www.majhost.com/gallery/aneczka/sdf/dom/zyczenia2008.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.12.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Wesołych Świąt! Bez zmartwień, Z barszczem, z grzybami, z karpiem, Z gościem, co niesie szczęście! Czeka nań przecież miejsce. Wesołych Świąt! A w Święta, Niech się snuje kolęda. I gałązki świerkowe Niech Wam pachną na zdrowie. Wesołych Świąt! A z Gwiazdką! Pod świeczek łuną jasną Życzcie sobie - najwięcej: Zwykłego, ludzkiego szczęścia http://www.ekartki.pl/cards_files/19/19139_Wesołych%20Świąt!!!.5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts