AskaK1719503823 16.07.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Hej AskaK - o jak dobrze, że piszesz o takich rzeczach, może nam uda się nie zapomnieć np. o kablach do wentylatorów, ale chyba nigdy nie da się zrobić wszystkiego idealnie Cieszę się że mogłam coś podpowiedzieć. Planujemy wprowadzić się za rok, może niecały rok. Nam nie spieszy się tak jak Wam . Wręcz przeciwnie dzieciaki trzeba będzie wozić do starej szkoły Acha! No i też fajnie! My byśmy wcale tak nie pędzili, gdyby nie okoliczności "przyrody". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 20.07.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 oj... dziennik znów podupada... Może jakaś aktualna fotka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 20.07.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Czyżbyś przejeżdżał obok ? Śpimy na działce i zamiast mieć więcej czasu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 20.07.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Ostatnio mnie nie było nigdzie w pobliżu, więc nie jestem na bieżąco z tym, co się u Was dzieje.. W najbliższym czasie zapowiadają się coraz częstsze wyjazdy do Szamotuł, więc jest szansa, że i u Was się pojawię skontrolować postępy prac Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 20.07.2009 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Ostatnio mnie nie było nigdzie w pobliżu, więc nie jestem na bieżąco z tym, co się u Was dzieje.. W najbliższym czasie zapowiadają się coraz częstsze wyjazdy do Szamotuł, więc jest szansa, że i u Was się pojawię skontrolować postępy prac Pozdrawiam! Coraz częstsze wyjazdy...., to znaczy, że budowa ruszy.... ciekawe co u Ciebie znajdę w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 20.07.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Coś wreszcie ruszyło, to i dziennik uzupełniony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 20.07.2009 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 No tak powinno być. A u nas małe zmiany to i zdjęć nie ma co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.07.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Dzięki za fotki Guzmanko mam świetnego fachowca od odkurzacza centralnego. Tani i bardzo dobry .... jak byś była zainteresowana to dane na priwa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 20.07.2009 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Dzięki za fotki Guzmanko mam świetnego fachowca od odkurzacza centralnego. Tani i bardzo dobry .... jak byś była zainteresowana to dane na priwa.. Ooo dzięki, planowaliśmy, że Darek zrobi instalcje odkurzacza, ale nie wiem czy będzie miał czas... to jakbyś mogła na pw i najlepiej jeszcze napisz Kochana co to znaczy tani A od alarmu kogoś masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.07.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Dzięki za fotki Guzmanko mam świetnego fachowca od odkurzacza centralnego. Tani i bardzo dobry .... jak byś była zainteresowana to dane na priwa.. Ooo dzięki, planowaliśmy, że Darek zrobi instalcje odkurzacza, ale nie wiem czy będzie miał czas... to jakbyś mogła na pw i najlepiej jeszcze napisz Kochana co to znaczy tani A od alarmu kogoś masz? Tani to znaczy 180 zł za punkt...dodam,że to jest bardzo tani Bardzo miły młody chłopak....będe tez kupowała od niego jednostkę. Ma dobre ceny Alarm montuje mi mój elektryk i właśnie dzisiaj określaliśmy punkty, On też montuje wideofon....... dostałam też oferte z biura Juwentus, ale koszt z montażem ponad 3000 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 20.07.2009 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Dzięki za fotki Guzmanko mam świetnego fachowca od odkurzacza centralnego. Tani i bardzo dobry .... jak byś była zainteresowana to dane na priwa.. Ooo dzięki, planowaliśmy, że Darek zrobi instalcje odkurzacza, ale nie wiem czy będzie miał czas... to jakbyś mogła na pw i najlepiej jeszcze napisz Kochana co to znaczy tani A od alarmu kogoś masz? Tani to znaczy 180 zł za punkt...dodam,że to jest bardzo tani Bardzo miły młody chłopak....będe tez kupowała od niego jednostkę. Ma dobre ceny Alarm montuje mi mój elektryk i właśnie dzisiaj określaliśmy punkty, On też montuje wideofon....... dostałam też oferte z biura Juwentus, ale koszt z montażem ponad 3000 . Nie orientowałam się nawet jakie są ceny... A jednostkę jakiej firmy zamierzasz kupić? Z tym elektrykiem fajnie masz... mnie przeraża myśl o instalacjach szczególnie elektrycznych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.07.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Dzięki za fotki Guzmanko mam świetnego fachowca od odkurzacza centralnego. Tani i bardzo dobry .... jak byś była zainteresowana to dane na priwa.. Ooo dzięki, planowaliśmy, że Darek zrobi instalcje odkurzacza, ale nie wiem czy będzie miał czas... to jakbyś mogła na pw i najlepiej jeszcze napisz Kochana co to znaczy tani A od alarmu kogoś masz? Tani to znaczy 180 zł za punkt...dodam,że to jest bardzo tani Bardzo miły młody chłopak....będe tez kupowała od niego jednostkę. Ma dobre ceny Alarm montuje mi mój elektryk i właśnie dzisiaj określaliśmy punkty, On też montuje wideofon....... dostałam też oferte z biura Juwentus, ale koszt z montażem ponad 3000 . Nie orientowałam się nawet jakie są ceny... A jednostkę jakiej firmy zamierzasz kupić? Z tym elektrykiem fajnie masz... mnie przeraża myśl o instalacjach szczególnie elektrycznych ... Ja sie orientowałam...i nigdzie nie schodziło poniżej 1200-1500 netto za 4 punkty. Jak chcesz to ci podrzucę mojego elektryka. Bardzo dobry fachowiec...i najpóźniej w środę kończy u mnie A centralę odkurzacza kupuję albo Beam...albo aka hiszpańska (nie pamietam nazwy - dostałam katalog od tego chłopaka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 20.07.2009 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Dzięki za fotki Guzmanko mam świetnego fachowca od odkurzacza centralnego. Tani i bardzo dobry .... jak byś była zainteresowana to dane na priwa.. Ooo dzięki, planowaliśmy, że Darek zrobi instalcje odkurzacza, ale nie wiem czy będzie miał czas... to jakbyś mogła na pw i najlepiej jeszcze napisz Kochana co to znaczy tani A od alarmu kogoś masz? Tani to znaczy 180 zł za punkt...dodam,że to jest bardzo tani Bardzo miły młody chłopak....będe tez kupowała od niego jednostkę. Ma dobre ceny Alarm montuje mi mój elektryk i właśnie dzisiaj określaliśmy punkty, On też montuje wideofon....... dostałam też oferte z biura Juwentus, ale koszt z montażem ponad 3000 . Nie orientowałam się nawet jakie są ceny... A jednostkę jakiej firmy zamierzasz kupić? Z tym elektrykiem fajnie masz... mnie przeraża myśl o instalacjach szczególnie elektrycznych ... Ja sie orientowałam...i nigdzie nie schodziło poniżej 1200-1500 netto za 4 punkty. Jak chcesz to ci podrzucę mojego elektryka. Bardzo dobry fachowiec...i najpóźniej w środę kończy u mnie A centralę odkurzacza kupuję albo Beam...albo aka hiszpańska (nie pamietam nazwy - dostałam katalog od tego chłopaka) Widzę, że idziecie jak burza. Z elektryką czekamy 1) aż będziemy mieli okna 2) miał to robić Darek pod nadzorem wujka swojego i/albo z jego pomocą, więc wiesz.... ale kurcze może alarm mógłby nam zrobić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.07.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 na sam alarm to on na pewno nie przyjedzie . Za daleko ma. Gość jest ze Środy Wielkopolskiej...i z tego co widze to na brak domów nie narzeka . Ale podpytam jutro . Uciekam na budowę Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 21.07.2009 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Dzięki za fotki Guzmanko mam świetnego fachowca od odkurzacza centralnego. Tani i bardzo dobry .... jak byś była zainteresowana to dane na priwa.. GLAMOURMUM tym fachowcem ja również jestem zainteresowany.. Czy też mogę dostać namiary? Guzmanko, dzięki za uaktualnianie w dzienniku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.07.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Dzięki za fotki Guzmanko mam świetnego fachowca od odkurzacza centralnego. Tani i bardzo dobry .... jak byś była zainteresowana to dane na priwa.. GLAMOURMUM tym fachowcem ja również jestem zainteresowany.. Czy też mogę dostać namiary? Guzmanko, dzięki za uaktualnianie w dzienniku! mort wysyłam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 21.07.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Guzmanko, dzięki za uaktualnianie w dzienniku! To ja dziękuje!! Dzięki Tobie mój dziennik jest aktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 21.07.2009 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Glamurko, a te 1200-1500 za 4 punkty to już z materiałem czy sama robocizna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 21.07.2009 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Ach właśnie rozwiałaś moje wątpliwości na Grupie Wielkopolskiej. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 28.07.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Hej Faktycznie chyba już kończą się przecinki, bo wczoraj wyciągnąłem 1 sztukę z 1 czujki przy czyszczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts