Guzmanka 28.07.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Hej Faktycznie chyba już kończą się przecinki, bo wczoraj wyciągnąłem 1 sztukę z 1 czujki przy czyszczeniu Będziesz miał co wspominać Oby problemy z nimi już się skończyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.07.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Hej Faktycznie chyba już kończą się przecinki, bo wczoraj wyciągnąłem 1 sztukę z 1 czujki przy czyszczeniu Będziesz miał co wspominać Oby problemy z nimi już się skończyły ale to robactwo...to tak co roku będzie zamęczać nas ludzi i nasze urządzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 28.07.2009 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Hej Faktycznie chyba już kończą się przecinki, bo wczoraj wyciągnąłem 1 sztukę z 1 czujki przy czyszczeniu Będziesz miał co wspominać Oby problemy z nimi już się skończyły ale to robactwo...to tak co roku będzie zamęczać nas ludzi i nasze urządzenia? Mam rozwiązanie - trzeba będzie dbać żeby nie właziły i przy upałach nie otwierać okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.07.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Hej Faktycznie chyba już kończą się przecinki, bo wczoraj wyciągnąłem 1 sztukę z 1 czujki przy czyszczeniu Będziesz miał co wspominać Oby problemy z nimi już się skończyły ale to robactwo...to tak co roku będzie zamęczać nas ludzi i nasze urządzenia? Mam rozwiązanie - trzeba będzie dbać żeby nie właziły i przy upałach nie otwierać okien? HMMMM...siedzenie w zamkniętych pomieszczeniach.... Musi być jakieś lepsze rozwiązanie.... Guzmanko kiedy odbieracie okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 28.07.2009 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Umowę mamy na 34 tydzień roku, czyli połowę sierpnia, ale może, może będą w pierwszym tygodniu sierpnia, w tym tygodniu się okaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.07.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Umowę mamy na 34 tydzień roku, czyli połowę sierpnia, ale może, może będą w pierwszym tygodniu sierpnia, w tym tygodniu się okaże. To już nie długo..super! Przez brak tych okien...nie ma co robić na budowie.... Widziałam,że podobała ci sie moja łazieneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 28.07.2009 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Umowę mamy na 34 tydzień roku, czyli połowę sierpnia, ale może, może będą w pierwszym tygodniu sierpnia, w tym tygodniu się okaże. To już nie długo..super! Przez brak tych okien...nie ma co robić na budowie.... Widziałam,że podobała ci sie moja łazieneczka Oj bardzo... mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 28.07.2009 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Elektryki jeszcze nie obmysliliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.07.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Elektryki jeszcze nie obmysliliśmy no to lepiej sie bierz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 28.07.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Hej Faktycznie chyba już kończą się przecinki, bo wczoraj wyciągnąłem 1 sztukę z 1 czujki przy czyszczeniu Będziesz miał co wspominać Oby problemy z nimi już się skończyły ale to robactwo...to tak co roku będzie zamęczać nas ludzi i nasze urządzenia? Mam rozwiązanie - trzeba będzie dbać żeby nie właziły i przy upałach nie otwierać okien? HMMMM...siedzenie w zamkniętych pomieszczeniach.... Musi być jakieś lepsze rozwiązanie.... Guzmanko kiedy odbieracie okna? Jest - wentylacja z rekuperatorem i nie trzeba otwierać okna, ale żeby na taras wyjść i żeby drzwi tarasowe za sobą zamykać, bo przecinki ? trzeba poszukać szczelnych czujek, albo uszczelnić te co się ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 28.07.2009 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 A wiesz, dobrze, że trochę luźniej się zrobiło. Darek w piątek dostał ataku kolki nerkowej - nagle i jechaliśmy do szpitala. Tak się zmieniają priorytety jak zdrowie siada, że hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 28.07.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Hej Faktycznie chyba już kończą się przecinki, bo wczoraj wyciągnąłem 1 sztukę z 1 czujki przy czyszczeniu Będziesz miał co wspominać Oby problemy z nimi już się skończyły ale to robactwo...to tak co roku będzie zamęczać nas ludzi i nasze urządzenia? Mam rozwiązanie - trzeba będzie dbać żeby nie właziły i przy upałach nie otwierać okien? HMMMM...siedzenie w zamkniętych pomieszczeniach.... Musi być jakieś lepsze rozwiązanie.... Guzmanko kiedy odbieracie okna? Jest - wentylacja z rekuperatorem i nie trzeba otwierać okna, ale żeby na taras wyjść i żeby drzwi tarasowe za sobą zamykać, bo przecinki ? trzeba poszukać szczelnych czujek, albo uszczelnić te co się ma A jakiej firmy czujki macie i instalacje alarmową? Chyba, że nie można tego zdradzać, hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 28.07.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 A jakiej firmy czujki macie i instalacje alarmową? Chyba, że nie można tego zdradzać, hmmm No raczej nie wypada Ale czujki nie mają znaczenia - jak będą białe i nie szczelne to przecinek wlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 28.07.2009 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 A jakiej firmy czujki macie i instalacje alarmową? Chyba, że nie można tego zdradzać, hmmm No raczej nie wypada Ale czujki nie mają znaczenia - jak będą białe i nie szczelne to przecinek wlezie mhmm, czyli musimy na to zwrócić uwagę. Tylko, wydaje mi się, że nie widziałam czujek innych niz białe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.07.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Umowę mamy na 34 tydzień roku, czyli połowę sierpnia, ale może, może będą w pierwszym tygodniu sierpnia, w tym tygodniu się okaże. To już nie długo..super! Przez brak tych okien...nie ma co robić na budowie.... Widziałam,że podobała ci sie moja łazieneczka Oj bardzo... mi się podoba. to może Ty ja zrobisz pierwsza...a ja oblukam...jak wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 28.07.2009 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Umowę mamy na 34 tydzień roku, czyli połowę sierpnia, ale może, może będą w pierwszym tygodniu sierpnia, w tym tygodniu się okaże. To już nie długo..super! Przez brak tych okien...nie ma co robić na budowie.... Widziałam,że podobała ci sie moja łazieneczka Oj bardzo... mi się podoba. to może Ty ja zrobisz pierwsza...a ja oblukam...jak wyglada Coś mi się wydaje, że nie wytrzymasz nerwowo i będziesz pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.07.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Umowę mamy na 34 tydzień roku, czyli połowę sierpnia, ale może, może będą w pierwszym tygodniu sierpnia, w tym tygodniu się okaże. To już nie długo..super! Przez brak tych okien...nie ma co robić na budowie.... Widziałam,że podobała ci sie moja łazieneczka Oj bardzo... mi się podoba. to może Ty ja zrobisz pierwsza...a ja oblukam...jak wyglada Coś mi się wydaje, że nie wytrzymasz nerwowo i będziesz pierwsza ja???? skąd ...jestem super spokojna ale już nie wyobrażam sobie innej łązienki na górze....zaraz jade oblukac jakie kamienie są u znajomych.... tylko jak widzę tych fachowców, którzy pozostawiają po sobie burdel.... to mnie szlag trafia... A co się stało Twojemu męzowi, że biedak w szpitalu wylądował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 28.07.2009 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Okazało się, że zrobiły mu się kamienie w nerce i właśnie jeden z nich się uwolnił do moczowodu - straszny ból - mówi się, że się - rodzi kamienie- więc możesz sobie wyobrazić co to za ból i do tego straszne mdłości i wymioty parogodzinne, bezustanne.... straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.07.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Okazało się, że zrobiły mu się kamienie w nerce i właśnie jeden z nich się uwolnił do moczowodu - straszny ból - mówi się, że się - rodzi kamienie- więc możesz sobie wyobrazić co to za ból i do tego straszne mdłości i wymioty parogodzinne, bezustanne.... starszne przerabiałam to z moim mężem w dniu naszej pierwszej rocznicy ślubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 28.07.2009 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Okazało się, że zrobiły mu się kamienie w nerce i właśnie jeden z nich się uwolnił do moczowodu - straszny ból - mówi się, że się - rodzi kamienie- więc możesz sobie wyobrazić co to za ból i do tego straszne mdłości i wymioty parogodzinne, bezustanne.... starszne przerabiałam to z moim mężem w dniu naszej pierwszej rocznicy ślubu Łoooo to mieliście niezapomnianą rocznicę ślubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts