Guzmanka 28.07.2009 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Okazało się, że zrobiły mu się kamienie w nerce i właśnie jeden z nich się uwolnił do moczowodu - straszny ból - mówi się, że się - rodzi kamienie- więc możesz sobie wyobrazić co to za ból i do tego straszne mdłości i wymioty parogodzinne, bezustanne.... starszne przerabiałam to z moim mężem w dniu naszej pierwszej rocznicy ślubu Łoooo to mieliście niezapomnianą rocznicę ślubu Mało romantyczną, ale na pewno niezapomnianą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.07.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Okazało się, że zrobiły mu się kamienie w nerce i właśnie jeden z nich się uwolnił do moczowodu - straszny ból - mówi się, że się - rodzi kamienie- więc możesz sobie wyobrazić co to za ból i do tego straszne mdłości i wymioty parogodzinne, bezustanne.... starszne przerabiałam to z moim mężem w dniu naszej pierwszej rocznicy ślubu Łoooo to mieliście niezapomnianą rocznicę ślubu taaaa, jest co wspominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 28.07.2009 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 A z tą łazienką.... to sa dwie możliwości 1) albo zmienisz koncepcję albo 2) zrobisz ją pierwsza Jesteś z tych niecierpliwych, hmmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.07.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 A z tą łazienką.... to sa dwie możliwości 1) albo zmienisz koncepcję albo 2) zrobisz ją pierwsza Jesteś z tych niecierpliwych, hmmm? koncepcji na pewno nie zmienie.... od poczatku chciałam podświetlany onyx.... tylko nie wiedziałam jak go ubrać.... , gdzie, jaki duży itp. Tym barziej że jest to najdroższy kamień...i nie chciałam za bardzo szaleć...ale jak znajomy powiedział,że sprzeda nam nakilka rat i po kosztach zakupu.... to zaczęły sie poszukiwania....odpowiedniego koloru Ta łazienka jest bardzo elegancka..... i za razem skromnia. Cały urok daje kamień.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 28.07.2009 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 A z tą łazienką.... to sa dwie możliwości 1) albo zmienisz koncepcję albo 2) zrobisz ją pierwsza Jesteś z tych niecierpliwych, hmmm? koncepcji na pewno nie zmienie.... od poczatku chciałam podświetlany onyx.... tylko nie wiedziałam jak go ubrać.... , gdzie, jaki duży itp. Tym barziej że jest to najdroższy kamień...i nie chciałam za bardzo szaleć...ale jak znajomy powiedział,że sprzeda nam nakilka rat i po kosztach zakupu.... to zaczęły sie poszukiwania....odpowiedniego koloru Ta łazienka jest bardzo elegancka..... i za razem skromnia. Cały urok daje kamień.... To fakt jest po prostu piękna. A ten onyx taki strasznie drogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.07.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 A z tą łazienką.... to sa dwie możliwości 1) albo zmienisz koncepcję albo 2) zrobisz ją pierwsza Jesteś z tych niecierpliwych, hmmm? koncepcji na pewno nie zmienie.... od poczatku chciałam podświetlany onyx.... tylko nie wiedziałam jak go ubrać.... , gdzie, jaki duży itp. Tym barziej że jest to najdroższy kamień...i nie chciałam za bardzo szaleć...ale jak znajomy powiedział,że sprzeda nam nakilka rat i po kosztach zakupu.... to zaczęły sie poszukiwania....odpowiedniego koloru Ta łazienka jest bardzo elegancka..... i za razem skromnia. Cały urok daje kamień.... To fakt jest po prostu piękna. A ten onyx taki strasznie drogi? bardzo..... za płytę dochodzi do 10 tyś...zależy ile jest użyleń itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 28.07.2009 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 A z tą łazienką.... to sa dwie możliwości 1) albo zmienisz koncepcję albo 2) zrobisz ją pierwsza Jesteś z tych niecierpliwych, hmmm? koncepcji na pewno nie zmienie.... od poczatku chciałam podświetlany onyx.... tylko nie wiedziałam jak go ubrać.... , gdzie, jaki duży itp. Tym barziej że jest to najdroższy kamień...i nie chciałam za bardzo szaleć...ale jak znajomy powiedział,że sprzeda nam nakilka rat i po kosztach zakupu.... to zaczęły sie poszukiwania....odpowiedniego koloru Ta łazienka jest bardzo elegancka..... i za razem skromnia. Cały urok daje kamień.... To fakt jest po prostu piękna. A ten onyx taki strasznie drogi? bardzo..... za płytę dochodzi do 10 tyś...zależy ile jest użyleń itp Taaaa, to może jeszcze raz zastanowię się nad wizją łazienki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.07.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 A z tą łazienką.... to sa dwie możliwości 1) albo zmienisz koncepcję albo 2) zrobisz ją pierwsza Jesteś z tych niecierpliwych, hmmm? koncepcji na pewno nie zmienie.... od poczatku chciałam podświetlany onyx.... tylko nie wiedziałam jak go ubrać.... , gdzie, jaki duży itp. Tym barziej że jest to najdroższy kamień...i nie chciałam za bardzo szaleć...ale jak znajomy powiedział,że sprzeda nam nakilka rat i po kosztach zakupu.... to zaczęły sie poszukiwania....odpowiedniego koloru Ta łazienka jest bardzo elegancka..... i za razem skromnia. Cały urok daje kamień.... To fakt jest po prostu piękna. A ten onyx taki strasznie drogi? bardzo..... za płytę dochodzi do 10 tyś...zależy ile jest użyleń itp Taaaa, to może jeszcze raz zastanowię się nad wizją łazienki.... marmurem też można obkleić.... a jest dużo tańszy..a równie piękny. Jeden tai podoba mi sie bardzo... on jest chyba z Turcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 28.07.2009 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Nieźle..... Glamurko uciekam do domku, do mojego choruska, papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.07.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Nieźle..... Glamurko uciekam do domku, do mojego choruska, papa PAPATKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 28.07.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Witam serdecznie. Jeszcze się nie wpisywałem w tym miejscu ale wasz dziennik był jednym z pierwszych, które przeczytałem całe. Obserwuję was uważnie. I trochę z zazdrością patrzę jak daleko już jesteście powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 29.07.2009 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Witam Cię Asaf, bardzo mi miło, że się wpisałeś. A tym bardziej mi miło, że przeczytałeś nasz dziennik nazbierało się tego troszkę. Jak już bedziesz mógł zacząć budować, to też szybciutko poleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 29.07.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Witaj Guzmanko!Wczoraj byłem przejazdem na Waszej budowie. Dach w całości prezentuje się wspaniale! Co to za dachówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 30.07.2009 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Witaj Guzmanko! Wczoraj byłem przejazdem na Waszej budowie. Dach w całości prezentuje się wspaniale! Co to za dachówka? Hej, Mów, mów do mnie jeszcze , żartuje... To antracyt Monza Plus Robena, nic takiego... Przy rozmiarach naszego dachu musiliśmy zdecydować się na dużą dachówkę, żeby nasz dach nie wyglądał na stodołę. I chyba dobrze wyszło Dekarze też tak nam mówili, że gdyby była mała dachówka, dach wyglądałby zdecydowanie gorzej. Dobrze wygląda też kafer, jest duuuży i nadaje temu dachowi uroku. Summa summarum wyszło nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 30.07.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Witam no i się u Ciebie naoglądałam jak Wam sprawnie idzie, że zaraz muszę pojechcą do nas na budowę i zobaczyc jakie u nas postępy Na mnie też dach zrobił wrażenie i myślę, że włąśnie taką dachówkę wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 30.07.2009 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Witam no i się u Ciebie naoglądałam jak Wam sprawnie idzie, że zaraz muszę pojechcą do nas na budowę i zobaczyc jakie u nas postępy Na mnie też dach zrobił wrażenie i myślę, że włąśnie taką dachówkę wybiorę Witaj ohm30 Miło mi Cię gościć U Was tez pójdzie sprawnie. A dachówka - jedna z tańszych na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 30.07.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 hejka, super postepy budowlane. ja tez czekam na przylacz wody, mialo byc to dzisiaj ale widomo jak to z fachowcami aha, a jak sie tak biwakujecie to nie szalejcie za bardzo , powszechnie wiadomo jak sie takie biwaki koncza aha a "chłopu" wspolczuje, wiem co to znaczy i jaki to jest bol przy takich kamyczkach, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 30.07.2009 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 hejka, super postepy budowlane. ja tez czekam na przylacz wody, mialo byc to dzisiaj ale widomo jak to z fachowcami aha, a jak sie tak biwakujecie to nie szalejcie za bardzo , powszechnie wiadomo jak sie takie biwaki koncza aha a "chłopu" wspolczuje, wiem co to znaczy i jaki to jest bol przy takich kamyczkach, pozdrawiam. Hej Junona , wszystko pod kontrolą Chłopu lepiej. A wiesz, że po takim przyłączu musi być wykonany przynajmniej szkic z pomiaru przez geodetę, o ile nie mapa I chyba jest określony czas na dostarczenie go do waszego "Aquanetu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 31.07.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 ups, sprawdze jak jest z tym geodeta, a nie wiesz czy po pradzie tez to nalezy zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 31.07.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 ups, sprawdze jak jest z tym geodeta, a nie wiesz czy po pradzie tez to nalezy zrobic? Hmmmm, nie mam pojęcia. Wiem, że na koniec, przed wprowadzeniem robi się ostateczną mapę - inwentaryzację powykonawczą budynku. Ale co kraj to obyczaj Musiałabyś się dowiedzieć u siebie w gminie. U nas Pan z Puk-u -lokalny Aquanet-wspomniał coś o mapie, a jak zadzwoniliśmy do nich z pytaniem czy starczy szkic, na szczęście powiedział, że wystarczy. Każda mapa to kolejne koszty, do licha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts