pawalara 01.08.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Moja droga, idziedzie pełną parą. Dach dopiero podkreśla cały urok tego domu. Muszę się zebrać i uzupełnić nasz dziennik, bo zapuściłam się strasznie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 02.08.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Witam no i się u Ciebie naoglądałam jak Wam sprawnie idzie, że zaraz muszę pojechcą do nas na budowę i zobaczyc jakie u nas postępy Na mnie też dach zrobił wrażenie i myślę, że włąśnie taką dachówkę wybiorę Witaj ohm30 Miło mi Cię gościć U Was tez pójdzie sprawnie. A dachówka - jedna z tańszych na rynku. a mogę wiedziec dokładnie co to za dachówka? bo jestem na etapie wybierania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 03.08.2009 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Moja droga, idziedzie pełną parą. Dach dopiero podkreśla cały urok tego domu. Muszę się zebrać i uzupełnić nasz dziennik, bo zapuściłam się strasznie. pozdrawiam To fakt, że dach spowodował, że ta nasza budowa wygląda jak prawdziwy dom (wciąż nie mogę w to uwierzyć!!) A jeżeli chodzi o Ciebie.... to, co to jest za zapuszczanie dziennika? ! Hmmm Ja mam to samo, od czasu do czasu coś wpiszę, ale generalnie zapuściłam dziennik i spisywanie wydatków... brrrr Pozdrawiam i zachęcam do nadrobienia zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 03.08.2009 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Witam no i się u Ciebie naoglądałam jak Wam sprawnie idzie, że zaraz muszę pojechcą do nas na budowę i zobaczyc jakie u nas postępy Na mnie też dach zrobił wrażenie i myślę, że włąśnie taką dachówkę wybiorę Witaj ohm30 Miło mi Cię gościć U Was tez pójdzie sprawnie. A dachówka - jedna z tańszych na rynku. a mogę wiedziec dokładnie co to za dachówka? bo jestem na etapie wybierania Dachówka to : Antracyt Monza Plus Robena. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 03.08.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Witam no i się u Ciebie naoglądałam jak Wam sprawnie idzie, że zaraz muszę pojechcą do nas na budowę i zobaczyc jakie u nas postępy Na mnie też dach zrobił wrażenie i myślę, że włąśnie taką dachówkę wybiorę Witaj ohm30 Miło mi Cię gościć U Was tez pójdzie sprawnie. A dachówka - jedna z tańszych na rynku. a mogę wiedziec dokładnie co to za dachówka? bo jestem na etapie wybierania Dachówka to : Antracyt Monza Plus Robena. Pozdrawiam Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 03.08.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Moja droga, idziedzie pełną parą. Dach dopiero podkreśla cały urok tego domu. Muszę się zebrać i uzupełnić nasz dziennik, bo zapuściłam się strasznie. pozdrawiam To fakt, że dach spowodował, że ta nasza budowa wygląda jak prawdziwy dom (wciąż nie mogę w to uwierzyć!!) A jeżeli chodzi o Ciebie.... to, co to jest za zapuszczanie dziennika? ! Hmmm Ja mam to samo, od czasu do czasu coś wpiszę, ale generalnie zapuściłam dziennik i spisywanie wydatków... brrrr Pozdrawiam i zachęcam do nadrobienia zaległości. Dziennik już mi się udało uzupełnić, ale ... wydatki oj niedobrze, też o nich zapomniałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 03.08.2009 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Moja droga, idziedzie pełną parą. Dach dopiero podkreśla cały urok tego domu. Muszę się zebrać i uzupełnić nasz dziennik, bo zapuściłam się strasznie. pozdrawiam To fakt, że dach spowodował, że ta nasza budowa wygląda jak prawdziwy dom (wciąż nie mogę w to uwierzyć!!) A jeżeli chodzi o Ciebie.... to, co to jest za zapuszczanie dziennika? ! Hmmm Ja mam to samo, od czasu do czasu coś wpiszę, ale generalnie zapuściłam dziennik i spisywanie wydatków... brrrr Pozdrawiam i zachęcam do nadrobienia zaległości. Dziennik już mi się udało uzupełnić, ale ... wydatki oj niedobrze, też o nich zapomniałam. Z miłą chęcią sprawdzę co u Ciebie się zmieniło... A wydatki... poczekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 03.08.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Moja droga, idziedzie pełną parą. Dach dopiero podkreśla cały urok tego domu. Muszę się zebrać i uzupełnić nasz dziennik, bo zapuściłam się strasznie. pozdrawiam To fakt, że dach spowodował, że ta nasza budowa wygląda jak prawdziwy dom (wciąż nie mogę w to uwierzyć!!) A jeżeli chodzi o Ciebie.... to, co to jest za zapuszczanie dziennika? ! Hmmm Ja mam to samo, od czasu do czasu coś wpiszę, ale generalnie zapuściłam dziennik i spisywanie wydatków... brrrr Pozdrawiam i zachęcam do nadrobienia zaległości. Dziennik już mi się udało uzupełnić, ale ... wydatki oj niedobrze, też o nich zapomniałam. Z miłą chęcią sprawdzę co u Ciebie się zmieniło... A wydatki... poczekają Tak, mogą czekać, mniejsze i tak nie będą Zapraszam do dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.08.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Guzmanuś czekam na zdjęcia okien ......takie tafle szkła muszą byc niesamowite ,ale widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 25.08.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Guzmanuś czekam na zdjęcia okien ......takie tafle szkła muszą byc niesamowite ,ale widok Och nic mi nie mów, zaraz mnie ciekawość zje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.08.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Och nic mi nie mów, zaraz mnie ciekawość zje mnie też zaglądam w Twój dziennik ale trzeba bedzie poczekac do wieczora tylko pamietaj o zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 25.08.2009 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Ech do wieczora.. nie da rady. Krucho z netem na budowie. Jutro w pracy wrzucę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 25.08.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Staję w kolejce oczekujących, bo też mnie to czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.08.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Melduję że czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 26.08.2009 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Walczę z aparatem i kompem. Jak tylko skończę , będa zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 26.08.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Walczę z aparatem i kompem. Jak tylko skończę , będa zdjęcia Oby tylko komp i aparat nie poległy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.08.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 okna piękne ,tez zastanawiam sie nad orzechem szkoda że trafiły się z zadrapaniami czy one są na tych duzych oknach? a tak wogóle to oni nie sprawdzają przed transportem a gdzie były zamawiane w Gnieźnie czy w Poznaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 26.08.2009 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Okna zamawialismy w Poznaniu na ul. Jeżyckiej. Ponoć mają dobrego montażystę. Trochę nas wkurzyli, bo miały być montowane tydzień wcześniej i wszystko sobie pod to ustawialiśmy. Ale ostatecznie wszystko się dobrze poukładało. Zadrapania są na dużych ramach. Małych jeszcze nie sprawdzałam Przy montażu okazało się również, że szyba jest w jednym oknie pęknięta. Będzie do wymiany. Zastanawiamy się co zrobić z tymi wadami. Wymiana ram nam się nie uśmiecha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.08.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Zastanawiamy się co zrobić z tymi wadami. Wymiana ram nam się nie uśmiecha. wierzę Spytaj się ile będziesz czekac na wymianę ram. Powiem Ci jedno że jestem zaskoczona osobnego transportu ram i szyb myslałam że to musi byc zabezpieczone jakoś fabrycznie ale ja dopiero wchodzę w ten temat Jak robiłam wycenę w Gnieznie Pani zapewniała mnie że mają specjalne zabezpieczenia podczas transportu aby nie dochodziło do takich właśnie sytuacji ale jak widac dochodzi..... Nie wiem co radzic ale jeśli uszkodzenia są widoczne i zadrapana jest okleina to reklamuj.Tyle kasy wydaliscie i macie teraz na to patrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 26.08.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Chyba wymiana to najlepsze rozwiązanie. Ewentualny rabat wam się rozpłynie w wydatkach, a na okna będziecie patrzeć przez wiele kolejnych lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts