dankaf 21.10.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Chyba, że kupuje się u nich za jednym zamachem i okna, i bramę z siłownikiem, i rolety z silnikami elektrycznymi robiłam taką wycenę ale coś mi się wydaje drogawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 21.10.2009 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Ludzie, nie popadajcie w panikę. i nikt nie zamierza.........jesli dobrze zrozumiałam zepsute są szczoty w oknoplaście,które porysowały szyby czyli jednak wina leży, równiez po stronie produkcyjnej.Mam nadzieję,że je do wiosny wymienią bo strasznie podoba mi się profil PLATINIUM Oknoplast dostaje gotowe pakiety szybowe od firmy zewnętrznej, która nazywa się Press-Glass SA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.10.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 a to przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 22.10.2009 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peter.Gd 25.10.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Oknoplast dostaje gotowe pakiety szybowe od firmy zewnętrznej, która nazywa się Press-Glass SA Tylko czy to robi jakąś różnice? Kupiłaś okna w Oknoplaście i oni odpowiadaja za wadliwy produkt, który Ci wepchnęli. Znałem babkę, która pozwała firmę za to, że jej nie zainstalowali kratki na końcu przewodu gdy już im zapłaciła za całość i wygrała. I tak powinno być. Płaciłaś za okna jak w katalogu i takie powinnaś dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 26.10.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Dawno mnie tu nie było.Chyba faktycznie dni coraz krótsze, z niczym się nie wyrabiam.Zostawiam pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 27.10.2009 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Dawno mnie tu nie było. Chyba faktycznie dni coraz krótsze, z niczym się nie wyrabiam. Zostawiam pozdrowienia. Cześć BetaGreta Miło mi, że zajrzałaś.... Ja mam taką dolinę, że jak nawet zaglądam do kogoś, to się nie odzywam.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 29.10.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Mam nowe wieści... Druga wiadomość nie była już taka pomyślna, mianowicie firma Press-Glass SA niepomyślnie rozpatrzyła naszą reklamację. Czyli to, że prawie wszystkie szyby mamy w takim stanie.... nic ich nie obchodzi!!!! A jakie podali uzasadnienie? Bo jeżeli wszystkie szyby macie w takim stanie (dla mnie nieakceptowalnym), to ja chyba rezygnuję z ew. zakupów w firmie Oknoplast... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 29.10.2009 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Mam nowe wieści... Druga wiadomość nie była już taka pomyślna, mianowicie firma Press-Glass SA niepomyślnie rozpatrzyła naszą reklamację. Czyli to, że prawie wszystkie szyby mamy w takim stanie.... nic ich nie obchodzi!!!! A jakie podali uzasadnienie? Bo jeżeli wszystkie szyby macie w takim stanie (dla mnie nieakceptowalnym), to ja chyba rezygnuję z ew. zakupów w firmie Oknoplast... W dzienniku wkleiłam uzasadnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 29.10.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Czyli zamiast wyjść w stronę klienta, tak żeby był zadowolony i chwalił w świecie dobrą markę, zasłaniają się jakąś głupią normą (i to na 100% bez przytoczenia jej treści). I dzięki temu klient pozostaje z porysanymi szybami, ale może spać spokojnie, bo wszystko jest zgodne z PN... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 29.10.2009 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Tak to w wygląda. Widzimy jeszcze iskierkę nadziei i zanim wybierzemy się z tym do sądu..., chcemy ich jeszcze trochę pomęczyć. Ale generalnie nie tego się spodziewaliśmy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.10.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Jakaś afera z tymi oknami. Nie popuszczajcie!! Ja bym nie darowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.10.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 [wpis przeniesiony z dziennika budowy] Guzmanka,na pocieszenie powiem ci ,że ja pnad 2 miesiace bujałam się z oknami też miałam rysy na ramach pęknięte szyby i zapewne jeszcze okna trzeba będzie regulować.Na szczęscie nie zapłaciłam odrazu i musieli PRAWIE wszystko wymienić.Mazowiecka fabryka okien NIE POLECAM. http://forum.muratordom.pl/uzytkownik37777.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 02.11.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Czytam i nie wierzę! Z tymi oknami to naprawdę żeście się wpakowali!!! Cóż pozostaje Wam życzyć nerwów ze stali. Po burzy zawsze wychodzi słonce. Jutro będzie lepiej. POWODZENIA!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 03.11.2009 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Czytam i nie wierzę! Z tymi oknami to naprawdę żeście się wpakowali!!! Cóż pozostaje Wam życzyć nerwów ze stali. Po burzy zawsze wychodzi słonce. Jutro będzie lepiej. POWODZENIA!!!!! Cześć Beata i Rafał Dzięki za słowa otuchy. Faktycznie nerwy trzeba mieć mocne... Nam się już nie chce patrzeć na te okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 dzień dobry Guzmanko to faktycznie strasznego pecha mieliście nasze okna czekały od marca u sprzedawcy i po zerwaniu taśm wygląda że wszystko z nimi w największym porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 03.11.2009 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 dzień dobry Guzmanko to faktycznie strasznego pecha mieliście nasze okna czekały od marca u sprzedawcy i po zerwaniu taśm wygląda że wszystko z nimi w największym porządku Cześć wu Powiem Tobie, że my mamy już dość. Chciałam mieć piękny widok na piekny ogród. Marzyliśmy o podświetlanym oczku wodnym z fontanną i podświetlanym skalniakiem..... I w te moje marzenia wdziera się serwisant okien i który mówi mi, że jak będę miała firanki w oknach to tych rys nie będzie widać!!!!!!!!!!!!! Ręce opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piwo 04.11.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Hej Guzmanko ! Trzymać się planów!! bo każde odstępstwo pociąga kolejne...Moja rada jest tylko jedna - zacisnąć zęby i robić swoje. Piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 04.11.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Hej Guzmanko ! Trzymać się planów!! bo każde odstępstwo pociąga kolejne... Moja rada jest tylko jedna - zacisnąć zęby i robić swoje. Piwo Dzięki Piwo. Masz całkowitą rację, tylko sił brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 06.11.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Guzmanko, co jakis czas zaglądam do Was, śledzę perypetie z oknami i aż się boję co będzie u nas, ale musze przyznać że tekst z firankami rozłozył mnie na łopatki, może dlatego że nie przepadam za nimi, ale za taki argument usprawiedliwiający czyjąś nieudolność to chyba tylko można dać w p...k. Trzymaj się. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts