mort 23.12.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Szczęśliwych, kojących, wartych pamięci, przeżytych w zgodzie ze światem i z sobą samym, pełnych życia i miłości Świąt Bożego Narodzenia oraz niesamowitego, niezapomnianego, niepowtarzalnego Sylwestra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.12.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 dziękuję za życzenia i przybiegłam się odwdzięczyć... http://images27.fotosik.pl/306/18339a6fc83c44damed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.12.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Dzieki za zyczenia. Ja rowniez zycze Wesolych, zdrowych Swiat, duzo milosci i spelnienia marzen w Nowym Roku. http://img212.imageshack.us/img212/6214/0504ajw9.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 23.12.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://images47.fotosik.pl/42/1744a3f0b0ce01cbmed.jpgzdrowia i szybkiego bezproblemowego zakończenia budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 23.12.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://th.interia.pl/30,gaeab58a52989859/i825266.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 23.12.2008 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://images40.fotosik.pl/42/0d67ab02ac7e3824.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzys_i_aga 24.12.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Życzymy spokojnych i rodzinnych świąt Bożego Narodzenia !!!! Wytrwałości w dążeniu do celu. Przełamywania wszystkich niepowodzeń, optymizmu i dokończenia budowy domków !!!! http://images26.fotosik.pl/307/da5115b019b218b9med.jpg Krzyś i Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apinka 24.12.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Słyszysz jak wiatr życzenia niesie?Hula po polach i szumi w lesie,Jak stuka w okna, wchodzi w kominyI obserwuje dziecięce miny?Jeśli to słyszysz, to zamknij oczy,Niech świat z dzieciństwa znów w życie wkroczy.Poczuj makowca zapach wspaniały.Zobacz za oknem, świat cały biały.Już karp się smaży, kompot gotuje,Mróz znów na szybach kwiaty maluje,A ty radosny z iskierką w oku,Szukasz Gwiazdora, czekasz do zmroku.Teraz, choć wiosen trochę przybyło,To wiatr ten sam, szumi nam miło.Ja razem z wiatrem śle Wam życzenia,Niech się spełnią wszelkie marzenia,A pierwsza gwiazda świecąc o zmrokuNiesie radość w tym Nowym Roku. Dziękuję za życzenia,Radosnych, Rodzinnych Świąt, niech ten cudowny czas będzie odpoczynkiem od codzienności i niech w każdym odżyje dziecięca swiąteczna radość. Paulina z rodziną http://www.madzik.pl/christmas/christmas41.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 24.12.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia wielu głębokich i radosnych przeżyć, wewnętrznego spokoju, wytrwałości i radości oraz błogosławieństwa Bożego w każdym dniu nadchodzącego roku życzy Junona z Robertami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 14.01.2009 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Ach dopiero dzisiaj dotarłam do swoich komentarzy.... Dziękujemy Wam za wszystkie życzenia.Już prawie połowa stycznia.O rany!!! W tym roku już budujemy. W końcu .. będzie się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 18.01.2009 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Guzmanka super domek się zapowiada. Bardzo podobają mi się te wielkie okna na elewacji ogrodowej - efekt powalający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 19.01.2009 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Witaj kasiaa256Dzięki bardzo, rzeczywiście elewacja ogrodowa jest najładniejsza, szkoda że mamy trochę problemów z dobraniem okien i rolet. Ale działamy, dowiadujemy się ciągle nowych rzeczy, poznajemy nowe rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 19.01.2009 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Szkoda, że sprzedawcy nie potrafia nam przedstawić kompleksowo wszystkich rozwiązań, tylko trzeba samemu drążyć, wypytywać. O ile byłoby nam łatwiej.Czasami mam wrażenie, że dręczymy biednych sprzedawców. A im wcale nie zależy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 20.01.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 a byliście moze w firmie amb babst?? tam obsluga wydaje sie dosc profesjonalna.Nam robili drzwi wejsciowe.Ale robia tez okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 20.01.2009 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 O dzięki za info. Zaraz poszukam sobie w necie co to za firma i gdzie się mieści.A jak sie mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 02.02.2009 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Napiszecie co sądzicie o mojej kuchni? Co się nie podoba, co uważacie że będzie niefunkcjonalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 02.02.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Strasznie zimna ta kuchnia - zdecydowanie zmieniłbym kolorystykę.Szafki na stopkach - mnóstwo przestrzeni życiowej dla roztoczy...Poza tym kuchnia praktyczna i funkcjonalna:)Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 02.02.2009 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Strasznie zimna ta kuchnia - zdecydowanie zmieniłbym kolorystykę. Szafki na stopkach - mnóstwo przestrzeni życiowej dla roztoczy... Poza tym kuchnia praktyczna i funkcjonalna:) Pozdrawiam! Dzięki za ocenę. Przyznam się, że nie dorobiłam w programie cokołów (z lenistwa). Więc ten punkt odpadnie. Tak samo jak nie zrobiłam płytek na podłodze, a na ścianach jest kolor dosyć przypadkowy. W tej chwili głównie chodzi mi o rozmieszczenie szafek. Dziękuje bardzo za ocenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 02.02.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 funkcjonalnie to raczej bez zarzutu, ale ta szafka nad zlewem...dziwnie wygląda taka krótsza niż reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 02.02.2009 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 funkcjonalnie to raczej bez zarzutu, ale ta szafka nad zlewem...dziwnie wygląda taka krótsza niż reszta No właśnie mi też nie pasuje, ale nic lepszego nie wymyśliłam. Chciałabym mieć tam jakąś szafkę (chyba) Generalnie lubię symetrię. I starałam się, tam gdzie się da, ją zachować. Jedynie ta szafka mi tu nie pasi. Ale bez niej też byłoby dziwnie. Zaraz sprawdze... Dzięki Irma za opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts