Guzmanka 09.11.2009 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Guzmanko, co jakis czas zaglądam do Was, śledzę perypetie z oknami i aż się boję co będzie u nas, ale musze przyznać że tekst z firankami rozłozył mnie na łopatki, może dlatego że nie przepadam za nimi, ale za taki argument usprawiedliwiający czyjąś nieudolność to chyba tylko można dać w p...k. Trzymaj się. Pozdrawiam Cześć pawalara. To fakt, że teksty niezłe puszczają. Niektóre potrafią człowieka z nóg zwalić, niektóre śmieszą. Mam cały czas nadzieję, że Oknoplast nie pozwoli sobie na ostateczne niezadowolenie klienta i będzie chciał z tym coś zrobić. A z Twoimi oknami nie będzie źle. Nieważne czy dobra firma, czy jakaś nieznana ... wszędzie się zdarzają wpadki, ale stastystyki mówią, że tych wpadek nie jest tak dużo, więc głowa do góry. Generalnie trzeba się nastawić, że budowa to ciągła walka. Hehe,o materiały, o terminy, o ceny, o wykonanie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 12.11.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 O rany, ale macie przejścia z oknami Jestem w szoku, bo wydawało mi się, że to bardzo porządna firma na rynku! Trzymam za Was kciuki! PS. Domek zapowiada się ślicznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 13.11.2009 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 O rany, ale macie przejścia z oknami Jestem w szoku, bo wydawało mi się, że to bardzo porządna firma na rynku! Trzymam za Was kciuki! PS. Domek zapowiada się ślicznie! Witaj Basia_KRK Miło mi Cię "widzieć" Jestem ciekawa jaki Wy domek budujecie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 13.11.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Miło mi Cię "widzieć" Jestem ciekawa jaki Wy domek budujecie... U nas wieeeelka przebudowa domu Zapraszam do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 13.11.2009 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Miło mi Cię "widzieć" Jestem ciekawa jaki Wy domek budujecie... U nas wieeeelka przebudowa domu Zapraszam do dziennika Nieomieszkam tam zajrzeć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 13.11.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Aż mi się wierzyć nie chce jak czytam historię Waszych okien!!!!!!! To się nadaje do gazety albo Uwagi Rysia Cebuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 13.11.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Przykro mi Nawet trudno coś doradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.11.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 No proszę, ile zaległych zdjęć się pojawiło w dzienniku.Z kabelkami to niezła zabawa i galimatias. Fajnie Ci, że już kupujesz sobie roślinki.Ja mam już ogromną ochotę coś posadzić. Marzy mi się coś kolorowego, jakieś czerwone klony czy coś żółtego. Na razie dużo zielonego dzięki sosnom więc i tak nie jest źle. Pewnie ogród będzie odłożony na kilka następnych lat po przeprowadzce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 23.11.2009 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 No proszę, ile zaległych zdjęć się pojawiło w dzienniku. Z kabelkami to niezła zabawa i galimatias. Fajnie Ci, że już kupujesz sobie roślinki. Ja mam już ogromną ochotę coś posadzić. Marzy mi się coś kolorowego, jakieś czerwone klony czy coś żółtego. Na razie dużo zielonego dzięki sosnom więc i tak nie jest źle. Pewnie ogród będzie odłożony na kilka następnych lat po przeprowadzce. My ostatnio podliczyliśmy finanse i zrobilismy szacunki przyszłych prac i niestety... ogród tez będzie odłożony na kilka następnych lat. Nie ma szans na inne rozwiązanie. Albo ogród(musimy nawieźć ziemi), albo .... schody. Wybór jest prosty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 23.11.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witaj Guzmanko!Miło widzieć postępy prac na Waszej budowie i w dzienniku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 23.11.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witaj Guzmanko! Miło widzieć postępy prac na Waszej budowie i w dzienniku:) Jeszcze trochę mam do nadrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olencjaaa 23.11.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam Bardzo podoba mi się Pani dziennik i z wielkim zaciekawieniem go czytałam. Zdecydowałam się też dzięki temu na podobny projekt domu (DCP160b) Z niecierpliwością czekam na kolejne zdjęcia z budowy i życzę szybkiego końca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 24.11.2009 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Witam Bardzo podoba mi się Pani dziennik i z wielkim zaciekawieniem go czytałam. Zdecydowałam się też dzięki temu na podobny projekt domu (DCP160b) Z niecierpliwością czekam na kolejne zdjęcia z budowy i życzę szybkiego końca! Cześć Olencjaaa, Witam u siebie i witam na forum!!! Zawszę się cieszę jak okazuję się, że mogłam komuś pomóc, również tak ... nieświadomie, pisząc swój dziennik. Ty też Olencjaaa zakałdaj swój dziennik, nawet jak domu jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 24.11.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Witaj Guzmanko, miło patrzeć jak zmienia się Wasz domek! Na zdjęciach nie odnalazłam fotela prezesa! Czyżby został usunięty?My wstępnie mamy projekt wybrany, ale założę wątek jak architekt naniesie zmiany. I tak z przyjemnością będę czytała co u Was.Pozdrawiamy serdecznie i oby już nie było takich jazd jakie mieliście z oknami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 24.11.2009 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Witaj Guzmanko, miło patrzeć jak zmienia się Wasz domek! Na zdjęciach nie odnalazłam fotela prezesa! Czyżby został usunięty? My wstępnie mamy projekt wybrany, ale założę wątek jak architekt naniesie zmiany. I tak z przyjemnością będę czytała co u Was. Pozdrawiamy serdecznie i oby już nie było takich jazd jakie mieliście z oknami! Witaj Morlena, miło mi Cię gościć. Fotel prezesa jest mało reprezentacyjny, więc sama rozumiesz Z niecierpliwością czekam na Wasz dziennik. Jestem ciekawa jaki projekt ostatecznie wybraliście Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 24.11.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 No proszę, ile zaległych zdjęć się pojawiło w dzienniku. Z kabelkami to niezła zabawa i galimatias. Fajnie Ci, że już kupujesz sobie roślinki. Ja mam już ogromną ochotę coś posadzić. Marzy mi się coś kolorowego, jakieś czerwone klony czy coś żółtego. Na razie dużo zielonego dzięki sosnom więc i tak nie jest źle. Pewnie ogród będzie odłożony na kilka następnych lat po przeprowadzce. My ostatnio podliczyliśmy finanse i zrobilismy szacunki przyszłych prac i niestety... ogród tez będzie odłożony na kilka następnych lat. Nie ma szans na inne rozwiązanie. Albo ogród(musimy nawieźć ziemi), albo .... schody. Wybór jest prosty. No tak, wybór jest prosty. U nas też pewnie znajdą się jakieś priorytety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 24.11.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Zajrzałam jeszcze do dziennika.Dokumentacja elektryki - super.Też myśleliśmy żeby zrobić. Pomysł z metrówką i opisem pomieszczeń rewelacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 25.11.2009 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Zajrzałam jeszcze do dziennika. Dokumentacja elektryki - super. Też myśleliśmy żeby zrobić. Pomysł z metrówką i opisem pomieszczeń rewelacyjny. Pomysł z metrówkę Darek wziął z FM. I jest niezły. Ale i tak nieuchroniło nas to przed wjechaniem w kabel Nie wzięlismy pod uwagę tynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.11.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Dzień dobry Ale z Was zdolniachy!My chyba też weźmiemy się sami za elektrykę (co możemy zrobimy sami).Dobrze,że samo ocieplenie - elewacja nam juz odpada .Co najwyżej troszkę się nam przeciągnie w czasie Czytałam o przedstawicielu O.K. bardzo ładny gest Do mnie wydzwaniaja w każdym m-cu.Właśnie zaproponowali - poinformowali o promocji zimowej.Teraz zamówienie a wiosenny montaż.My jednak weźmiemy to wszystko na spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 25.11.2009 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Dzień dobry Ale z Was zdolniachy!My chyba też weźmiemy się sami za elektrykę (co możemy zrobimy sami).Dobrze,że samo ocieplenie - elewacja nam juz odpada .Co najwyżej troszkę się nam przeciągnie w czasie Czytałam o przedstawicielu O.K. bardzo ładny gest Do mnie wydzwaniaja w każdym m-cu.Właśnie zaproponowali - poinformowali o promocji zimowej.Teraz zamówienie a wiosenny montaż.My jednak weźmiemy to wszystko na spokojnie Elektryka, wbrew pozorom, nie jest trudna, tylko bardzo BARDZO żmudna i praco- i czaso-chłonna. O promocji zimowej też dostałam maila z Oknoplastu z Gniezna. Mimo, ze dzwoniłam i mówiłam, że nieaktualne, nadal do mnie piszą. U nas po tynkach (wczoraj pożegnałam Panów) okazało się, że mamy małą szybę z łazience pękniętą Najpierw się bardzo zmartwiłam, a później pomyślałam, że i tak było porysane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts