Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Guzmania Budowania

Guzmanka

Recommended Posts

Postępy widzę idą pełna parą:)

jeśli chodzi o drzwi to dla mnie model sempre najfajniejszy te invado domino strasznie przypominają drzwi z porty a do tych mam ogromna awersje po przygodach w byłym mieszkaniu:)

Nie mogę za często tu wpadać, bo mi się projekt mojego domu nie podoba potem przez tydzień:)

Czekam na ciąg dalszy.

Dobranoc

Edytowane przez Iwek
porty a nie proty:)

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ale mnie rozśmieszyłaś.

Kurcze wczoraj znowu jeździliśmy po salonach drzwiowych. Teraz w grę wchodzi jeszcze Interdoor i DEWRO.

W Interdoorze mają tylko takie małoprzeszklone drzwi, więc do salonu musilibysmy wybrać drzwi z zupełnie innej bajki. Pierwotnie właśnie myśleliśmy, żeby do salonu dać całe przeszkolne drzwi. W Interdoorze mają możliwość zrobienia skrzydeł przeszkolnych z ościeżnicą taką jak w innych wew. drzwiach (a'la drewnianą).

Spodobały nam się również drzwi DEWRO, czekamy na informację czy zrobią dla nas specjalnie drzwi bardziej przeszkone i ile one będą kosztowały.

Jeżeli chodzi o Sempre to do końca nie pasuje nam tylko kolor. Z ciemnych maja tylko marone i heban. Heban zdecydowanie za czarny, a nad maronem właśnie się zastanawiamy czy nie będzie nam przeszkadzało, że wpada w czerwony troszkę....

Makabra. ;)

• 4 weeks później...

Guzmanko, czy Wy robiliście juz wygrzewanie podłogówki, że kładziecie już płytki. Nigdzie o tym nie doczytałam u Ciebie.

Pochwal sie koniecznie jakie kupiłas płytki do łazienki...ja mam dylemat z górną... nie mam pomysłu i nic mi się nie podoba.

Dolna jest jasna z czernią i mozaika.... górną chciałam białą ...moze z drzewem....

Edytowane przez GLAMOURMUM

Guzmanko, czy Wy robiliście juz wygrzewanie podłogówki, że kładziecie już płytki. Nigdzie o tym nie doczytałam u Ciebie.

Pochwal sie koniecznie jakie kupiłas płytki do łazienki...ja mam dylemat z górną... nie mam pomysłu i nic mi się nie podoba.

Dolna jest jasna z czernią i mozaika.... górną chciałam białą ...moze z drzewem....

A rzeczywiście nie pisałam. Wygrzewaliśmy podłogówkę gdy byli u nas kartongipsiarze.

Do łazienki będę właśnie zamawiać jutro płytki. Chcieliśmy białe, z jakims fajnym dekorem z domieszką szarego.

Nie znaleźliśmy takich :(

Wybraliśmy białe, szare i mozaikę mix wszystko z Opoczna kolekcja Organza.

Wchodziła jeszcze w grę kolekcja z Paradyża Cydonia, bianco, mozaika bianco i silver. Ale załamały nas niedograne wielkości dekorów w stosunku do płytek. Chyba specjalnie ludziom utrudniają życie.

Na razie robimy tylko dolną łazienkę. Kończy się kasa i termin nagli!!!!!!!!!

Pozostałe łazienki bedą robione później. Ale powiem Tobie szczerze, że też bardzo podoba mi się połączenie białych płytek i drewna. Taki jest plan, na dzień dzisiejszy w łazience sypialnianej. Na główną łazienkę - pomysłu nie mam.

No dobra to konstrukcję tez sami sobie wymysliliscie do pergodenty :) ja tez myślę żeby samemu to robic (mąż ma takie warunki na warsztacie) moze wymieniemu się doświadczeniem :) - ja planuje w przyszłm roku

Hej, my też planujemy w przyszłym roku. Teraz zrobiliśmy tylko te uchwyty, po to, żeby nie stawiać w przyszłości dodatkowych "nóg" drewnianych przy domu ;)

Pewnie, że możemy wymienić się doświadczeniami ;)

• 1 month później...
  • 5 weeks później...

Miło słyszeć takie wieści o przeprowadzce GRATULUJE

i zazdroszczę, że już możecie mieszkać u siebie, jak zbierzesz siły opisz jak się mieszka, no i nie mogę doczekać się zdjęć

Co to za listewki - wstawki ze stali w łazience bardzo efektowne, kupione gdzieś czy robione na zamówienie?

pozdrawiam

Miło słyszeć takie wieści o przeprowadzce GRATULUJE

i zazdroszczę, że już możecie mieszkać u siebie, jak zbierzesz siły opisz jak się mieszka, no i nie mogę doczekać się zdjęć

Co to za listewki - wstawki ze stali w łazience bardzo efektowne, kupione gdzieś czy robione na zamówienie?

pozdrawiam

Dziękuje za gratulacje

Listewki firmy "Morino" kupione w sklepie z listewkami;)

Zobaczyliśmy je kiedyś na wystawce w jednym ze sklepów z płytkami. I się na nie uparliśmy.

Piękny ten Wasz domek, już nie mogę się doczekać kiedy nasz będzie tak wyglądał,

Guzmanko czy masz już mele w kuchni? mi kuchnia spędza sen z powiek wiem, że będzie biała ale nie mam jeszcze sprecyzowanego projektu, bardzo marzyła mi się wyspa ale mam za ciasno (u nas zgodnie z projektem jest ściana za schodami przy kuchni coprawda skrócona do 2m ale wyspa się nie zmieści może półwysep, naprawdę pięknie się Wasz domek zapowiada.