Guzmanka 04.02.2009 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 To różowawe to kuchnia i fioletowa strzałka to wejście do kuchni, o którym wyżej mówiłam. http://77.252.132.194/guzmania/Mrowino/Projekt/arconprzejsciedonowejkuchni.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 04.02.2009 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 I czy nie byłoby za mało blatu roboczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 04.02.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 mnie byloby mało ..próbowałam rozczytać ile tam jest m2..ale chyba w samej kuchni 8-10?jeśli tak, to może zmieści się jeszcze mała ruchoma wyspa..ja u siebie tak myślę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 04.02.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 jakaś w tym stylu..lub mniejsza..na kółkach.. http://img.hgtv.com/HGTV/2008/09/30/kitchen-color-gray-lori-dennis_lg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 04.02.2009 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Hmm, ciekawe rozwiązanie.... z tą ruchomą wyspą, tylko czy nie zagraci kuchni? Hmmm Moja kuchnia ma powierzchnię 12,2m2, taki prostokąt 3,8 na 3,36 minus wnęka na drzwi do spiżarni. Zrobiłam zmiany w programie. Teraz mam całą ścianę w szafach. Widok przy wejsciu do kuchni http://77.252.132.194/guzmania/Mrowino/Projekt/KuchniaScianaszaf.jpg I cała kuchnia, widok przez przeźroczystą ścianę http://77.252.132.194/guzmania/Mrowino/Projekt/KuchniaScianaszafcała.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
froshka 04.02.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 fotki wysłane chyba wiem o czym mowisz... mysle, ze w tym miejscu mogłabys dla urozmaicenia i "zapełnienia" sciany (bo chyba to stanowi jakis problem) zrobic szablon/naklejki - dekoracje scienna... ale i bez tego wyglada ładnie jedynie wyrzucilabym chyba te mala szafke robiac wlasnie jeszcze wieksza przestrzen na scianie bo jakos mi to nie pasuje w tej wizualizacji nie widze lodówki... czy bedziesz ją miala w spizarni? czy moze bedzie zabudowana? co do mikrofali to jesli chcesz zaoszczedzic mozesz zrobic jak my tzn. zwykla mikrofalowke umiescic w szafce - ze tez nie wpadlam na ten pomysl i nie zrobilam/przeslalam takiego zdjecia... (w kazdym badz razie nad piekarnikiem jest szafka a w niej mikrofala:) ) jesli masz juz moje fotki to widzisz jak wyglada moj blat "roboczy" - zdecydowanie mi to wystarcza co do tej ruchomej wyspy to nie jestem do tego pomyslu przekonana... jak dla mnie byloby to zagraceniem powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
froshka 04.02.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 http://www.domyzwizja.pl/ moze tu znajdziesz jakies podpowiedzi/rozwiazania dot. kuchni (i nie tylko ) te domu sa piekne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 05.02.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Dzięki bardzo za zdjęcia. Kuchnia piękna. Mojemu Darkowi też się podoba. I nawet jest miejsce na ręczniczki. Fajnie, że czajnik i inne takie rzeczy masz w rogu, nie widać ich od strony salonu, nieźle, nieźle. Patrze i patrzę na te zdjęcia i napatrzeć się nie mogę. A powiedz mi jeszcze proszę, bo widzę, że masz schody z takimi cieńkimi stopniami, z czego to?Zaraz polookam na ten link co przysłałaś.Pozdrawiam i dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 05.02.2009 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Ach, odpowiem jeszcze na Twoje pytania. Lodówkę planujemy zabudowaną, jest mniej więcej na śroku ściany, a drugą w spiżarni. Wiesz mam dwóch synów i zaczynają już sporo jeść Niedoboru blatu roboczego to się troszkę obawiam, ponieważ my obydwoje lubimy szaleć w kuchni. Ty masz mały zlewozmywak. Mi mały nie wystarcza, teraz mam 1,5 komory i jak myję jakieś blachy, garnki to mam zdecydowanie za mało miejsca. (Myślę tak sobie cichutko.... może mam mało miejsca w teraźiejszej kuchni, bo okok zlewu mam ścianę, hmmm. Musze nad tym pomyśleć...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
froshka 05.02.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 no ja milam pewne zastrzezenia do naszego zlewozmywaka ale mąż mnie przekonal, ze od zmywania bedzie zmywarka tak naprawde w zlewie myje tylko butelki dla malej albo jak cos potrzebuje na juz a zmywarka nie jest "pelna" my planujac kuchnie najpierw ganialismy z miarka po starej kuchni i ustalalismy na co ile bedziemy potrzebowali miejsca potem robilismy przymiarki w domku i to sie sprawdzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 06.02.2009 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Przejrzałam zdjęcia w domach z wizją i znalazłam coś co mi by odpowiadało. Ściana z lewej cała w szafach, nawet drzwi są na zdjęciu, tak jak u nas będzie. I dalej na wprost ciąg szafek, bez przerwy. W takim przypadku blatu by nam starczyło. O to chyba mi chodzi.... http://77.252.132.194/guzmania/Mrowino/Inspiracje/Kuchnia/KuchniazWizjąLewaŚciana.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
froshka 06.02.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 faktycznie! to chyba bedzie dobre rozwiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 06.02.2009 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Dzięki froshka, to dzięki Tobie znalazłam to zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
froshka 06.02.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 ciesze sie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 06.02.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Faktycznie ,dobrze to wygląda ! Ta ostatnia szafka ( w rogu na blacie ) - mogłaby być zamykana roletą i być przeznaczona np. na robota kuchennego. Roleta w górę i robot na blacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.02.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 przychodzę z rewizytą fajny ten wasz domek te twoje projekty kuchni mnie zainspirowały i ja też dziś zaczęłam się bawić w projektowanie kuchni, trudne zadanie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 06.02.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Witaj pasie, miło mi, ze tu do mnie zajrzałaś. Tak, to fakt, że projektowanie kuchni to niełatwe zadanie, ale pomoc ludzi z FM jest nieoceniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 06.02.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Przerobiłam projekt i mam nową wizualizację. Jak mówiłam wcześniej nie posiadam odpowiednich komponentów, więc nie mogę zrobić takich bajerów jak .... żaluzja. Oto moje wypociny : http://77.252.132.194/guzmania/Mrowino/Projekt/kuchnialastzkata.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.02.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 jak dla mnie, teraz mucha nie siada, ale jeszcze popróbuj uporządkować trochę szafki dolne, bo bardzo dużo jest różnej szerokości frontów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 06.02.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Mogę wtrącić A może jakieś szerokie szuflady - teraz są w modzie, ale może się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts