Wciornastek 11.02.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Żartujesz!! Ale dolina. Pocieszające jest to że na szczęscie nie są to częste przypadki, ale wq zwłaszcza gdy wyrzucisz sporo kasy na markowy kocioł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 11.02.2009 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Darek właśnie zwrócił mi uwagę, że my będziemy mieli kocioł jednofunkcyjny z zasobnikiem warstwowym. Więc chyba problem z zimną wodą przy zbyt czułym piecu mnie ominie. Przynajmniej mam taką cichą nadzieję. A Wam się nie dziwię, kurcze taki numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 11.02.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Darek właśnie zwrócił mi uwagę, że my będziemy mieli kocioł jednofunkcyjny z zasobnikiem warstwowym. Więc chyba problem z zimną wodą przy zbyt czułym piecu mnie ominie. Przynajmniej mam taką cichą nadzieję. A Wam się nie dziwię, kurcze taki numer. Problem polega na tym, że mozna nie zauważyc ze paskuda nie działa. Bo gazożercy pracują bardzo cichutko. Wyczerpiesz zasobnik i..... A w dobrze ocieplonym domu jeszcze przy przepalaniu kominkiem to łatwo przeoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.02.2009 02:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Gratuluje pozwolenia. Nie myslalas o frontach bez uchwytow w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 13.02.2009 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Gratuluje pozwolenia. Nie myslalas o frontach bez uchwytow w kuchni? Witaj malgos2. Miło mi, że mnie odwiedziałaś. Co Ty kobieto robisz o 4 rano na forum Powiedz mi, co masz na myśli. Jakie fronty bez uchwytów, z jakimiś zagłębieniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 13.02.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Gratuluję zakończenia pierwszego etapu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 13.02.2009 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Gratuluję zakończenia pierwszego etapu! A dziękuje bardzo. Kurcze kiedy w końcu ziemia rozmarznie? Kiedy skończy się zima? Chcemy postawić blaszaka i zakotwiczyć go w glebie. Już nie mówiąc o tym, że oglądając dziennik monii i marka rozbudziła się we mnie żądza posiadania pięknego ogrodu. Wczoraj jak byłam w markecie prawie nie mogłam się powstrzymać, żeby czegoś nie kupić. Ale..., pochwalę się, ustaliłam z Darkiem, że zamiast kwiatów na walentynki zakupimy magnolię do ogrodu. Już marzę gdzie ją posadzę... Ach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Witam wszystkich Ja tak przelotem ... Guzmanko, ostatni projekt jest faktycznie świetny! Zastanów się nad szerokimi szufladami ... mało, że fajnie wyglądają, to są - moim zdaniem - o wiele praktyczniejsze do przechowywania wielu rzeczy!! Gratuluję, bardzo dobrze to wymyśliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 13.02.2009 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Witam wszystkich Ja tak przelotem ... Guzmanko, ostatni projekt jest faktycznie świetny! Zastanów się nad szerokimi szufladami ... mało, że fajnie wyglądają, to są - moim zdaniem - o wiele praktyczniejsze do przechowywania wielu rzeczy!! Gratuluję, bardzo dobrze to wymyśliłaś No nie!!!!!! Dostałam pochwałę od najlepszej projektanki na forum. Widzicie to?! Widzicie.... ja pierdziele...., że się tak brzydko wyrażę. http://77.252.132.194/guzmania/gify/hipnotic.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.02.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Gratuluje pozwolenia. Nie myslalas o frontach bez uchwytow w kuchni? Witaj malgos2. Miło mi, że mnie odwiedziałaś. Co Ty kobieto robisz o 4 rano na forum Powiedz mi, co masz na myśli. Jakie fronty bez uchwytów, z jakimiś zagłębieniami? A tak sobie nadrabiam zaleglosci... Fronty bez uchwytow czyli albo takie, ze sie przyciska i odskakuja same, albo przefrezowane tak, zeby byly zaglebienia, za ktore sie chwyta. Czasami sie okazuje, ze na jedno to wychodzi cenowo, bo uchwyty tez za darmo nie sa. A moze byloby ciekawie... A tak poza tym to gites. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 13.02.2009 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Troszkę ochłonęłam Ten ostatni projekt kuchni jest wynikiem rad wielu ludzi tu z forum, którzy byli tak kochani i pomogli mi go stworzyć. froshka, dankaf, Piątka, Irma, piotr.nowy, Kristofuros, GLAMOURMUM, Wciornastek chciałabym Wam jeszcze raz podziękować. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 13.02.2009 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 A tak sobie nadrabiam zaleglosci... Fronty bez uchwytow czyli albo takie, ze sie przyciska i odskakuja same, albo przefrezowane tak, zeby byly zaglebienia, za ktore sie chwyta. Czasami sie okazuje, ze na jedno to wychodzi cenowo, bo uchwyty tez za darmo nie sa. A moze byloby ciekawie... A tak poza tym to gites. Dzięki malgos2, jak mnie cieszą te pochwały. Jeżeli tylko będę miała nie szklane fronty lub nie lakierowane, to wezmę Twoje rady do serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.02.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 A tak sobie nadrabiam zaleglosci... Fronty bez uchwytow czyli albo takie, ze sie przyciska i odskakuja same, albo przefrezowane tak, zeby byly zaglebienia, za ktore sie chwyta. Czasami sie okazuje, ze na jedno to wychodzi cenowo, bo uchwyty tez za darmo nie sa. A moze byloby ciekawie... A tak poza tym to gites. Dzięki malgos2, jak mnie cieszą te pochwały. Jeżeli tylko będę miała nie szklane fronty lub nie lakierowane, to wezmę Twoje rady do serca. Lakierowane nic Ci nie przeszkadza - mozna nie miec uchwytow tez. Tak jak Irma radzila, pomysl o szerokosciach szafek i wlasnie o ukladzie uchwytow jesli jednak zdecydujesz sie na "normalne". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 13.02.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Jeśli szafki bez uchwytów to raczej nie takie z "podchwytami" czy innymi wyfrezowanymi rowkami. Mam tak w lodówce i szczerze mówiąc nie polecam. Czasem trzeba otworzyć szafkę nie do końca czystą ręką ( jakaś mąka na palcach , czy inna oliwa itp) i wtedy te rowki , za które się otwiera niemiłosiernie się paćkają a wyczyścić je trudniej niż uchwyty. Z tego samego powodu drzwiczki typu "naciśnij mnie to się otworzę" , byłyby wg mnie super - w razie czego można sobie pomóc łokciem albo kolanem. Ale nie wiem czy jednak nie jest to rozwiązanie sporo droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.02.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 dużo miłości nie tylko z okazji walentynek http://img25.imageshack.us/img25/3183/walentynkibp0.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 16.02.2009 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Ooo jak miło dziękuje bardzo za kartkę walentynkową.Jakże mogłobyć inaczej: "kartka z różą..."Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 16.02.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 A wiecie po raz pierwszy widziałam i testowałam szafki z takim otwieranim na przyciśnięcie, niezły patent. Bylismy w weekend w Ikei, zobaczyć szafki ze szkalnymi frontami i przy okazji trochę sobie poklikałam na te otwierane na przciśnięcie szafki. Dzięki malgos2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 17.02.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 witam po przeczytaniu Twojego dziennika wiem, ze nie tylko my czekalismy taki kawal czasu na mape do celow projektowych, ale bylismy lepsi bo my az 4,5 miesiaca pozdrawiam i oby teraz juz tylko do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 17.02.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Witaj maren100 O rany, 4,5 miesiąca, współczuje. Jak sobie przypomne wydzwanianie do Pana geodety... chora byłam jak miałam do niego dzwonić i "męczyć go". Sama staram sie robić wszystko na czas, jak mi się nie uda, źle się z tym czuje. Ale jak widać nie wszyscy tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 17.02.2009 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 No to zapraszam na szampan i słodkie:http://77.252.132.194/guzmania/Inne/Szampan_i_słodkie/Najdrozszy_szampan_swiata.jpghttp://77.252.132.194/guzmania/Inne/Szampan_i_słodkie/1199046019_szampan.jpgRafaellohttp://77.252.132.194/guzmania/Inne/Szampan_i_słodkie/rafaelo.jpgalbo serniczekhttp://77.252.132.194/guzmania/Inne/Szampan_i_słodkie/sernik.jpgA może ktoś ma ochotę na lody?http://77.252.132.194/guzmania/Inne/Szampan_i_słodkie/Lody_mix_1_252_mini.jpg http://77.252.132.194/guzmania/Inne/Szampan_i_słodkie/Lody_mix_3_253_mini.jpghttp://77.252.132.194/guzmania/Inne/Szampan_i_słodkie/Lody_mocca_3_255.jpghttp://77.252.132.194/guzmania/Inne/Szampan_i_słodkie/Lody_wisnie_256.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts