Zofia Ślęzakiewicz 14.11.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Może ktoś napotkał w handlu narożnik tapicerowany z funkcją spania na którym da się spać. W sprzedaży jest mnóstwo, nawet z miękkimi siedziskami, lecz załączona funkcja spania to rodzaj wyciąganej "deski" pokrytej z reguły twardą pianką, która czasem wpada do środka lub jest niestabilna w inny sposób. Może jest producent o którym nie wiem, który rozwiązał jakoś ten problem, bo nie każdy ma sypialnię i może mieć wygodne po prostu łóżko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 14.11.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Ja mam narożnik (nieduży) firmy Gala seria Tecno z dużym łóżkiem rozkładanym.Jednak muszę Cię zmartwić, że nikt jeszcze nie próbował na nim spać...Wygląda jednak stabilnie.Ja mam w skórze, ale można zamówić materiał.http://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/ph/gd/7shz/FmaHy1thT7wLdRWv5B.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts