Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Do wszystkich legalistów! Czy to samowolka sąsiada..? /foto/

Recommended Posts

Studnia samowola revalidonowi nie przeszkadza a SKOT jak najbardziej. To się nazywa hipokryzja :o

no własnie... ilu krzyczało, że studnia 31 m to samowola, a taki pomnik to ok..??!

Ok. Ja bym nawte chciał mieć obok T-72M1. BTR-80, BWP-1 czy BRDM a jakby się trafił Mi-24D to już byłaby rewelka.

Nie wiem w czym to niby ma przeszkadzać nie licząc kwestii estetycznych a zarazem mocno dyskusyjnych.

ale to jest mobilne?fajne..wolalbym T72.....widzialem kiedys w tvn ,program o roznych hobby-chirurg mial wlasnie T 72 ,czy jakos tak,jezdzil sobie weekendami,drgi koles -wykladowca uniwerku,jezdzil zabytkowym tramwajem po trasie dla zwiedzajacych jakies miasto-Totu byc moze...ciezkie i drogie hobby...przeszkadzaloby mnie jedynie wowczas to hobby,gdyby codziennie przed 7ma odpal to cudo....

Tak przy piatku wrzucam taki weekendowy temat... Sąsiad ma takie cudo w ogrodzie...

http://images42.fotosik.pl/30/63f59ef14bb4583d.jpg

Czy to samowolka, nie ma tego obiektu na mapie geodezyjnej, czy też w pełni legalny pomnik ku czci oręża polskiego..??!!

Ciebie trzeba leczyć........a sasiad niech zostanie moim sąsiadem......wiem gdzie leża resztki czołgu T-34, razem skrecimy i na.........podatek zarobimy :lol:

dzięki mishka...

staram sie tu troche rozruszać towarzystwo... wątek z gatunku tych humorystycznych, aczkolwiek z przesłaniem do wielu legalistów z tego forum... nie raz i nie dwa naczytałem sie na tym forum jaka to samowolka jak ktos ma studnie głeboka na 31 metrów albo zamieszkał przed formalnym oddaniem domu do użytku... aj waj, jaki wtedy rwetes niektórzy podnoszą, jakie to nielegalne, zabronione...!!!

ciekaw więc byłem reakcji...

a sąsiad "w porzo", ma chłop fantazję i czapki z głów...