Mita 17.10.2003 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Witam, Nie buduję ale remontuję stary dom pod Świdnikiem. W przyszłym roku będę zmieniać dach i zamienię nieużytkowy strych na poddasze z pięknym widokiem. Do problemów budowlanych dochodzą mi jeszcze demontażowe ))), tzn. np teraz Wasyl skrobie ściany przed impregnacją, a poza tym reszta się zgadza. Okna mam Veka z okuciami Winkhaus. No i horror z wykonawcami (izolacja pozioma??? przecież wsypaliśmy piachu!). Już, oczywiście, nie żyją. No i ogrodzić trzeba... I obsadzić drzewami. Pozdrawiam Lublin Mita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 17.10.2003 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Uszy do góry - będzie lepiej. Wszytko prze tą zimę A wiadomo: zima to zimno. Nie zabijaj od razu, niech trochę pocierpią. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 23.10.2003 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Mita , zaglądaj do wątku lubelskiego - w grupie zawsze raźniej . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyszt17 03.11.2003 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Tak, tak Mita zajrzyj na forum lubelskie, przecież Lublin koło Świdnika się znajduje. (Ja też mieszkam w Świdniku)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 04.11.2003 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Pozdrawiam Świdnik! Mieszkałam tam ponad 30 lat. Kilka lat temu osiadłam w Warszawie, a chałupę /w dosłownym tego słowa znaczeniu/ stawiam na Mazurach. Świdnik to moje dzieciństwo, wspomnienia i przyjaciele . Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyszt17 05.11.2003 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Dzięki za pozdrowienia Katja, rzeczywiście w Świdniku mieszka się zupełnie przyjemnie i chyba trochę spokojniej niż w Lublinie. Ja szukając jeszcze większego spokoju buduję domek też nad jeziorem, ale 30km od Świdnika.Pozdrawiam Warszawę i Mazury.Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mita 05.11.2003 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Świdnik - tu musze wyjasnic - jest mi wlaściwie obcy. Bo ja z Lublyna. A że w Lublinie zanim okna rano odsłonię to poznaję pogodę po dźwięku opon na asfalcie za blokiem, więc się z Lublyna wynoszę pod Świdnik. Teraz mam kłopot, bo na naszej ekologicznej dziełce jakaś cholera ustawiła ambonę myśliwską i strzela do zwierzątek, które dokarmiamy. Ambonę już usunęliśmy, chyba też kupimy giwerę (na tę cholerę). Chętnie zawiadomię władze o tym kłusowniku. Czy wiecie, jakie władze będą zainteresowane?Mita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz13 15.05.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Pozdrawiam !!!I życzę powodzenia w remoncie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts