Iwona G 18.10.2003 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2003 Stalo się nabyliśmy działke przebrnęlismy przez przetargi ,urzedy i notariusza JEST NASZA 1485m2 hurra czas rozpocząć prace czyszczące W tym celu udalismy się na naszą posiadłość. Poradzono nam by wziąć mijscowego tak też zrobiliśmy na marginesie wejście na POSIADŁOŚĆ było nie możliwe łopiany na wysokość 2m,osty - okazy przyrodnicze. Zgodnie z wskazówkami mój mąż udał się do poleconego człowieka grzecznie zapukał do drzwi drzwi otworzyły się i polecony człowiek runął jak długi niestety "chyba cos świętował " wcześniej z samego rana bo ok południa był nie kontaktowy. Stanęło natym ze zjawimy się w piątek(a był wtorek) i omówimy front robót. tak tez się stało w piątek polecony człowiek wstawił sie punktualnie o 9 00. Mąż omówił wszystkie prace jakie ma wykonać POLECONY POLECONY wysłuchał i stwierdził że dzisiaj pada i on juz nic nie zrobi prosi o 10 - dostał mąż ma miękkie serce we wtorek pierwsza wizytacja i co NIC NIE ZROBIONE przynajmniej niewiele ale natychmiast jawił sie na placu boju prosi by nie brać nikogo innego że on to zrobi dostał jeszcze jedną szansę ale nie omieszkał poprosić o jeszcze jedną dychę trafił z tym do mnie i??? nie dostał w niedziele nastepna wizyta ZOBACZYMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 19.10.2003 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2003 Nie wytrzymaliśmy pojechaliśmy na nasze cudne rancho -w sobotę a nie w niedzielę tak jak planowaliśmy i co? wykoszone plac sie powiększył chyba da się na tym zbudowac dom cieszę się jak małe dziecko powoli spełnia się marzenie mojego życia Nieuwieżycie 10 lat temu wróciliśmy zza granicy do dzisiaj nie wszystko jest rozpakowane bo zawsze powtarzałam że ja w tym mieszkaniu to przjściowo nawet generalnych remontów nie robiliśmy tylko bieżące. I teraz co?? Moje marzenia chyba się spełnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 22.10.2003 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 wybieramy projekt kłotnie, dyskusje na porządku dziennym. duży , mały parter, piętro przerzuconych tony czasopism z projektami podyskusjach CHYBA?? zapadła decyzja D33-nieduży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 27.10.2003 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 wizytacja dziłki w piątek 24 X coś wykoszone cos spalone Pracownik tak pijany że nawet nie było komu zapłacic szybka decyzja zmiana pracownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 04.12.2003 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Tak tak ... już grudzień długo długo szukaliśmy geodety co jeden to lepszy( w cenie oczywiście) nareszcie mamy geodetę zawołał 2000 zł i dodał ze do tego dochodzi duża bonifikata ...uf dzisiaj idziemy podpisać umowę na wezystkie prace geodezyjne na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 29.12.2003 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 29 grudzień wróciliśmy od architekta za adaptację ze zmianami --2000 bez zmian 1500za media 1200za ZUD 250za prowadzenie prac przygotowawczych dopozwolenia na budowę 500pozwolenie na budowę odbieram u architekta termin ok 15 luty 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts