brzezik 07.12.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Uwaga na bramy garażowe firmy NORMSTAHL !!! Chciałem się podzielić moimi doświadczeniami z firmą NORMSTAHL. Mam bramę garażową, segmentową firmy NORMSTAHL oraz wjazdową z napędem Firmy Nice natomiast przy kupnie poprosiłem o zamianę radia na radio firmy NORMSTAHL. Posiadam do bramy 3 szt. pilotów. Problem mój związany jest właśnie z tymi nieszczęsnymi pilotami. BARDZO CZĘSTO (w ciągu 2 lat użytkowania 8 razy) piloty rozprogramowują się. Kilka razy już nie mogłem wjechać do domu, gdyż (co ciekawe) obydwie bramy (i ta garażowa i ta przesuwna) nie reagowały na pilota. Po 3 razie sam nauczyłem się już programować te piloty, jednak jest to dość uciążliwe. W ciągu ostatniego miesiąca tylko, miałem znowu dwa takie przypadki. Po zgłoszeniu sprawy do firmy montującej (Eko Okna z Poznania) oraz spotkaniu z przedstawicielem firmy NORMSTAHL te ostatni stwierdził tylko ze piloty są już po gwarancji i właściwie nic nie może mi pomóc. Dodam tylko że w samochodzie mam jeszcze 3 inne piloty innych firm do pracy i drugiego mieszkania i nigdy nie miałem jeszcze przypadku rozprogramowania się pilota. Tylko te firmy NORMSTAHL rozprogramowują się samoczynnie. W razie pytań lub pomysłów co do przyczyny proszę o kontakt [email protected] Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/111861-hormann-czy-normstahl/page/5/#findComment-5632266 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts