olaczek 15.11.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Chciałabym trochę "rozświetlić" wiatrołap i zamontować międzi nim a holem szklane drzwi. Oferta jest całkiem spora. Jakie drzwi wy polecacie? dobrą jakość (ważne !) za przyzwoitą cenę (po co przepłacać !) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 17.11.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Chciałabym trochę "rozświetlić" wiatrołap i zamontować międzi nim a holem szklane drzwi. Oferta jest całkiem spora. Jakie drzwi wy polecacie? dobrą jakość (ważne !) za przyzwoitą cenę (po co przepłacać !) Moje kosztowały 1700zł, drewniane boki, srodek szkło mleczne... z firmy Galibarczyk, nie pamietam czy to pełna nazwa, ale jak wpiszesz w google to znajdziesz.Drzwi - w całym domu nie ma lepszych, nawet lepsze od wejsciowych drewnianych gdyby było mnie stać to wszystkie bym u Nich kupiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmx 22.11.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 jaszczurka - czemu lepsze od wejsciowych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.11.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Chciałabym trochę "rozświetlić" wiatrołap i zamontować międzi nim a holem szklane drzwi. Oferta jest całkiem spora. Jakie drzwi wy polecacie? dobrą jakość (ważne !) za przyzwoitą cenę (po co przepłacać !) Moje kosztowały 1700zł, drewniane boki, srodek szkło mleczne... z firmy Galibarczyk, nie pamietam czy to pełna nazwa, ale jak wpiszesz w google to znajdziesz.Drzwi - w całym domu nie ma lepszych, nawet lepsze od wejsciowych drewnianych gdyby było mnie stać to wszystkie bym u Nich kupiła Te do wc też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 23.11.2008 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Lepsze .... wykonanie to prawdziwy majstersztyk sa dopracowane pod kazdym względem, pomalowane pieknie i wogóle, szyba bezpieczna....., wejsciowe trzeba regulowac co jakis czas, a do łazienki co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts