pluton 15.11.2008 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Mam taką zagwozdkę: Szwagier pracujący w branży c.o. poradził mi, żeby do kotła z zamkniętą komorą spalania nie robić specjalnego komina bo szkoda na to kasy, tylko wywiercić dziurę przez ścianę kotłowni i wypuścić na zewnątrz przewód spalinowo-powietrzny. Koleś który ma mi robić kotłownie mówi że to zły pomysł, bo będzie brudziła się elewacja i spaliny mogą sie w lecie (przy otwartych oknach) dostawać z powrotem do domu. Kto ma rację ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.11.2008 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 kurna, nawet nie powie czym chce palić, tylko wróżek szuka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irek.w 16.11.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Gaz lub olej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimaw 16.11.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Rób normalny komin-zawsze to jakaś alternatywa na później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 16.11.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Kto ma rację ? Obaj panowie. Jeden że taniej, drugi że może sie brudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 16.11.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 tylko nie dawaj z daszkiem do kondensata ,ponadto poczytaj watek o bledach w instalacjach kominiarskich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 16.11.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Lookita -> Odnośnie komina przez ścianę - znajomy tak ma podłączony kocioł turbo - rura spalinowo-powietrzna przez ścianę kotłowni na zewnątrz - po dwóch latach użytkownia elewacja w bezpośredniej odległości od wylotu szarobrudna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 16.11.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 niech zalozy,potem sfotkuje i podepnie pod te stronke kominiarzy..... nie wiem,cos mi zjadlo watek?cenzura?albo serwer dziala po kiju....ale ten daszek,to bede meczyc do bolu,Pablitoo-obiecuje ,ze pierwszy Ty dostaniesz fotki mojego daszka,licze na Twoje,potem je puszcze w swiat,przy -30,-40 tez bede robic fotki,a co..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts