adamekxyz 16.11.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Witam serdecznie,zwracam się o pomoc w zwązku z cieknącym od wczoraj grzejnikiem. Po zdjęciu grzejnika okazało się że cieknie kątowego zaworu przyłączeniowego Z tego co udało mi się zauważyć obluzował się on na plastikowej rurce wychodzącej ze ściany . Proszę doradźcie czy w obecnej chwili bez specjalistycznych narzędzi jestem w stanie cokolwiek zrobić?pozdrawiam,Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revalidon 16.11.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Poxylina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revalidon 16.11.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 a tak na serio, to ze sciany nie powinna wychodzić "plastikowa rurka" tylko metalowa i zawór jest wtedy na zacisk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 16.11.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 eeee,wychodzi plastikowa ,na niej zaciskowa nakretka do zaworu na dojsciu do grzejnika,podwojny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamekxyz 16.11.2008 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 instalację grzewczą mam wykonaną z plastikowych rur PEX i one właśnie wychodzą ze ściany. Czy jestem w stanie samodzielnie zacisnąć tą nakrętkę czy też potrzebuje jakiegoś specjalnego narzędzia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 16.11.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 wg. mnie nic nie zrobisz,wzywaj majstra ze skretnica,odetnij obieg,chyba,ze az tak nie cieknie,nie kituj poxy,zwlaszcza na mokre,a nie wyschnie...jutro zaciskanko i po sprawie...lasnie dzisiaj kitowalem poxy grzejnik,mam go uszkodzonego-spadl ze sciany,bo palanty za krotkie kolki do bydlaka uzyli...grzejnik nie do reklamacji,ale po spuszczeniu z niego wody,nalozeniu poxy,poczekam do jutra.....u mnie pekl na spawie,a nie na dojsciu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 16.11.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 klucz płaski 30 i dokręcić, nie słuchaj bzdurnych rad, typu poxylina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamekxyz 17.11.2008 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 niestety nie udało mi się dokręcić. Może macie namiary na jakiegoś hydraulika z Warszawy z okolic Wawra. Robota jest na 10 min wiec odleglosc jest istotna,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts