jan-stan 16.11.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Witam. Mam do pomalowania 170 m2 blachy trapezowej na budynku gospodarczym. Malowałem tą farbą dwie bramy / 8 m2 / i wiem, że malowanie tą farbą do łatwych i lekkich nie należy ''. Może ktoś zna jakieś 'kruczki', tak aby malowanie było prostsze i lżejsze. Chodzi mi o podpowiedzi typu : wałek najlepszy taki a taki, najlepiej rozcieńczyć i malować kilka razy, dobrze farbę pogrzać, itp. Liczę na doświadczenia tych którzy 'męczyli' ten temat. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregfr 26.11.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Witam, malowałemta farba dach i nadaje się tylko pędzel bo kauczuk się ciągnie na wałku. Rozcięczałem benzyną oczyszczoną. Dach już leży 6 lat i tylko kolorek troszkę zgubił. Jesli można to gdzie kupiłeś taką farbę ciezko ja dostac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts