g_cz 16.11.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Witam.Podobają mi się kuchnie na wysoki połysk. Myslałam o bordowej. Czy ktoś uzytkuje może taką? Jaka jest w praktyce? Czy bardzo widac brud np. palce itp.? I jaki kolor karpusów pasuje oprócz bieli?Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 16.11.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Ja mam fronty lakierowane wprawdzie nie bordowe ale ciemno czerwone, takie malinowe w połączeniu z fornirem w bardzo ciemnym brązie. Paluchów nie widać, czyści się łatwiej niż naturalny fornir. Jedyne co widać na moim lakierze to pył gipsowy, który jeszcze do niedawna opadał i w przedziwny sposób przylegał nawet do pionowych powierzchni. Dodam, że jeszcze nie mieszkamy ale meble stoją od sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
g_cz 16.11.2008 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 A możesz wkleić jakieś zdjęcia?A właśnie myślałam o korpusach wenege lub jakiś ciemny brąz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 16.11.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Do bordo pasuje szkielet popiel i blaty grafitowe lub jasne blaty w kolorze zboza i taki sam szkielet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.11.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Do bordo pasuje szkielet popiel i blaty grafitowe lub jasne blaty w kolorze zboza i taki sam szkielet. Tak właśnie mi się marzy - bordo (ciemnowiśniowoczerwony bardziej, jak krew żylna ) + jasnoszary i grafitowy blat.... Annja no nie daj się prosić, wklejaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda WOJTEK 25.11.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 dziewczyny ! a pomyślałyście o kolorze śliwkowym i do tego jasny ecru blat z kompozytu min 6,7 cm(w lakierze oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lecta 25.11.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Zobacz w dzienniku Nefer http://forum.muratordom.pl/nefer-jazda-po-bandzie-tesciowej-dedykuje,t61157-480.htm A u Dorci jest i sliwka i czerwien chyba tezhttp://forum.muratordom.pl/dziennik-budowy-slicznego-domku,t133624-60.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda WOJTEK 25.11.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 dzieki za te linki,ale chodzi mi o sliwke tak ciemną,ze trzeba sie bedzie przyjrzeć,żeby dostrzec ,ze nie to brąz,ani czarny! a przestrzeń między wiszacymi półkami a dolnymi szafkami wypełniłłabym fornirem w kolorze okien sosnowych(taki pomiedzy odcieniami żółci i pomarańczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.11.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Wow jaka moja śliwka jest sławna Ale małż się na nią nie zgodził Ciemna śliwka do sosnowego forniru powinna super wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lecta 26.11.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 To idz na strone SieMatic http://www.siematic.com/INT/en/home/home.html i tam mozesz sobie wybrac z 1900 kolorow... wiem, dla wiekszosci mozliwosc teoretyczna, ja np. nawet nie chce wiedziec jakie ceny, ale popatrzec mozna. Dorcia: malz sie nie zgodzil? Wiesz, moze to i lepiej Bo np. mi sie bardzo podoba, ale czy ja bym taka chciala u siebie??? Nie jest to, brew pozorom, to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 27.11.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Dorcia: malz sie nie zgodzil? Wiesz, moze to i lepiej Bo np. mi sie bardzo podoba, ale czy ja bym taka chciala u siebie??? Nie jest to, brew pozorom, to samo... No nie jest, nie jest, to fakt A się nie zgodził i teraz jest opcja ciemnoczerwonej i w zasadzie sama się z nią lepiej czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts