Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIKOLA a-nity dziennik

Recommended Posts

• Odpowiedzi 84
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

zmiany;

1.wydłużenie i poszerzenie garażu żeby zrobić tam moje miejsce pracy;

2.zmiana miejsca kotłowni;

3.likwidacja spiżarki i powiększenie kuchni;

4;likwidacja wc ze środka,przeniesienie go pod szchody

5.doprojektowanie schodów na strych,bo w projekcie były takie chowane w suficie w hallu'

6.likwidacja garderoby ;celem powiększenia pokoju i łazienki;

7.przesunięcie ściany od salonu o ok.60cm,na szafy

8.powiększenie okien ze 150x150 na 210x150;i okna tarasowego

9.przesunięcie komina itp....itd.....

a z rzeczy aktualnych mam projekt budowlany przyłącza gazowego, czekam na projekt przyłącza wody

dzisiaj przyjrzalam się dokladnie projektowi budowlanemu przylącza gazowego ,który robil kierownik gazowni w X,BO TAK GAZOWNIA SOBIE ZAŻYCZYLA,a który odebral malż 2 dni temu i

1. BLĄD W NAZWISKU NA PIERWSZEJ STRONIE!!!!!

2. SKRZYNKA WYPADA TAK CIRCE ABOUT NA ŚRODKU OKNA!!!!! :o :o :o ,MUSZĘ WSTAĆ JUTRO O 6.00, ŻEBY SIĘ TAM DOTELEPAC NA 7.OO, BO 0 7,15 TO JUŻ TYLKO PANI SEKRETARKA ZOSTAJE BO WSZYSCY W TERENIE, CIEKAWE?? :evil:

A z milszych rzeczy projekt przylącza wody ma być jutro do odebrania, może zdążę na ZUD w tym tygodniu

• 2 months później...

dlugo tu nie zglądalam ale,też nic ciekawego się nie dzialo,aż tu nagle znienacka buum :o :o :o ,kupilam thermopor 30 P+w, i 25 p+w na MÓJ DOM;no a pozwolenie jeszcze nie zlożone, architekt ma to zrobić we wtorek ciekaaawe slyszę to już nie pierwszy raz :evil: :evil:

No i w kwestii kominka też zaczęlam dzialać ,ale o tym później, żeby nie zapeszyć :p :p :p

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
AAA nie pisalam co architekt wycudowal :x ,nad tarasem który jest nie zadaszony mam walnięty lany strop żelbetowy podparty na nie istniejącym slupie,normalnie lądowisko dla helikopterów,facet ma robotę w dupie,ale się podlożyl bo to poszlo do pnb,ja mam kopię, jeśli do poniedziaku tego nie porawi to jeszcze się dopytam czy to nie grozilo katastrofą budowlaną ,a jeśli tak to podam go jeszcze do sądu z pow cywilnego.mam go dośc i chcialabym jak najszybciej dostać już to upragnione pnb :wink:

• 1 month później...
  • 3 weeks później...