Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nikola a-nity komentarze

a-nita

Recommended Posts

• Odpowiedzi 386
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 3 weeks później...

a propos wysokości pomieszczeń:

ja tez mialam taka fobie. pamietam jak panowie musieli przekładać rusztowanie sufitu całego parteru bo można było podnieść o półtora centymetra. teraz już tego nie zauważam.

Edytowane przez efilo

no właśnie nie mam i to jest ta dłuższa wersja na 43cm, jest jeszcze krótsza na 25cm

a za wpis w dzienniku nie przepraszaj mnie on nie przeszkadza, teraz w starym domu mam coś ok 2,8, więc te 2,6 wydaje mi się mało ale pewnie też się przyzwyczaję

znalazłam białą

ylighting_2111_10&#.jpg

Edytowane przez a-nita

Glamciu witaj zaglądaj częściej, efi dobrze podpowiada oryginał to slim producent vibia- ale są nieprzyzwoicie drogie, a to kopie azzardo, są też KARE DESIGN FLASHLIGHT DOSTĘPNE W CZERWONEJ MASZYNIE swoją drogą namówiłam koleżankę na acrylio z zaazrdo, zamiast foscarini caboche cena przez pół jak przyjdą to zobaczę jak wykonanie,bo na fotach identyczne ,nawet źródła światła takie same Edytowane przez a-nita

Glamciu witaj zaglądaj częściej, efi dobrze podpowiada oryginał to slim producent vibia- ale są nieprzyzwoicie drogie, a to kopie azzardo, są też KARE DESIGN FLASHLIGHT DOSTĘPNE W CZERWONEJ MASZYNIE swoją drogą namówiłam koleżankę na acrylio z zaazrdo, zamiast foscarini caboche cena przez pół jak przyjdą to zobaczę jak wykonanie,bo na fotach identyczne ,nawet źródła światła takie same

dzięki a-nitka za wyczerpującą informację. Czułam, że cena tych lamp sprowadzi mnie na ziemię.....i zastanawiam się, czy podróbkę z azzardo lub z kare design można oddzielić na takie pojedyncze sztuki.