Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nikola a-nity komentarze

a-nita

Recommended Posts

• Odpowiedzi 386
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no to zależy jeszcze co wybrałaś w końcu przy łóżku sissi , czy smokingi czy jeszcze coś innego

a-nitko

a napisałabyś jeszcze czy to cadmo ma błyszczącą tą czarną obudowę (tzn czy jest na wysoki połysk). jestes zadowolona z tej oprawy? tak bardzo bardzo? czy cie rozczarowala? pytam bo slyszalam że stojąca rozczarowuje w realu. ale ona jest z innego materiału niż kinkiet

może to być problematyczne bo skąd weźmiesz podsufitki?

no i pytanie na jakie zasilanie są źródła światła. bo jak tam jest transformator to sprawa dodatkowo sie komplikuje.

coś wymyśle z tymi podsufitkami, dowiem się tylko czy lampa jest na transformator czy na zwykłe zasilanie.

a-nitko

a napisałabyś jeszcze czy to cadmo ma błyszczącą tą czarną obudowę (tzn czy jest na wysoki połysk). jestes zadowolona z tej oprawy? tak bardzo bardzo? czy cie rozczarowala? pytam bo slyszalam że stojąca rozczarowuje w realu. ale ona jest z innego materiału niż kinkiet

obudowa jest na wysoki połysk, lampa jest z jakiegoś plastiku ale polakierowana porządnie,biały środek też jest połyskujący mnie podoba się bardzo bardzo, choć miałam wątpliwości co do plastikowych oraz metalowych lamp(bijou), a obydwie są ładne, moje cadmo miało być do wiatrołapu, ale teraz zastanawiam się czy nie dać go do przedpokoju zamiast air, zadecyduję dopiero po malowaniu jak przymierzę do ścian

jeszcze nie zamówiłam, ale podoba mi się ta:

d82a0700z..jpg

waham się z zamówieniem, bo nie wiem czy dobrze będzie z optikami chorsa wyglądać....

poza tym nie mam pomysłu ani na lampę do jadalni, ani do salonu nie wspominając o reszcie ....

dziś przyszły oprócz optique do kuchni oprawy zewnętrzne - spotline na taras i massive nad drzwi frontowe

jeszcze nie zamówiłam, ale podoba mi się ta:

[ATTACH=CONFIG]14181[/ATTACH]

waham się z zamówieniem, bo nie wiem czy dobrze będzie z optikami chorsa wyglądać....

poza tym nie mam pomysłu ani na lampę do jadalni, ani do salonu nie wspominając o reszcie ....

dziś przyszły oprócz optique do kuchni oprawy zewnętrzne - spotline na taras i massive nad drzwi frontowe

do fabbiana mam słabość więc nie będę obiektywna, bo podoba mi się tam prawie wszystko, a te kule podobno pięknie rozpraszaja światło:), do salonu i jadalni wymyśl koncepcję np kolorystyczną u mnie jest przezroczysto-czarne szkło kloszy i el mocujące chrom w kuchni cubetto ,salon i jadalnia Vicky