tofee 18.07.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Niby wiem o tym ale ta świadomość niestety nie pomaga . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.07.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 mnie tez nie pomagala. w dodatku mialam wydatna pomoc. jak juz prawie wszystko bylo gotowe odwiedzila nas ciotka i stwierdziła: łooo ile jeszcze przed wami roboty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 19.07.2010 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 nio i znów nic nie wkleilam, bo wieczorem trochę padało i mamy znów w starym i nie naszym domu jakieś 60 cm wody w piwnicy, a dziś rano przyjechał gres do garażu nic specjalnego taki szary jak wylewka aaaa i przy kominach zamokło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.07.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 deszcz dostaje się do piwnicy czy po deszczu wysoki poziom wód gruntowych i przenika? u nas wody też wysoko - jakiś miesiąc temu woda gruntowa tak się podniosła, że zalała studnię głębinową, trzeba było ją przedłużać rurę i chlorować, bo paskudztwa nalazło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 19.07.2010 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 wody gruntowe tak wysoko;pompowanie jest bez sensu bo wali jeszcze mocniej na razie jest ok 90-100cm, jutro spróbujemy coś pompowaćCAŁE SZCZĘŚCIE,ŻE W NOWYM NIE MAM PIWNICYELL a jakie lampki mają przyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.07.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 przerąbane z tymi wodami u nas też piwnicy nie ma, ale podłoga na gruncie nisko i ciągle się zastanawiam, czy na pewno mamy dobrą izolację .... a z opraw w najbliższej dostawie będą sufitowe dwa borgi, dwa cubetto, diamond (swirl), czarne bijou (zwis taki jak u Efi) i jeszcze chorsiki dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.07.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 no toś zaszalała a ten bijou gdzie bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.07.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 ee tam, jakie to szaleństwo - niedosyt czuję bijou chyba podobnie jak u Ciebie do gabinetu pójdzie, chociaż rozważam jeszcze najmniejszą sypialnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.07.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 do gabinetu!!!!jest boska bo idealnie oświetla blat a w ogole nie razi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.07.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 mówisz? no to do gabinetu pójdzie wprawdzie nie mam jeszcze koncepcji na resztę gabinetu, ale dopasuję ją do lampy u mnie to zaledwie 10m2 więc w sumie dużo projektowania nie będzie Efi, a jak Vicky nad stołem się spisuje? bardzo dają po oczach te 5x75W czy to kwestia zawieszenia na odpowiedniej wysokości? cholernie mi się podobają, ale mąż straszy, że nie dość, że nas oślepi to jeszcze elektorownia siądzie przy takim obciążeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 20.07.2010 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Elenko, możesz przecież dać 20W i są takie matowe no i widzę mamy następną fankę fabbiana;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 20.07.2010 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 uzupelnilam dziennik a żeby nie bylo zbyt pięknie to 2 lub 3 szpalety trzeba skuć bo popękaly a jak się stuknie to slychać, że są w powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.07.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 nie tylko fabbiana w dodatku poszukiwanie oświetlenia przechodzi u mnie w fazę uzależnienia dzień bez szukania opraw to dzień stracony idę do dziennika pooglądać co nowego wrzuciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.07.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 no to sobie pooglądałam w pracy blokada na ten serwer ale wieczorem w domku nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 20.07.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 A ja sobie siedzę na budowie i fotki mam dostępne . Czy tą instalacje w kotłowni to przed fugami wam ją montują? Straszne słońce u mnie i średnio na monitorze takie szczegóły widać :-/ więc może to omamy w komputerze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.07.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Elenapolecam żarówki jak w oryginale. absolutnie nie daja po oczach mimo że mamy zawieszone dość nisko (oczywiscie powyzej linii oczu osoby siedzącej). co do elektrowni - to jest oprawa która wlaczasz naprawdę od czasu do czasu. a w lecie to juz bardzo rzadko. niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 20.07.2010 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 A ja sobie siedzę na budowie i fotki mam dostępne . Czy tą instalacje w kotłowni to przed fugami wam ją montują? Straszne słońce u mnie i średnio na monitorze takie szczegóły widać :-/ więc może to omamy w komputerze .... oczywiście, bo inni nie zdążyli zafugować, ale takie drobiazgi to mnie już po 1,5 roku budowania nie ruszają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 20.07.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Ja dzisiaj powiedziałam, że nie interesuje mnie że w pralni może nie pasować fuga jaśminowa [bo może inny krem byłby lepszy (wątpię)] ... niech pan kładzie jaśmin bez względu na efekt ... nie sądziłam, że do tego dojdzie ale mam dosyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 21.07.2010 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 ja też czasem mam już dość choć wykończeniówka za prawdziwego zdarzenia dopiero przede mną, cieszę się jednak,że większość rzeczy zaplanowałam na samiutkim początku kiedy miałam zapał,bo teraz poszłoby na żywioł bez ładu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 21.07.2010 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 tofee jeszcze jedno o ile dobrze pamiętam, to masz tynki c-w czy zamierzasz je szpachlować bo moi fachowcy chcą a ja nie zacznę od malowania garażu i zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts