Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nikola a-nity komentarze

a-nita

Recommended Posts

• Odpowiedzi 386
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mówisz? no to do gabinetu pójdzie :) wprawdzie nie mam jeszcze koncepcji na resztę gabinetu, ale dopasuję ją do lampy :D u mnie to zaledwie 10m2 więc w sumie dużo projektowania nie będzie :rolleyes:

Efi, a jak Vicky nad stołem się spisuje? bardzo dają po oczach te 5x75W czy to kwestia zawieszenia na odpowiedniej wysokości? cholernie mi się podobają, ale mąż straszy, że nie dość, że nas oślepi to jeszcze elektorownia siądzie przy takim obciążeniu :)

Elena

polecam żarówki jak w oryginale. absolutnie nie daja po oczach mimo że mamy zawieszone dość nisko (oczywiscie powyzej linii oczu osoby siedzącej). co do elektrowni - to jest oprawa która wlaczasz naprawdę od czasu do czasu. a w lecie to juz bardzo rzadko. niestety

A ja sobie siedzę na budowie i fotki mam dostępne :wiggle:. Czy tą instalacje w kotłowni to przed fugami wam ją montują?

Straszne słońce u mnie i średnio na monitorze takie szczegóły widać :-/ więc może to omamy w komputerze ....

oczywiście,:rolleyes::bash: bo inni nie zdążyli zafugować, ale takie drobiazgi to mnie już po 1,5 roku budowania nie ruszają;)

Ja dzisiaj powiedziałam, że nie interesuje mnie że w pralni może nie pasować fuga jaśminowa [bo może inny krem byłby lepszy (wątpię)] ... niech pan kładzie jaśmin bez względu na efekt ... nie sądziłam, że do tego dojdzie ale mam dosyć.