tofee 23.07.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 (edytowane) Anita tylko ja mam tynki gipsowe więc niestety nie pomogę . Edytowane 23 Lipca 2010 przez tofee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 23.07.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 ja mam tynki cw - nie robiliśmy gładzi, bo gdybyśmy chcieli gładkie ściany to od razu zrobilibyśmy tynki gipsoweniestety u nas te tynki nie są idealne i trzeba było w paru miejscach robić poprawki, właśnie takie miejscowe szpachlowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.07.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 hejka. nitka - kupiła ta lampę AZZARDO - STYLE 5 . Jest piękna. Ale zamiast kuchni zawiście w salonie nad ławą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 23.07.2010 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 ja mam tynki cw - nie robiliśmy gładzi, bo gdybyśmy chcieli gładkie ściany to od razu zrobilibyśmy tynki gipsowe niestety u nas te tynki nie są idealne i trzeba było w paru miejscach robić poprawki, właśnie takie miejscowe szpachlowanie[/quote no waśnie moje nie wyglądają tragicznie,mąż dzielnie walczy i delikatnie ściera piaseczek, a chlopaki chcieliby dodatkowo zarobić, Elenko napisz proszę jak pamiętasz czym gruntowaliście i czy dogadaliście siĘ z parą czy zrezygnowaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 23.07.2010 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 hejka. nitka - kupiła ta lampę AZZARDO - STYLE 5 . Jest piękna. Ale zamiast kuchni zawiście w salonie nad ławą.... hejka a moja koleżanka kupila azzardo acrylio podróbę foscarini caboche i prezentuje się bardzo ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 23.07.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Moim zdaniem te podróbki są na prawdę bardzo udane. Dla mnie do zaakceptowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.07.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 ja mam tynki cw - nie robiliśmy gładzi, bo gdybyśmy chcieli gładkie ściany to od razu zrobilibyśmy tynki gipsowe niestety u nas te tynki nie są idealne i trzeba było w paru miejscach robić poprawki, właśnie takie miejscowe szpachlowanie no waśnie moje nie wyglądają tragicznie,mąż dzielnie walczy i delikatnie ściera piaseczek, a chlopaki chcieliby dodatkowo zarobić, Elenko napisz proszę jak pamiętasz czym gruntowaliście i czy dogadaliście siĘ z parą czy zrezygnowaliście gruntowaliśmy CT-17, z tymi baranami z Pary, o których pisałam, nie szło się dogadać, ale kupiliśmy farby w innym sklepie Pary, gdzie jest zupełnie inne podejście do klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 24.07.2010 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 dzięki Elenko u mnie w poniedziałek chłopcy zaczną wykańczać garaż bo brama czeka i można będzie zwozić styro na ocieplanie domku, potem płytli w gabinecie a wdomku wygrzewanie podłogówy już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.07.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 hejka a moja koleżanka kupila azzardo acrylio podróbę foscarini caboche i prezentuje się bardzo ladnie ja własciwie widziałam wszystkie lampy na żywo. Z Poznania pochodzi firma Torino design, która importuje te lampy. Mają w Poznaiu i okolicy chyba 3 lub 4 salony . Objechałam wszystkie w badania lap na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 24.07.2010 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 to jakbym coś chciala wiem kogo pytać czy ladne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.07.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 to jakbym coś chciala wiem kogo pytać czy ladne do usług... anitko może Ty się orientujesz , czy klienkiet Tara - massive , ma odpowiednik lampy sufitowej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 24.07.2010 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 do usług... anitko może Ty się orientujesz , czy klienkiet Tara - massive , ma odpowiednik lampy sufitowej?? ale fajny kinkiecik jedyne co mi się na szybko kojarzy to ESEDRA DOWNLIGHTS CLAP jest tam dużo wersji i m.in taki biały kubik plafon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etiuda 24.07.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 no waśnie moje nie wyglądają tragicznie,mąż dzielnie walczy i delikatnie ściera piaseczek, a chlopaki chcieliby dodatkowo zarobić, Anita nie chce nic sugerować ale napisze swoje dawne dylematy nt.Ja nalegałam i zrobiliśmy tynki c-w ( bo są zdrowe i nie ciagną wilgoci jak gipsowe, które preferował mąż) ale później moj mąż uparł się żeby zrobić gładzie - i nie żałuję. Malowanie było potem szybkie i bezproblemowe, ściany i sufity wyglądają idealnie. W mojej obecnej ocenie warto było!!. Gipsowanie w domu w czasie budowy nie jest problemem a potem jak już sie zamieszka to koszmar. Robiłam gipsowanie jednego pomieszczenia (kuchni ) w bloku w trakcie mieszkania. To był koszmar - gips był wszędzie, we wszystkich szafach - pomimo że uszczelnialismy przesłony. Przemyślcie to sobie jeszcze teraz. czy napewno lubicie szorstkie powierzchnie?Twój domek mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 25.07.2010 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Etiuda witam w moich skromnych progach, i zapraszam częściej, każda opinia mile widziana, ja gładzie przeżyłam w trakcie mieszkania i też wiem co to znaczy, zacznę od garażu i dopiero wtedy zdecyduję, bo tynkarze bardzo się starali i zrobili je bardzo ładnie, najgorzej jest chyba na sufitach więc może same sufity ?, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.07.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 jak robić, to już chyba wszystko... skoro w garażu się postarali to i resztę zrobią ładnie, tylko im nie płać wcześniej, dopiero po robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.07.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Anita, Ty zdaje się masz czarne cubetto, prawda? odpalałaś już te lampki? czy wg Ciebie sufitowe nadają się na górne oświetlenie łazienki? szukałam czegoś czarnego, ale oprócz cubetto nie trafiłam na nic, co by mi do lazienki przypasowało, tylko że obawiam się, że to punktowe oświetlenie i jako górne w łazience może się nie sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 27.07.2010 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 wiesz co ja mam je do kuchni na sufit 4 szt i jeszcze do tego 2 przezroczyste na halogen g9, bo waśnie pan u którego kupowalam twierdzil że nie oświetlą dostatecznie kuchni, a swoich sufitowych nie odpalalam, tylko ścienne na próbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 02.08.2010 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 dostałam wycenę kominka z wkładem spartherm varia 2rh linearis chrom i obudową z nielubianego przez .....kogoś trawertynu ;)15500, uważam że całkiem ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.08.2010 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 ciekawe kogo masz na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.08.2010 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 wiesz co ja mam je do kuchni na sufit 4 szt i jeszcze do tego 2 przezroczyste na halogen g9, bo waśnie pan u którego kupowalam twierdzil że nie oświetlą dostatecznie kuchni, a swoich sufitowych nie odpalalam, tylko ścienne na próbę hm, nie wiem czy ryzykować, ale w sumie łazieneczka jest malutka i dwie oprawy powinny wystarczyć... z drugiej strony jak nie sprawdzą się w łazience, to nie znajdę dla nich innego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts