Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nikola a-nity komentarze

a-nita

Recommended Posts

Ja bym się bała że jednak będzie za ciemno przy tylko dwóch czarnych cubetto. Łazienka może nie za wielka ale też bez przesady a z tego co widziałam to one są raczej ozdobne niż dające światło ... chyba, że traktujesz to miejsce bardziej jako romantyczno-relaksacyjne :p.

• Odpowiedzi 386
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nawet do romantyczno-relaksacyjnych ekscesów potrzeba troszkę światła ;)

macałam czarne cubetto w sklepie, ale akurat kinkiety, nie mieli sufitowych... i niestety mimo, że dało się je odpalić, to z całą resztą innych kinkietów, więc trudno mi było ocenić, ile to rzeczywiście światła zapewni...

ale nic innego nie znalazłam, w sensie czarnego, co by mi tam pasowało...

e033db851c1f9e2599&#.jpg

borgi idą już chyba od miesiąca - na próbę dwa, bo właśnie zastanawiałam się, czy dać je do tej łazienki, czy do górnego holu (a tam potrzebowałabym 4 sztuki)

a w domu mam już dwa przezroczyste cubetto, w zasadzie na próbę mogę je zamontować i zobaczymy, jaki będzie efekt - jeśli do przyjęcia, to zamówię te czarne, bo tak jak napisałaś - strumień światła będzie taki sam niezależnie od koloru oprawy :rolleyes:

powiem tak

cubetto sa rewelacyjne. jak tylko ilosc swiatla bedzie ok to ja bym sie nie zastanawiala

dla porzadku wkleje

http://www.nostraforma.com/img/info/c913cb328c8b0e3e253996faf4d7e5cd.jpg

http://www.osvetim.ru/images/stories/Morosini/img/Spring_in.jpg

Edytowane przez efilo