Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nikola a-nity komentarze

a-nita

Recommended Posts

• Odpowiedzi 386
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 3 weeks później...
dom ocieplony, zagruntowany i tak zostanie do wiosny, plytki w pracy się kladą powoli ale jakoś idzie do przodu, kolory farb prawie wybrane, jutro ponowne spotkanie w salonie kuchennym,i nie wiem jakie dać plytki do kuchni na ścianę jasne czy ciemne, kuchnia kremowo brązowa blat kremowy, pomożesz Tofee

Ale co to znaczy jasne czy ciemne? O jakim kolorze mówimy? Generalnie jasne na pewno raczej praktyczniejsze ... ale ciężko się wypowiedzieć jak nie wiem jaki styl tej kuchni, czy wszędzie planujesz górne szafki, jak to będzie wyglądać ??? Napisz coś więcej, a najlepiej rzuć jakimś obrazkiem ...

Ja płytek na ścianie nie planuję ... więc nawet nie rozważałam takiego tematu a podłogę mam kontrastową do szafek, żeby zbyt mleczno i mdło nie było.

• 2 weeks później...

znalazlam cos co pasowaloby chyba do kuchni,żeby ożywić prosektorium czy rzeźnię jak kto woli

gardenia orchidea luminor-dekor

gardenia..jpgpasek

luminor_granigli&#.jpg

listwa aluminiowa

luminor_profilo_&#.jpg

polożone coś w ten deseń

9c23bad47f9f3dd5m&#101.jpg

czyli pasek ciemny szerokościok 16cm,listwa aluminiowa dekor

tylko teraz pytanie czy dawać plytki przy oknie oraz czy pod okapem pojechać dekorami do sufitu?plissss pomocy, wizualki kuchni na 1 stronie komentsów i poniżej

blat będzie wchodzil pod okno bez żdnych uskoków

Edytowane przez a-nita

Anita, ja bym dała płytki pod oknem, bo masz tam zlew i nie ma bata, ścianę zachlapiesz. Okap ma kształt koła, więc pomysł, żeby pojechać płytkami do sufitu wydaje się ok. Ale powiem szczerze, że co do samych płytek to mam mieszane uczucia :oops: A najgorsze jest to, że nie umiem powiedzieć, co mi nie pasuje...