a-nita 20.08.2010 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 proszę nie patrzeć na zlote klamki mają wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.08.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Anita, kominek i drzwi super, na klamki nawet nie spojrzałam i trawertyn prezentuje się świetnie na Twoim kominku bo na moim ciągle jest powodem do zgrzytania zębami, ale szkoda mi kasy na wymianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 20.08.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Gratuluje kolejnych postępów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 21.08.2010 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 dzięki z drzwi jestem zadowolona z kominka chyba mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 22.08.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.08.2010 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 a-nita na jaka wymieniasz klamke? bo ta pasuje. zmieniasz kolor? to pamietaj o zawiasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etiuda 25.08.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Kominek mi sie podoba. Zrób sobie kratkę wywiewna ze stali nierdzewnej satynowanej z lamelami pod skosem do góry - mozesz zamówić w firmie Tarnava. Będzie b. elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 30.08.2010 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 tak kolor na srebrny, przynajmniej od środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.09.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 A-nita jakie Ty piękne lapmiszcza pokazujesz. Mi osobiście podoba się ta v. dress trochę droga, bardziej niż ayers, choć może czarny będzie wyglądał zacniej jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 23.09.2010 03:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Anita co tam u was słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 29.09.2010 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 dom ocieplony, zagruntowany i tak zostanie do wiosny, plytki w pracy się kladą powoli ale jakoś idzie do przodu, kolory farb prawie wybrane, jutro ponowne spotkanie w salonie kuchennym,i nie wiem jakie dać plytki do kuchni na ścianę jasne czy ciemne, kuchnia kremowo brązowa blat kremowy, pomożesz Tofee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.09.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Ale co to znaczy jasne czy ciemne? O jakim kolorze mówimy? Generalnie jasne na pewno raczej praktyczniejsze ... ale ciężko się wypowiedzieć jak nie wiem jaki styl tej kuchni, czy wszędzie planujesz górne szafki, jak to będzie wyglądać ??? Napisz coś więcej, a najlepiej rzuć jakimś obrazkiem ... Ja płytek na ścianie nie planuję ... więc nawet nie rozważałam takiego tematu a podłogę mam kontrastową do szafek, żeby zbyt mleczno i mdło nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 30.09.2010 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 wizualka bardzo poglądowa jest na 1 stronie komentsów, ściany bardzo jasny krem, szafki jasne szkło krem, ciemne -fornir wenge blat jasny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 10.10.2010 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 (edytowane) znalazlam cos co pasowaloby chyba do kuchni,żeby ożywić prosektorium czy rzeźnię jak kto woli gardenia orchidea luminor-dekor pasek listwa aluminiowa polożone coś w ten deseń czyli pasek ciemny szerokościok 16cm,listwa aluminiowa dekor tylko teraz pytanie czy dawać plytki przy oknie oraz czy pod okapem pojechać dekorami do sufitu?plissss pomocy, wizualki kuchni na 1 stronie komentsów i poniżej blat będzie wchodzil pod okno bez żdnych uskoków Edytowane 10 Października 2010 przez a-nita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 10.10.2010 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 10.10.2010 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 10.10.2010 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 cd[ATTACH=CONFIG]26476[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.10.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Anita, ja bym dała płytki pod oknem, bo masz tam zlew i nie ma bata, ścianę zachlapiesz. Okap ma kształt koła, więc pomysł, żeby pojechać płytkami do sufitu wydaje się ok. Ale powiem szczerze, że co do samych płytek to mam mieszane uczucia A najgorsze jest to, że nie umiem powiedzieć, co mi nie pasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 10.10.2010 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 witaj Ell dzięki,ja też sama nie wiem,w studiu zaproponowano mi wylożyć ścianę tym samym materialem co blat,ale poza kosztem 7000:no:,wydaje mi się to zbyt monotonne,może jescze ktoś się wypowie,trochę czasu jeszcze mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.10.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 a z czego jest blat? to jakiś kompozyt? ale masz rację, byłoby zbyt monotonnie z tym samym materiałem na ścianie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts