a-nita 10.10.2010 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 blat jakiś kwarcyt kremowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.10.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 pomysł kafli mi nie leży. a pomysł kafli pod okapem w szczególności. już bym wolała wąską opaskę z tego kwarcytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 10.10.2010 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 12.10.2010 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 pomysł kafli mi nie leży. a pomysł kafli pod okapem w szczególności. już bym wolała wąską opaskę z tego kwarcytu może tylko szyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.10.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 super pierzynka. tynkujecie przed zimą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 16.10.2010 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 super pierzynka. tynkujecie przed zimą?e nie zostaje tylko zagruntowane, bo najpierw trzeba ogarnąć ten pierdzielnik na dzialce i zrobić krawężniki bo znając precyzję fachmanów mogliby wszystko umamrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 16.10.2010 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 (edytowane) szukam kinkietu led który ma być lampką nocną, a raczej calonocną kolor biay 1. 2. 3. 4. Edytowane 16 Października 2010 przez a-nita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.10.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Mnie podoba się 1 i ten ostatni zawijas bez numeru. A gdzie będzie ten kinkiet wisiał? szukam kinkietu led który ma być lampką nocną, a raczej calonocną kolor biay 1. [ATTACH=CONFIG]27252[/ATTACH] 2. [ATTACH=CONFIG]27253[/ATTACH] 3. [ATTACH=CONFIG]27254[/ATTACH] 4. [ATTACH=CONFIG]27256[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 16.10.2010 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 kinkiet ma wisieć u córci w pokoju na ścianie z oknem i prawdopodobnie nad biurkiem, ale ma slużyć glównie jako pgromca ciemnościzawijas i 4 wkleilam bo są ladne ale istrasznie drogie bo to vibia, więc chyba stanie na 1. Elenko zlożylaś już biurko, ciekawa jestem Twojej opinii o nim,bo wlaśnie takie\planuję do gabinetu i jaki masz kolor czarnobrązowy, czy orzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.10.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 kinkiet ma wisieć u córci w pokoju na ścianie z oknem i prawdopodobnie nad biurkiem, ale ma slużyć glównie jako pgromca ciemności zawijas i 4 wkleilam bo są ladne ale istrasznie drogie bo to vibia, więc chyba stanie na 1. Elenko zlożylaś już biurko, ciekawa jestem Twojej opinii o nim,bo wlaśnie takie\planuję do gabinetu i jaki masz kolor czarnobrązowy, czy orzech oj tak, vibia jest pieruńsko droga strasznie mi się samurai podoba... może w innym wcieleniu... biurko i regał złożyliśmy i na razie spisują się ok - kolor mamy czarnobrązowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.10.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 byłam w dzienniku i widzę, że domek już ocieplony bardzo ładne drzwi wejściowe:) i mamy takie same zmywarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.10.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Nooo, widzę po Twoim dzienniku, że faktycznie mamy podobne gusta lampkowe: nie dość że zig-zag, to jeszcze stage, aureliano, vibia - fiu fiu Nie wierzysz to zobacz sobie moje wymarzone na przedostatniej stronie dziennika Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 16.10.2010 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Nooo, widzę po Twoim dzienniku, że faktycznie mamy podobne gusta lampkowe: nie dość że zig-zag, to jeszcze stage, aureliano, vibia - fiu fiu Nie wierzysz to zobacz sobie moje wymarzone na przedostatniej stronie dziennika Buźka bylam widzialam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 e nie zostaje tylko zagruntowane, bo najpierw trzeba ogarnąć ten pierdzielnik na dzialce i zrobić krawężniki bo znając precyzję fachmanów mogliby wszystko umamrać uwazaj bo niestety przy tynkowaniu bardziej sie brudzi podłoże niż przy krawężnikach tynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 P.S. gdzie ma być kinkiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 17.10.2010 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 (edytowane) uwazaj bo niestety przy tynkowaniu bardziej sie brudzi podłoże niż przy krawężnikach tynk i dlatego pójdą krawężniki potem tynk, cokół i obsypanie opaski żwirem płukanym chyba a kinkiet do pokoju gabi jako lampka całonocna, ale nie nad łóżkiem tylko na ścianie okiennej, do wiadomego:cool:żyrandola i wrzosowo-fiołkowych ścian meble będą białe, może coś ze strony [/url]http://www.blekitnakomoda.pl tylko kupione bezpośrednio od producenta i co jeszcze to zobaczymy Edytowane 17 Października 2010 przez a-nita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 17.10.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Piękne te meble - a jak się kupuje bezpośrednio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etiuda 10.11.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 ,w studiu zaproponowano mi wylożyć ścianę tym samym materialem co blat,ale poza kosztem 7000:no:,wydaje mi się to zbyt monotonne,może jescze ktoś się wypowie,trochę czasu jeszcze mam Ja mysle ze propozycja studia jest ok. Jakieś inne płytki mogłyby wprowadzic niepotrzebny misz-masz. Jakby obłożyc ścianę 50 cm opaska z tego samego co blat - tak kilka cm poniżej szafek kuchennych a w ten pasek pod szafkami wejdzie jakieś podświetlenie liniowe podszafkowe. Sciana nie będzie się brudzić a będzie lekko wyglądalo. Feler z tym że to trochę kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.11.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 to uważaj na krawężniki - nie dość że upaprają to jeszcze na dodatek mogą je uszkodzić rusztowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 10.11.2010 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 to uważaj na krawężniki - nie dość że upaprają to jeszcze na dodatek mogą je uszkodzić rusztowaniem jednak nawet krawężników teraz nie będzie, tylko wyrównanie tego księżycowego krajobrazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts