Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nikola a-nity komentarze

a-nita

Recommended Posts

• Odpowiedzi 386
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mnie podoba się 1 i ten ostatni zawijas bez numeru. A gdzie będzie ten kinkiet wisiał?

szukam kinkietu led który ma być lampką nocną, a raczej calonocną kolor biay

1.

[ATTACH=CONFIG]27252[/ATTACH]

2.

[ATTACH=CONFIG]27253[/ATTACH]

3.

[ATTACH=CONFIG]27254[/ATTACH]

4.

[ATTACH=CONFIG]27256[/ATTACH]

kinkiet ma wisieć u córci w pokoju na ścianie z oknem i prawdopodobnie nad biurkiem, ale ma slużyć glównie jako pgromca ciemności

zawijas i 4 wkleilam bo są ladne ale istrasznie drogie bo to vibia, więc chyba stanie na 1.

Elenko zlożylaś już biurko, ciekawa jestem Twojej opinii o nim,bo wlaśnie takie\planuję do gabinetu i jaki masz kolor czarnobrązowy, czy orzech

kinkiet ma wisieć u córci w pokoju na ścianie z oknem i prawdopodobnie nad biurkiem, ale ma slużyć glównie jako pgromca ciemności

zawijas i 4 wkleilam bo są ladne ale istrasznie drogie bo to vibia, więc chyba stanie na 1.

Elenko zlożylaś już biurko, ciekawa jestem Twojej opinii o nim,bo wlaśnie takie\planuję do gabinetu i jaki masz kolor czarnobrązowy, czy orzech

oj tak, vibia jest pieruńsko droga :( strasznie mi się samurai podoba... może w innym wcieleniu...

biurko i regał złożyliśmy i na razie spisują się ok - kolor mamy czarnobrązowy

e

nie zostaje tylko zagruntowane, bo najpierw trzeba ogarnąć ten pierdzielnik na dzialce i zrobić krawężniki bo znając precyzję fachmanów mogliby wszystko umamrać

uwazaj bo niestety przy tynkowaniu bardziej sie brudzi podłoże niż przy krawężnikach tynk

uwazaj bo niestety przy tynkowaniu bardziej sie brudzi podłoże niż przy krawężnikach tynk

i dlatego pójdą krawężniki potem tynk, cokół i obsypanie opaski żwirem płukanym chyba

a kinkiet do pokoju gabi jako lampka całonocna, ale nie nad łóżkiem tylko na ścianie okiennej, do wiadomego:cool:żyrandola i wrzosowo-fiołkowych ścian meble będą białe, może coś ze strony

[/url]http://www.blekitnakomoda.pl tylko kupione bezpośrednio od producenta i co jeszcze to zobaczymy

Edytowane przez a-nita

• 4 weeks później...
,w studiu zaproponowano mi wylożyć ścianę tym samym materialem co blat,ale poza kosztem 7000:no:,wydaje mi się to zbyt monotonne,może jescze ktoś się wypowie,trochę czasu jeszcze mam

Ja mysle ze propozycja studia jest ok. Jakieś inne płytki mogłyby wprowadzic niepotrzebny misz-masz. Jakby obłożyc ścianę 50 cm opaska z tego samego co blat - tak kilka cm poniżej szafek kuchennych a w ten pasek pod szafkami wejdzie jakieś podświetlenie liniowe podszafkowe. Sciana nie będzie się brudzić a będzie lekko wyglądalo. Feler z tym że to trochę kosztuje.