78mysz 13.10.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Anita, masz nie małą kuchnię, dlaczegoż więc rzucasz piekarnik na niziny? Nie da sie go do słupka kopnąc? To naprawde o wiele wygodniejsze. Poza tym kuchnia ok, chyba nie powinnaś sie przejmowac nierównym podziałem góry i dołu jesli górne szafki są bezuchwytowe.A próbowałas rozważac koncepcję upchania słupków wysokich na jedną sciane, a na pozostałych dwóch scianach zrobić niską zabudowę? Nie wiem jeszcze tylko co myślec o ciemnej ramce wokół wysokich szafek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 13.10.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 dzięki mycha, piekarnik jest na dole ze względów estetycznych a nie praktycznych żeby czarne bylo w jednej linni i szkoda mi paprać szafki wanilliowej piekarnikiem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.10.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Witam. Ja też piekarnik włożyłabym w wanilię dokładnie po środku, tak by wylądował pomiędzy szafkami dolnymi a górnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 13.10.2009 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 dzięki no to przemyślę z tym piekarnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.10.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 no ja mysle, ze estetyki to nie zaburzy, a funkcjonalnośc znacznie poprawi. Tylko lepiej wsadzic piekarnik do słupka przy wiszących szafkach, a nie przy okapie. Przy szafkach bedzie wyglądał bardzo dobrze, zwłaszcza ze możesz odciąć wizualnie góre od dołu jakims kolorek piekarnikopodobnym. Wtedy okap na scianie przeciwległej nie będzie miała żadnej konkurencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.10.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 ooo ładnie i nareszcie dzieje sie cooosik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 14.10.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 szkoda,że nie robią piekarników całkowicie zintegrowanych jak zmywarki, a może się mylę ,przyznaję się mam fioła na punkcie chowania ale w użytkowanej aktualnie kuchni zamiast szafek górnych są półki i to chyba stąd aaaaa i jeszcze zlew pod oknem będzie podwieszany pod blatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.10.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 no toś poszła ..przecie ja tylko pochwalic kciałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 14.10.2009 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 ooo ładnie i nareszcie dzieje sie cooosik:) miło cię gościć Duszku choć do podłóg u mnie daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.11.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 piękne lampy planujesz. a te do jadalni to już w ogóle najśliczniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 13.12.2009 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 piękne lampy planujesz. a te do jadalni to już w ogóle najśliczniejsze też tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.12.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 a-nitko co u Ciebie? jakieś nowe koncepcje w zakresie iluminacji? ja ostatnio wypatrzyłam coś takiego http://img197.imageshack.us/img197/6830/rurki.jpg ale nie wiem co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 19.12.2009 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 w zakresie iluminacji to tak w przyszlym tygodniu przychodzą 3 borgi, i składam zamówienie na air60, i malego stage-a, wypatrzylam też morosini frise może zamiast cygaretków a może nie ,no i artemide ma nowy kinkiet cadmo ale chcialabym gdzieś go zobaczyć na żywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.12.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 te frise są naprawdę niezłe. zwłaszcza w czarnym wydaniu a kinkietu z artemide nie widziałam - masz jakieś zdjęcie bo nie moge znaleźć znalazłam. BOSKIE!!!!!! zresztą cadmo w wersji stojącej strasznie mi sie podoba. kinkiet jest prześliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 21.12.2009 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 witam Cię Efi mądralko ,może wymyśl jakiś kinkiet do frisa bo na razie nie mam koncepcji, a do cygaretków to by mi spasowala charlotta z de majo , cadmo też mi się podoba może wezmę do wiatrolapu bialo czarny no i znów muszę szukać jakichś plafoników na sufit bo bez podwieszanych sufitów to mnóstwo halogenów odpada...i tak w kolo czegoś szukam , chyba że moj ślubny wcześniej leb mi ukręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania, Tomek i Wojtuś 22.12.2009 03:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Właśnie tu zajrzałam i znalazłam to czego mi potrzeba - co to za kinkiet do salonu i lampa do jadalni??? Cudne. Takich kinkietów potrzebuję do swojej przyszłej łazienki - 6 sztuk. Proszę napisz cóż to i jeszcze że cena nie zabija i jeszcze gdzie to można zdobyć. Dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.12.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Ania przyzwyczaj się że cena każdej lampy u a-nity zabija a lampa vicky z firmy fabbian. jest śliczna będzie u mnie w jadalni - czeka na zawieszenie od roku kinkiet koło 8 stówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.12.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 a-nita charlotta to bardzo dobry wybór. co prawda nie widziałam jej nigdy na żywo ale za to widziałam smokingi i jestem przekonana że spasowałyby. do frisków nie będzie łatwo ale chętnie pogmeram (och jak ja to lubię ) mówimy o tych czarnych tak? http://www.realsvet.ru/upl/news/images/06.05.2009_frise.jpg aha jedno słówko - halogeny (no poza oprawami z osłoniętym żarnikiem) to nie jest dobry sposób na oświetlenie wnętrza. a powiedz mi... nie mogłabyś dać trochę technicznego oświetlenia w stylu chorsa w komunikacji. bardzo ładnie oświetla i jest neutralne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.12.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 axo light aura (zabijesz mnie ) a może lollo? albo clavius sir lux parigi lika brillo parete (to tak troche w moim stylu i raczej zależy od charakteru pomieszczenia - u Ciebie będzie nowocześnie?) czarne damasco z vistosiego (swoją drogą byłam przekonana że to fabbian) poc z vistosiego - ale to bardziej dekoracyjne na razie stawiam na parigi i damasco (damasco to moje ulubione lampki, niestety nie udało mi sie ich nigdzie wkomponować) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania, Tomek i Wojtuś 22.12.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Ania przyzwyczaj się że cena każdej lampy u a-nity zabija a lampa vicky z firmy fabbian. jest śliczna będzie u mnie w jadalni - czeka na zawieszenie od roku kinkiet koło 8 stówek. Ile??? 6x800=4800 to tyle kosztuje moja wanna - jakos męża do niej przekonałam, ale na kinkiety w takiej cenie to się chyba nichgy nie zgodzi . Chyba lecę zagrać w lotto, jak wygram pokażę mu te kinkiety Cóż będę mogła chociaż u Was na nie popatrzeć - a może sprzedam swój samochód? Wtedy zostanie na coś jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts