Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nikola a-nity komentarze

a-nita

Recommended Posts

numer jeden w istocie numer jeden. są ekstra.

dwójka... cóż..., ja chyba mam fioła na punkcie śrubek :oops: :roll: :lol:

trójka mało co widać ale chyba za bardzo amforowata

czwórka mnie przeraża - wygląda jak demon :oops: :lol:

piątka taka zwykława jeśli mi wolno tak napisać.

jedynka suuuuuper.

• Odpowiedzi 386
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzięęęęękkkkiiiiiii, Ewa no to teraz jestem już pewna,że mamy podobny gust, pozostaje mi mięczyć mojego Pana o sprowadzenie,lub zaryzykować i kupić w bodajże niemieckim sklepie gdzie je wylukalam

a teraz znów nie na temat :oops: :oops: czy kable do prądu masz w podlodze?i i czy ewentualnie moglabyś podać mi na prv namiary na osobę która robila dla Ciebie projekt i wizualkę lazienki le rable, bo w okolicach mojej wsi nie mogę nikogo znaleźć , a nie chcialabym zbyt eksperymentować z miomi pomyslami :oops: :oops:

• 2 weeks później...
wszystkie są biało czarne. napisz lepiej czy biały na zewnątrz czy wewnątrz.

zazdroszcze.

jest piękny

nie mam gdzie go dać :(

nie efi są cale biale , i biale wewnątrz ,czarne na zewnątrz taki zamówilam a jak przyjdzie to zdecyduję/jemy czy na sufit pójdą biale czy czarne cubetto,albo może coś z chorsa,

jak go dostanę to wstawię fotkę :p

Jestem tego samego zdania co Marys. W dodatku obie mamy paffoniego i obie jesteśmy zadowolene. No ja bardziej wirtualnie co prawda.... :)

elys ma normalny 'wihajster'. Tu bym sie nie martwila.

Będziesz w tej glownej miała wanne? Ja bym porownala obie serie i pod kątem dużej wybrała która seria gdzie.

Efi :o :o o której Ty wstajesz,teraz szukam baterii do wc pod schodami,które ma coś ok 1,5m2, a w drugiej lazience będzie wanna,i kabina ;tam planuję coś super kanciaste np steinberg 160, albo vado notion, przy wannie bateria podtynkowa i zestaw przelewowo napelniający czy jakoś tam np exafil, pod prysznic planowalam bat termostatyczną ale nie wiem czy przy zasobniku ma to sens np takąhttp://img237.imageshack.us/img237/4305/paffonitermostat.png tu paffoni termostat, ale są podobne roca ,steinberg i vado

Wiesz, użytkuję dopiero od pół roku, ale 'chodzą' cichutko (Pani w sklepie straszyła mnie, że bardzo szumią), łatwo się czyszczą - jestem naprawdę zadowolona! :wink:

A ta wygląda na bardzo wygodną, bo ma długa wylewkę i uchwyt do włączania, więc nie powinno się chlapać. No i ładnie pasuje do kolekcji Hall. 8)