Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nikola a-nity komentarze

a-nita

Recommended Posts

• Odpowiedzi 386
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mnie przeraża to,że przy wykończeniówie tak namieszam,że wyjdzie jakaś kicha, ale będę was męczyć i podoradzacie, bo

1. podlogi chcę dębowe najchętniej bielone

2.plytki podlogowe jaśniutki beż

3.kominek trawertyn i teraz parapety , które usytuowane będą na przeciw kominka chcialam też z trawertynu i nie wiem czy to dobry pomysl, wieczorem wkleję fotki wnętrza i schemat podlogi

Edytowane przez a-nita

mnie przeraża to,że przy wykończeniówie tak namieszam,że wyjdzie jakaś kicha, ale będę was męczyć i podoradzacie, bo

1. podlogi chcę dębowe najchętniej bielone

2.plytki podlogowe jaśniutki beż

3.kominek trawertyn i teraz parapety , które usytuowane będą na przeciw kominka chcialam też z trawertynu i nie wiem czy to dobry pomysl, wieczorem wkleję fotki wnętrza i schemat podlogi

jak dla mnie to żadnej zbrodni nie popełnisz, chociaż ja chyba zostawiłabym trawertyn tylko na kominku:rolleyes: ale może rzeczywiście wrzuć fotki wnętrza i schemat podłóg to będzie łatwiej sobie to wyobrazić

widziałam w dzienniku nowe nabytki - masz jeszcze w ogóle miejsce na następne?:lol2:

wklejam schemat, to brązowe to stól, który w polowie ma stać na plytkach a w polowie na drewnie przy oknach na pzreciw kominka,męczy mnie ta podloga , może jakoś inaczej to rozplanować, a nie tak prosto i już:sick:

to żólte---plytki

to brązowe ---drewno dąb

http://img683.imageshack.us/img683/3066/obrazyd.jpg

Uploaded with ImageShack.us

myślę że odległość wyznaczą kafle. najdalej do 'linijki' najbliżej do końca stołu. w tych granicach poruszałabym sie swobodnie planując układ kafli. z którego miejsca zaczynasz układanie?

oświetlenie piękne ale zbyt kwiatkowe jak dla mnie do le rabli. nie mówię że musi być od razu kanciaste. ale może coś pośredniego? u nas w ramach kompromisu jest stretto.