Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ława do salonu

mona-32

Recommended Posts

Gdzie we Wrocławiu lub okolicach można kupić ławę za przyzwoitą cenę.

Chodzi mi o ławę do salonu oczywiście żeby pasowała do nowoczesnego wystroju wnętrza.Na temat szklanych ław nasłuchałam się dużo negatywnych opinii i sama już nie wiem gdzie i jaką kupić:( może jakieś zdjęcia ktoś posiada dziękuję z góry za pomoc i POZDRAWIAM

:wink:

dla mnie ławy podobnie jak kolor wenge to taki XXI wieczny odpowiednik meblościanki Julita (koniecznie na wysoki połysk) z wieku ubiegłego. Szukasz ławy do nowoczesnego wnętrza? a może jakiś ciekawy stolik Ci wystarczy. W sumie madd ma rację - Twój dom, Twój wybór. Dla mnie wszystkie są słabe chociaż gdyby ktoś mi przyłożył pistolet do głowy wybrałbym tę:

http://www.nowoczesne-meble.pl/produkt-377.html

No właśnie z tym wyborem jest uffff...nie mówię,że podobają mi się te wszystkie ktore wkleiłam.Właściwie to sama nie wiem którą wybrać bo jak widzę wasze opinie to chyba na szklaną się raczej nie zdecyduję.

Ta ostatnia to według mnie brakuje w niej czegoś może półeczki na gazety:)

Ja szukam ławy w kolorze ciemny brąz,może podpowiecie gdzie można kupić????

Dziękuję i Pozdrawiam

dla mnie ławy podobnie jak kolor wenge to taki XXI wieczny odpowiednik meblościanki Julita (koniecznie na wysoki połysk) z wieku ubiegłego. Szukasz ławy do nowoczesnego wnętrza? a może jakiś ciekawy stolik Ci wystarczy. W sumie madd ma rację - Twój dom, Twój wybór. Dla mnie wszystkie są słabe chociaż gdyby ktoś mi przyłożył pistolet do głowy wybrałbym tę:

http://www.nowoczesne-meble.pl/produkt-377.html

to jaka opcja zamiast ławy?

• 6 years później...
Mnie się najbardziej ława Tomka podoba. Może nie styl i kolor, ale funkcjonalność. Ława jest wysoka - to jej pierwsza zaleta. Nie tak, jak te produkowane ostatnio,które siedzącemu na wypoczynku sięgają do kostek i musi kręgosłup zginać żeby filiżankę z kawą na niej postawić. Jest szeroka - spokojnie zmieści się tam kilka filiżanek z kawą, talerz z ciastem i jeszcze talerzyki deserowe, serwetki, sztućce, etc. Trzecia duża zaleta, to ta półka na dole na program TV, nowe gazety lub książki Ostatnio nagminnie nawiedzam sklepy meblowe, bo jesteśmy na etapie wyposażenia domu i uważam, że są duże problemy z nabyciem ładnej, taniej i tym bardziej funkcjonalnej ławy. Parę znalazłam, ale ta "nowoczesna" wysokość jest dla mnie nie do przyjęcia..