EZS 24.11.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Corams Fields, London Ktoś kiedyś zostawił podobną (większą?) sumę, zainwestowano ją a za część kupiono plac w centrum Londynu. Wybudowali pawilony, huśtawki, boisko. Za procentujące pieniądze opłacają nauczycieli (część płacą rodzice). Teren jest ogrodzony i tylko dla osób z dziećmi. Przychodzą rodzice, dzieci są bezpieczne na całym terenie, żadne samo nie wyjdzie. Pobyt z rodzicem jest bezpłatny. W dzień po szkole przychodzą dzieci ze szkół, których rodzice dłużej pracują - taka świetlica tam jest. Jest też minii zoo, teatr amatorski, pikniki latem. Ukochane miejsce mojej córki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 24.11.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Jeżeli mielibyście do wydania 1.000.000 zł. ale tylko na inwestycje w waszej miejscowości ( coś dla ogółu) to co byście zrobili? Metro!!! Metro bym wybudował, to w Polsce będą dwa miasta (nasze i stolica) elity europejskiej Donek to by się ucieszył, że Polska dogania zachód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 24.11.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Tak myślę... Koluszki niewielkie, ale chyba na metro by nie stykło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.11.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 A mi sie marzy juz od lat, zrobić taki dom rodzinny, całodobowy dla ludzi upośledzonych. Z dobra rehabilitacja, własną stadnina koni, psiakami do dogoterapii, placem zabaw, pracownia do wyrabiania produktów z gliny, basenem... Reszta przyjdzie razem z wygrana..., jeno milion to zdecydowanie za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 24.11.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Tak myślę... Koluszki niewielkie, ale chyba na metro by nie stykłoZa ten milion to mógłbyś zrobić bal na dworcu w Koluszkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefir1 25.11.2009 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 to ja może nie na co bym wydał ale na co wydal urząd "mojego miasta": - przebudowa skrzyżowania (o dużym natężeniu ruchu) na rondo (skrzyżowanie o ruchu okrężnym) z jednym tylko pasem i to w dodatku jajowate nie okrągłe, jadąc autobusem pasażer jeżeli nie ma szczęścia zająć miejsca siedzącego to lata jak szmata z jednej strony na drugą, - przebuowa mostu plus ustawienie wielkich głazów (niby to taki obelisk, pomnik, ale na czyją cześć??? - rynek z fontanną - tylko nie na starym mieście itp. tylko na środku blokowiska z 10 piętrowcami, ni przypiął ni wypiął, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 28.11.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 milion ? 900 tys. na wódkę i kobiety,resztę pewne bym bez sensu roztrwonił .... a poważnie: dokończenie dróg wew. na moim osiedlu, instalacja oświetlenia ulicznego, kilku "leżących policjantów" .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts