BRZEZKA 16.11.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Jestem na etapie wybierania parapetów zewnetrznych.Okna mam dąb bagienny elewacja będzie jasna coś w kolorze bezu dachówkę mam czarno brązową , schody i ogrodzienie jeszcze nie wiem jakie będzie jak to wszystko dopasować kolorystycznie Parapety kolorystycznie do okien ? a schody ?Pomóżcie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.11.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Parapety zewnętrzne wcale nie muszą pasować do okien - przecież robi się je metalowe, z kamienia, płytek klinkierowych etc.... A już do schodów to zupełnie nie kumam Dla mnie osobiście fajnie wygląda jak parapety pasują do cokołu - nie napisałaś z czego ma być? No albo do dachówki - wtedy najłatwiej chyba klinkierowe. Generalnie jak sobie tak czytam forum to najwięcej ludzi zachwala granit, wcale nie musi być drogi (szczególnie jak się robi u "nagrobkarza" a nie w studiu kuchennym, a niewielki wybór kolorów nie jest większym problemem w przypadku parapetów akurat, tak sądzę) i jest super w utrzymaniu. No i szlachetny materiał do szlachetnego materiału okna - drewna... Jest jakiśtam wybór kolorów od jasnego beżu do brązu (choć z tym już trudniej...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada_lena 30.11.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 A ja mam okna w kolorze orzecha, a parapety wzięliśmy aluminiowe w kolorze brązowym - gra i buczy Bardziej się martwię, czy dobrze dobraliśmy kolor parapetów wewnętrznych - może być rozbieżność, bo orzech orzechowi nierówny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 30.11.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 A ja mam okna brązowe, a parapety czarne:) http://images34.fotosik.pl/248/820434ed7ddd6189med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 30.11.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Też mam okna dąb bagenny i parapety są klinkierowe brązowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 30.11.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Jestem na etapie wybierania parapetów zewnetrznych. Okna mam dąb bagienny elewacja będzie jasna coś w kolorze bezu dachówkę mam czarno brązową , schody i ogrodzienie jeszcze nie wiem jakie będzie jak to wszystko dopasować kolorystycznie Parapety kolorystycznie do okien ? a schody ? Pomóżcie ! Brzezka gratuluje wyboru koloru okien:) Tez mamy dąb bagienny, dlatego bnede sledzic watek bo sama zastanawiam sie nad parapetami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 30.11.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 do okien dab bagienny (oknoplast) dobralismy okapniki z firmy Golowczynski,sa niedrogie i uwazam ze oryginalne,sa w kolorze kasztanowym, http://www.zcdie-golowczynski.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts