zezo 16.11.2008 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 zk140t napisał Jako młody człowiek zapytasz pewnie ale mi miło, Dziękuję Pewnie Tobie się wydaje, że to medium istnieje od zawsze Może wyprowadzę cię z błędu, pamiętam czasy jak był tylko jeden program TV, i to nie w kolorze, tylko czarno biały, pogodę podawał Pan Wicherek i Chmurka w poniedziałek był teatr a w czwartek KOBRA i proszę nie pisz głupot że naczytałeś się forum i poddałeś się modzie jak budowałeś się za Stalina to cudów nie oczekuj. Jak popełniłeś błąd to Twoja sprawa, ja mimo iż mam kilka ładnych lat mam kominek z DGP i mam inne źródło ogrzewania, ale trzeba iść z nowymi technologiami, trzeba iść z postępem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zk140t 16.11.2008 23:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 i co dalej ? Co dalej? Kurz, dym, pył, złość i zniechącenie po setnym rozpaleniu w ciągu stu dni i takie tam... Czyż to nie było merytoryczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.11.2008 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 i co dalej ? Co dalej? Kurz, dym, pył, złość i zniechącenie po setnym rozpaleniu w ciągu stu dni i takie tam... Czyż to nie było merytoryczne? Mój drogi - Yarosław był mało merytoryczny - nie była to odpowiedź na moje pytanie a propos wanny w sypialni i klimy na poddaszu , nie uważasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zk140t 16.11.2008 23:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 zk140t napisał Jako młody człowiek zapytasz pewnie ale mi miło, Dziękuję Pewnie Tobie się wydaje, że to medium istnieje od zawsze Może wyprowadzę cię z błędu, pamiętam czasy jak był tylko jeden program TV, i to nie w kolorze, tylko czarno biały, pogodę podawał Pan Wicherek i Chmurka w poniedziałek był teatr a w czwartek KOBRA i proszę nie pisz głupot że naczytałeś się forum i poddałeś się modzie jak budowałeś się za Stalina to cudów nie oczekuj. Jak popełniłeś błąd to Twoja sprawa, ja mimo iż mam kilka ładnych lat mam kominek z DGP i mam inne źródło ogrzewania, ale trzeba iść z nowymi technologiami, trzeba iść z postępem. Pozdrawiam Z tym Stalinem to przesadziłeś. Budowę domu zacząłem dwa lata przed nastaniem Kwaśniewskiego, a urodziłem się rok przed wydarzeniami marcowymi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 17.11.2008 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Witam. A ja oglądałem "Jacka i Agatkę" oraz "Ptysia i Balbinkę" i się nie chwalę... Ale kominków jeszcze wtedy nie stawiałem... No...przynajmniej takich... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.11.2008 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Wejście netu do Polski datuje sie na przełom 1990 i 1991. W 1991 używałam osobiście :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Albar 17.11.2008 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Pewnie tak. Kominek dla rekreacji jest OK. Jeśli palimy w nim z chęci a nie z konieczności to OK. Natomiast kominek, który ma ogrzewać dom przez całą zimę to zwyczajny KOCIOŁ. A pomieszczenie, w którym stoi kocioł to KOTŁOWNIA. Tak więc jeśli kominek-główne źródło ogrzewania stoi w salonie to znaczy, że SALON to KOTŁOWNIA. I nie ma co się gniewać na logiczne wnioski. Kiedyś już pisałem tobie, że nie takie salony ogrzewano kominkami i nikt z tego tragedii nie robił. Z moim zdaniem na temat ludzi myślących tak jak ty, też cię zapoznałem. I wydawało mi się wtedy, że w końcu zrozumiałeś.............!? Ty jednak dalej próbujesz dzielić ludzi na tych co mają kotłownię w salonie i na tych co też mają kominki ale należą do lepszego gatunku ludzi, bo robią to tylko dla przyjemności. Zastanawiam się jednak nad tym: dlaczego stwórca jak chce kogoś ukarać to mu odbiera rozum? Człowieku coś ty nawywijał? Wg twojej teorii ja należę do lepszego gatunku ludzi bo palę w kominku dla przyjemności. Robię to codziennie już trzeci sezon i jak na razie nie znudziło mi się. Pozdrawiam i życzę powrotu do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 17.11.2008 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 zk140t napisał Kurz, pył muszę Ci przyznać trochę racji masz, ale mam odkurzacz dym a to trzeba się nauczyć palić w kominku, jak ktoś posiądzie tę sztukę to musisz wiedzieć że się nie dymi tak jak piszesz złość i zniechącenie po setnym rozpaleniu może Ty leniwy jesteś? mnie tam palenie nie przeszkadza, nawet noszenie drewna i rąbanie mi się podoba, ja to lubię, trochę ruchu nie zaszkodzi . Ale ponoć każdy sobie rzepkę skrobie, jednemu podobają się blondynki innemu brunetki, jeden jest zwolennikiem kominków a inny jest ich przeciwnikiem, to się nazywa wolność wyboru ale dziwie się że człowiek o takim doświadczeniu życiowym nie wie że nie ma na dzień dzisiejszy takiego ogrzewania co by nie miało minusów, zawsze coś się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 17.11.2008 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 O k^%#$%^ to mam kotłownię w gabinecie, salonie, jadalni i .. ogrodzie zimowym, i oczywiście w kotłowni a jak przyjdzie bida na emeryturze to wiadrem szyszek domek ogrzeję a czasu będzie wtedy dużo na ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 17.11.2008 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 an-bud wybacz że zapytam ile ty masz kominków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.11.2008 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 an-bud wybacz że zapytam ile ty masz kominków? Parę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 17.11.2008 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Może kolega zk140t mnie oświeci jak mam elektryczne akumulacyjne to co mam ELEKTROWNIĘ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.11.2008 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Może kolega zk140t mnie oświeci jak mam elektryczne akumulacyjne to co mam ELEKTROWNIĘ ? Nie wiem co na to prawo energetyczne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 17.11.2008 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Nefer widzę że znasz an-buda To co on na WAWELU mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zk140t 17.11.2008 00:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Pozdrawiam i życzę powrotu do zdrowia. Zdrowie mam - kwestia higieny. Rozum to wynik zabiegów wielu pokoleń. Tego życzę Twoim zstępnym. Czytając to co piszesz i jak piszesz dochodzę do wniosku, że nie nastąpi to wcześniej niż za 200 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.11.2008 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Prawie na Wawelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 17.11.2008 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Oj to może mu szyszek zabraknąć na tej emeruturce, może już mu zacznę zbierać, wspomogę gościa, może się umęczyć strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zk140t 17.11.2008 00:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Może kolega zk140t mnie oświeci jak mam elektryczne akumulacyjne to co mam ELEKTROWNIĘ ? Chciałeś zabłysnąć i zabłysnąłeś. Mając piece akumulacyjne powinieneś wiedzieć czym się różnią od kominka w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 17.11.2008 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 an-bud wybacz że zapytam ile ty masz kominków? tylko cztery na parterze... na piętrze synek ma trzy zrobić jak go nauczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 17.11.2008 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Oj to może mu szyszek zabraknąć na tej emeruturce, może już mu zacznę zbierać, wspomogę gościa, może się umęczyć strasznie lasek już rośnie na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts