karwatly 17.11.2008 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 WITAM SERDECZNIE WSZYSKICH BUDUJACYCH DOM W WERBENACH G2P JA WŁASNIE JESTEM JUZ NA ETAPIE DACHU ALE POSTANOWIŁAM NAREŚCIE NAPISAC O TYM I WKLEIC KILKA ZDJĘC Z PLACU BUDOWY POZDRAWIAM JESZCZE RAZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karwatly 21.11.2008 05:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 PIERWSZE KROKI POZWOLENIE NA BUDOWE OTRZYMAŁAM W KWIETNIU 2008 WIEC JUZ PIERWSZY KROK DO PRZODU JEST TO WYDATEK OKOŁO PROJEKT 2190 ZMIANY W PROJEKCIE 1500ZŁ POZWOLENIE ,GEODETA ,MAPKI, 2000ZŁ I TO SAM POCZĄTEK WYDATKÓW PAPIEROWYCH ZESZYT WYDADKÓW PRZYGOWOWANY ZACZYNAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edaja 13.01.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Cały czas czekam na fotki, jestem bardzo ciekawa jak wyglada Twoja Werbenka ja zaczynam swoja przygode z tym domkiem wiosną 2009, jezeli mozesz to prześlij fotki na maila [email protected] powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STRAZAK75 23.01.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Witam.Cały czas czekam na fotki z twojej budowy. Ja zaczynam budowę tego domku w 2010r (sprawy formalne) ale już projekt i trochę materiału .zakupione.Pozdrawiam i szybkiego wprowadzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts