Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sure, no to na czym stanelo?

:lol: :lol:

Ja rozumiem, ze wine cooler nie jest Twoim marzeniem, dlatego szukasz kostkarki do lodu :lol: :lol:

Ja wina z lodem w kostkach nie lubie, wiec wole wine cooler :lol: :lol:

Pan Maz piwa lodem w kostkach tez nie za bardzo lubi rozcienczac :lol: :lol:

A alkoholi tzw ciezkich to nie pijamy by nam lod w kostkach byl potrzebny....chociaz Baileys zimowa pora ma swoje uroki :lol: :lol: :lol:

Ja mam inny problem...bo szukam jakiejs malej lodowki na Kaszuby - takiej do 140/150 cm, taki na wakacje wystarczajacy....jakis cienki wybor jest :roll: :roll: i nie moge sie na nic zdecydowac :lol: :lol:

Sure, no to na czym stanelo?

:lol: :lol:

Ja rozumiem, ze wine cooler nie jest Twoim marzeniem, dlatego szukasz kostkarki do lodu :lol: :lol:

Ja wina z lodem w kostkach nie lubie, wiec wole wine cooler :lol: :lol:

Pan Maz piwa lodem w kostkach tez nie za bardzo lubi rozcienczac :lol: :lol:

A alkoholi tzw ciezkich to nie pijamy by nam lod w kostkach byl potrzebny....chociaz Baileys zimowa pora ma swoje uroki :lol: :lol: :lol:

Ja mam inny problem...bo szukam jakiejs malej lodowki na Kaszuby - takiej do 140/150 cm, taki na wakacje wystarczajacy....jakis cienki wybor jest :roll: :roll: i nie moge sie na nic zdecydowac :lol: :lol:

Moja sbs będzie miała tylko 176cm, to mała, prawda? :wink:

(wybieram z kostkarką, podobnie jak Efilo)

Ale masz rację, Maja, niskich lodówek za bardzo nie ma, ale np. na ceneo można sobie wyszukac wg wysokości, jak tu

Mnie tam w tej całej lodówce ta kostkarko - kruszarka po prostu bawi. Też za bardzo pijaczką mocnych trunków nie jestem, ale sam fakt, ze można sobie tak nakruszyć lodu jest cool... ;)

Zawsze mogę sobie winko wsadzić do piwnicy?

A teraz skłaniam się do pierwszego wyboru, czyli samsunga, który jak na tę markę tani nie jest, za to ładnie wygląda... typowo kobieca postawa! :roll:

Mnie tam w tej całej lodówce ta kostkarko - kruszarka po prostu bawi. Też za bardzo pijaczką mocnych trunków nie jestem, ale sam fakt, ze można sobie tak nakruszyć lodu jest cool... ;)

Moje dzieciaki uwielbiają soki z lodem, ale tylko u tych znajomych gdzie jest kostkarka :D I wtedy są bardzo samodzielne, wszystko sobie sami naszykują

:D

A wino stoi w spiżarce....

Kala, tak jasno oświecona jestem w korytarzyku za regałem... ;)

korytarzyk to nazwa umowna, ten duży regał - szafka TV oddzielił część pokoju dziennego, można tamtędy przejść do kuchni - i światełka są wzdłuż..

Aka, na zamrażarkach się nie znam, moi rodzice mieli polara i na tym moja wiedza się zatrzymała, nigdy nie miałam miejsca na oddzielną...

...teraz na pewno technika poszła do przodu! :roll:

a to zależy, do czego ma być - czy np. na truskawki, czy na pół tuszy wieprzowej nieporcjowanej? ;)

na ceneo sa opcje - np. jak szybko ma zamrażac, jakie wymiary (jeśli ma określone miejsce), czy wysoka stojaca szufladowa, czy niska skrzyniowa itp. Co wygodniejsze?

Btw, mnie dobrze poradził SemperSolus w wątku o AGD, jeśli będziesz miala już jakies wyobrazenie, co chcesz, można zapytać... :roll:

a to zależy, do czego ma być - czy np. na truskawki, czy na pół tuszy wieprzowej nieporcjowanej? ;)

na tuszę ,ale porcjowana, ale na owoce i warzywka też by się przydała

Btw, mnie dobrze poradził SemperSolus w wątku o AGD, jeśli będziesz miala już jakies wyobrazenie, co chcesz, można zapytać... :roll:

mam nadzieję, że znajdę wątek :roll: