Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gwarancji sklepy nie podbijają żeby można było sprawdzić towar. Jakby podbili gwarancję to już nie można by normalnie zwrócić czy wymienić produktu tylko trzeba by korzystać z gwarancji.

Możesz mieć nie podbitą, ale w razie awarii musisz zakłądać że sklep nadal będzie istniał. Ja bym odesłała do podbicia.

Aniahubi, dzięki! Jadę zaraz cos zakupić, Kulla lub PS, tylko ta ostatnia na wystawie była trochę porysowana, co mnie zniechęciło - już widzę, co z nią bedzie za jakiś czas. U mnie sa planowane 2, obawiam się, czy Kulle nei za duże? :roll:

Tofee, zdjęcia cedzę, bo w takim tempie wszystkiego przybywa... :-?

ech, ale juz naprawdę niedługo!

Alunek, odgapiaj śmiało. Cena była 2,5, ale na stronie u samego producenta w promocji 1,8! Wcale się nie zastanawiałam, tym bardziej gdy sprawdziłam głośność (a raczej cichość)!

Maya, poczekaj, jak zobaczysz lodówkę - ta to dopiero świeci "kosmicznie"! :lol:

Efi, masz rację - to wszystkie gwarancje muszę wyslać!... :-?

lampami w realu to jutro sie pochwalę, bo montowane będą.. ..a lodówką nie wiem kiedy, ale elektryki mocne chłopy, moze ją wstawią na miejsce i się ja odpakuje? :roll:

śmieszna jest, bo ma w środku diody, a nie tylko jedna lampkę.. może teraz tak wszystkie mają, ale ja jestem przyzwyczajona do starego polara..

w Ikei w końcu taką lampkę kupiłam:

http://www.ikea.com/PIAimages/75560_PE193944_S4.jpg

jest mniejsza od kulli, będą dwie nad stołem..

a młody dostał tylko żarówkę, ale za to duużą... ;)

Swietne wnetrza i juz tak malo do zakonczenia i przeprowadzki :)

Czy okap w kuchni to model nad ktorym sie zastanawialas czyli ten Ciarko?Tak sobie porownuje te fotki i nie jestem do konca przekonana bo diodki wygladaja jakos inaczej :roll: Jest bardzo ladny no i kezeli udaloby mi sie znalezc go w cenie do 3 tys zl to bylabym jeszcze bardziej zachwycona :lol: Zastanawiam sie tylko bo w opisie jest napisane ze jest to tylko wyciag a w niektorych modelach pisze wyciag/pochlaniacz i moze dlatego sa one drozsze :roll: (nie orientowalam sie jeszcze az tak bardzo szczegolowo czy pochlaniacz odgrywa az tak duza role :oops: )

To zmylil mnie ten napis pod diodami ktory u Ciebie na zdjeciu w realu widac :) Faktycznie dziwnie ze ceneo nie pokazuje tej nizszej oferty :roll: -dzieki za namiar.Az mnie nosi zeby zaczac juz kupowac sprzety do domku a dachu jeszcze nie mam :lol: (najbardziej wstrzymuje mnie gwarancja)

Ja porownywalam sobie do tego:

http://www.ceneo.pl/631605

Oba mi sie podobaja ale Twoj ma lepsza cene :lol: no i z tego co wykczytalam jest cichszy i ma wieksza moc.Nie wiem tylko czy potrzebuje tego pochlaniacza bo przeciez wyciag wszystko wyssa.Mozliwe ze pochlaniacze sa potrzebne jezeli ktos nie ma mozliwosci podlaczenia tego do instalacji wentylacyjnej a u mnie ma byc kominek wentylacyjny wypuszczony na dach.

Faktycznie, 49 a 67 dB to jest różnica. Mnie sie wydaje, że obydwa to wyciągi. Mój na pewno miże też pracować jako pochłaniacz, jak się zamontuje filtr węglowy, ale mi to też niepotrzebne. Jeszcze istotne jest, jak będzie wyglądało mycie tej stali, ale o tym dowiem się dopiero, jak zamieszkam...