Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Maya, moze dlatego wyglądają fajniej, bo jeszcze w folii? ;) Sprawiają wrażenie zdobionych...

Co do przeprowadzki, to w poniedziałek się okaże - dwóch fachowców od ogrzewania przybędzie i zrobimy konsylium! :lol:

Głównie chodzi mi o to, żeby skonfrontowac ze sobą te informacje i dojść do wspólnych wniosków, bo pojedynczo na pewno stwierdziliby, że sie nie da!...

poza tym wszystko jest prócz schodów wejściowych, dziś robi się ciepła woda, oczekujemy na baterie i kabinę, widziałam olejowanie desek tarasowych, jest szansa, że niedługo będzie koniec tego budowania!

Cześć Maya, moze dlatego wyglądają fajniej, bo jeszcze w folii? ;) Sprawiają wrażenie zdobionych...

Co do przeprowadzki, to w poniedziałek się okaże - dwóch fachowców od ogrzewania przybędzie i zrobimy konsylium! :lol:

Głównie chodzi mi o to, żeby skonfrontowac ze sobą te informacje i dojść do wspólnych wniosków, bo pojedynczo na pewno stwierdziliby, że sie nie da!...

poza tym wszystko jest prócz schodów wejściowych, dziś robi się ciepła woda, oczekujemy na baterie i kabinę, widziałam olejowanie desek tarasowych, jest szansa, że niedługo będzie koniec tego budowania!

Trzymam kciuki odnosnie ogrzewania :lol: :lol: i zeby rozwiazanie lekkim dla kieszeni inwestorow bylo :lol: :lol:

Hmmm...mowisz, ze wiaderka w opakowaniu ciekawsze?

To moze tak zostaw? Wszystkim bedziesz mowila, ze to tak artystycznie, efekt zamierzony :lol: :lol: :lol:

Sure, u Ciebie coraz ciekawiej się robi :D

Nie mogę się doczekać efektu końcowego :roll:

chociaż może niee, bo znowu będę chora :lol:

E, gdzie mi tam do Twoich wnętrz! Ale miło, ze tak piszesz... :D

Witanko :wink:

fajne te światełka wiaderka :lol: ,ale najfajniejsze są w łazience :o

pozdrawiam

Mnie się te tez podobają bardzo. ogólnie już prawie wszystko przemyślałam, z wyjatkiem górnego oświetlenia w sypialni. Tam jeszcze ciągle nie wiem, co zawiescić (czy też wbudować)...

Hmmm...mowisz, ze wiaderka w opakowaniu ciekawsze?

To moze tak zostaw? Wszystkim bedziesz mowila, ze to tak artystycznie, efekt zamierzony :lol: :lol: :lol:

Hmm, taka artystyczna folia? ;)

W aranżacjach ikeowskich już różne rzeczy w tych wiaderkach widziałam, kamyczki, piasek, muszelki, i inne ozdóbki, chyba tylko rybek z akwarium nei było! :lol:

:D

hm, ciekawe, czy ten papier jest czymś powlekany? Bo inaczej to będzie jednorazówka. Albo można potem zdjąć kwiatuszki i nadziać karteczki, będzie podróbka Ingo Maurera! :wink:

a swoją drogą - ciekawa jestem tej łódzkiej Ikei. W Gdańsku po przebudowie jest już ciut za duża, trzeba się sporo nachodzić, zeby coś znaleźć, a co będzie w Łodzi??!