Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

AGP, ja myślałam, że to tworzywo jest w kloszu wewnętrznym, a kwiatki papier? Chyba następnym razem sobie pomacam lte kwaiatki (już mi się rozjaśnia, dlaczego ona taka wymiętolona)! :roll:

Megana, masz rację z tym charakterem wnętrza, wczoraj doszlam do wniosku, ze zdecyduja, jak wreszcie uprzatnę te tektury, będzie lepiej widać, co pasuje! Teraz waham się ciągne pomiędzy 1-3, a czwarta ładna, tylko chyba za długa, będzie dawać światło głównie na stolik...

Danusia, dzięki za otwarcie stronki! ;)

Rozmiary lamp sa podobne, można rózne kupić, druga chyba od 40 do 60cm...

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To jest salon prawie w całości (zdjęcie w trakcie wykańczania, nie patrzcie na ściany):

http://img197.imageshack.us/img197/4126/1009825.jpg

po lewej, tam gdzie kabelki, stoi regał jesionowy w roli scianki (na zdjęciu w dzienniku), pod oknem naroznym wisza dwa "wiaderka", bo tam będzie stół jadalny:

http://www.ikea.com/PIAimages/75560_PE193944_S4.jpg

a na pierwszym planie będa kanapy i stolik kawowy, nad którym ma być lampa główna, tez na razie skłaniamy się do 2-ki (bo jedynka ciut droga i nie wiem, jak te karteczki się będą sprawowały w codziennym uzytkowaniu, ale w realu wygląda super!)

http://fabrykaform.pl/images/normann/501002.jpg

a jeszcze myślimy o stojącej kulli, ale tę zakupimy na sam koniec, żeby nie namieszać...

taki wkład, czy ogónie styl?..

...a wiesz Ewo, że ja Twoich wnętrz nie widziałam jeszcze? Albo widziałam i myślałam, ze to Danusi?? :roll:

za to ogrodowe fotki pamiętam! ;)

zarówno wkład jak i wykończenie :D super pomyślane :D Danusia i ja mamy ten sam projekt domu :D

właśnie wiem, ale domki na pewno nie będą takie same! :D

To bardzo fajna rzecz widzieć te same wnetrza ale w innych aranzacjach. My przymierzaliśmy się na początku bardzo powaznie do innego projektu. Teraz widzę tu na forum jego realizację. Śledzę ją z ciekawością bo wlaściciele wybrali calkiem inny kierunek w aranżacji wnetrz niż ten o którym my myślelismy. W życiu nie wpadłabym na to by tak to wykończyć. Tak więc jest to penego rodzaju ciekawostką dla mnie :lol: