Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no, fajnie wyszło, jak echo! :D

a ja pewnie marudna jestem, bo wydaje mi się strasznie dluuugo!... a najbardziej mnie zlości, ze już praktycznie wszystko jest gotowe z wyjątkiem paru drobiazgów, które mi nie pozwalają się przeprowadzić! :roll:

Tylko Ci się tak wydaje, naprawdę :) Święta już spędzicie w nowym domku, i tego baaaaardzo zazdroszczę, bo też mieliśmy taki plan, tyle że ten plan licho wzięło po paru poślizgach i przez mój brak zdecydowania.

Ale Wielkanoc to też święta i może chociaż plan B wypali :lol:

święta są kilka razy do roku, na szczęście ;)

a ja o dokładnym terminie przeprowadzki jeszcze nie myślę, żeby nie zapeszyć, bo rożne niespodziewane przypadki się zdarzają! jeszcze nie poprawione ogrzewanie i kanalizacja, brak schodów wejsciowych, no i nie ma ciepłej wody (choć podobno już jest)... 8)

święta są kilka razy do roku, na szczęście ;)

a ja o dokładnym terminie przeprowadzki jeszcze nie myślę, żeby nie zapeszyć, bo rożne niespodziewane przypadki się zdarzają! jeszcze nie poprawione ogrzewanie i kanalizacja, brak schodów wejsciowych, no i nie ma ciepłej wody (choć podobno już jest)... 8)

jasne, a wprowadzisz się, jak przyjdzie na to pora :)

rozumiem, że ostatnia prosta może się dłużyć 8)

w każdym razie trzymam kciuki, żeby wszystko szło tak sprawnie jak do tej pory.

robili jakąś duuuużą robotę i nie zdążyli zakończyć :roll: ale innej ekipy nie chcemy bo już u nas górę wylewali i było wszysko ok dlatego czekamy do poniedziałku :( twój majster od elewacji może taki jsk u mnie od gładzi :wink: super fachowiec godny polecenia ale którejś pięknej soboty powiedział do widzenia (a zostawił swoje rzeczy i urządzenia) i do dzisiaj jego nie ma i też nie odbiera telefonu. Powoli sami skończyliśmy no ale to się znowu przeciągnęło :cry: może to jakaś taka nowa przypadłość albo stara nie wiem :lol: :wink:

Aga podejdź do ogrzewania tak: klimat się ociepla :wink: a co do błota to, hm coś wymyślimy :lol:

gdyby oprócz ocieplania klimat się jeszcze osuszał, to nie byłoby problemu... :wink:

a tu pada i pada!

u nas jest piękna pogoda a i dzisiaj słonko przygrzewało :lol: oby jeszcze przez przyszły tydzień tak było :-? ale coś zapowiadają u nas też deszcz :( oby się jednak nie sprawdziło :wink:

A u nas w piątek 13-go szczęśliwie zamontowali balustrady zewnętrzne :roll:

Tzn czy szczęśliwie to się dopiero okaże przy jakiejś imprezie, jak ktoś mocno będzie sie do niech przytulał 8)

a porobiłaś fotki???? no coby je w całości pooglądać :wink:

no właśnie, fotki to podstawa! ;)

ja wiem na pewno, że moja barierkę na klatce można, owszem, oglądać, można się do niej przytulać, ale opierać, czy wieszać to nikomu nie radzę!... ;) :lol: