Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

1-lampa którą traktować należy z duzym dystansem, bardziej na zasadzie humoru, widziałam ją w przeróżnych wnetrzach, wszędzie pasowała. Nie lubi konkurencji. Ja do niej nie mam jednak przekonania.

2-podoba mi sie jej geometryczna forma

3-pewnei ciekawe efekty świetlne/cienie daje na ścianach

4-elegancka forma. Czy ona ma zielony klosz? Podoba mi się mocowanie na rolce. Pokazanie konstrukcji zachwyca mnie zawsze najbardziej. :lol:

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny, birdie nie polecam ;) Juz chyba u monah pisalam ,że od 3 lat mam lucellino stolikową i wygląda cudnie, ale... skrzydełka cholernie sie kurzą i czyszczenie nic nie daje, bo stopniowo szarzeją. W końcu to prawdziwe pióra! Wyobraźcie sobie jak fatalnie kurzyc sie będzie taka piórzasta lampa pod sufitem, gdzie migiem skrzydła staną sie brudno szare.... No, chyba że jest na to jakis preparat...

Acha, no i zarówki. Jedną dodatkową dostaje sie w prezencie wraz z lampką, a co z resztą żarówek? Ja obecnie mam już zapasową, bo pierwszą mi dziecko zbiło niechcący i powoli zastanawiam sie skąd wezmę następną zarówkę, jak ta się przepali...? Warto takie kwestie sobie wczesniej przemyslec, zanim sie wyda mnóstwo forsy na jakieś cudo :)

A ja głosuję za 3 i 4. 3 bardzo mi się podoba! Nie wiem, czy znasz lampy Markslojd - nie są drogie, a jest trochę fajnych, tak mi się przynajmniej kiedyś wydawało, dawno już ich nie oglądałam.

Lampy to w ogóle trudna sprawa, przynajmniej dla mnie, będę musiała się bardzo Was radzić... :roll:

Barierka wyszła bardzo fajnie! nowe nabytki oświetleniowe też super, no i okap - jeśli zrezygnuję z górnych szafek, to też taki wybiorę, bo ładnie wygląda i nie jest kosmicznie drogi.

Ale i tak to jest jeden z ostatnich elementów wystroju, jak wnętrze już jest przemyślane. A z zasłonami czekam na sam koniec, wtedy okaże się, czy będą szare, bezowe, czy ecru - zalezy, jaki kolor będzie dominował. Na szare mała szansa, bo mąż już ma trochę dość szarości (w przeciwieństwie do mnie) ;)