Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie, takie coś znalazłam na stronnie Plannja Siba: http://www.plannja.com/upload/142.gif

nazwane "łącznikiem rynnowym",

wydaje mi się, że moje rynny to mają (choć wygląda na węższy), :

http://img98.imageshack.us/img98/497/pb230074.jpg

ale w takim razie dlaczego cieknie?? :-?

Hej, Alunek!

Aniahubi, Lidszu - dzięki za komplementa!

Idę pooglądać do Was! ;)

Jeeeeeeeeeeeeeeeee , ale ładna ta ...podbitka . :wink:

Skoro cieknie to coś nie tak z montażem musi być . Jak będzie padać to zapamiętaj miejsce i wdrap się tam pózniej . Może jest zapchana w tym miejscu ? Że niemożliwe , a możliwe sroki mogły coś nawrzucać .

Cieknie własnie w tych miejscach, gdzie sa łaczniki - moze jakoś źle zamontowane?

http://img4.imageshack.us/img4/6467/cieknie.jpg

Sure, masz rewelacyjny dom, bardzo lubię takie nowoczesne, zrobione ze smakiem wnętrza, chociaż u mnie jest zupełnie inaczej :wink:.

A kot to po prostu Pan Kot :D , cuuuuuudny!!!!

Dzięki, Soniko, miło mi się robi! :D

To jest taki mieszany styl, nowoczesno - nie wiem jaki, sama nei wiem, co do końca wyjdzei z tego. Ale Kocilla (czyli Assir) juz je przerobi po swojemu! ;)

Nie wiem jak wygląda Twój łącznik w realu . W moich są dwie uszczelki . Łączy się (łącznik) z rynnami na wcisk no i raczej u mnie nie ma prawa coś cieknąc w tym miejscu akurat . Może u Ciebie na jakimś kleju to jest łączone ? Musiałby to obejrzeć jakis fachowiec z bliska (na żywo) .

Sure, masz rewelacyjny dom, bardzo lubię takie nowoczesne, zrobione ze smakiem wnętrza, chociaż u mnie jest zupełnie inaczej :wink:.

... u mnie też ... :wink: :D

no, bo masz swojego stalego fachowca od wykańczania! ;)

A kiedy zobaczymy efekt ostateczny?!

Może u Ciebie na jakimś kleju to jest łączone ? Musiałby to obejrzeć jakis fachowiec z bliska (na żywo) .

Pewnie znowu będę musiała się sama drapać na dach, bo wykonawcom to już nie dowierzam, jak widzę takie efekty. Ale to chyba wygląda na łącznik z tego systemu. I podobno silikonu nie dawali... :-?

Tofee, z zewnątrz to wszystko ładnie wygląda. A ja się tak za bardzo nie rozpisuję o tym, co nie wychodzi. No, może ostatnio juz tracę cierpliwośc i trochę mi się zdarza ponarzekać. A te kawałki wnętrza na zdjęciach to zazwyczaj te bardziej udane... ;)

Ale teraz naprawdę wydaje mi się, że widać już światełko w tunelu, a nie tylko sam tunel... :roll: