Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Po roku użytkowania nie będziesz zwracać uwagi na takie duperele :D

tym bardziej, że wymienią.. :wink:

ja uważam że jak tylko jest taka możliwość to trzeba sie pozbywać baboli na każdym etapie. a jak starcza pałeru na czas wykończeniówki to super. bo to najbardziej boli

ja uważam że jak tylko jest taka możliwość to trzeba sie pozbywać baboli na każdym etapie. a jak starcza pałeru na czas wykończeniówki to super. bo to najbardziej boli

Tajest. Bo potem sie tylko doklada chcac je zamaskowac. :roll:

popieram w 100 procentach!

tu na szczęście moglam oczekiwac wymiany, bo sobie zastrzegłam, ze ma być taka sama, ale zazwyczaj bywa trudniej... :roll:

jasne

ale czasem warto nawet dopłacić.

pamiętam już kilka takich akcji. luby za każdym razem stawał okoniem, że niby już za późno, że się nie da i że nie ma kto tego zrobić. ale jak baba sie uprze to nie ma rady. jak mu teraz przypomina to sie cieszy że się uparłam. zazwyczaj poprawka nie była tak strasznie problematyczna jak sie to z poczatku wydawalo a babol byłby koszmarny (tak np. było z anemostatem zamontowanym na środku ściany - dodam na środku dekoru z le rabli)

jasne

ale czasem warto nawet dopłacić.

pamiętam już kilka takich akcji. luby za każdym razem stawał okoniem, że niby już za późno, że się nie da i że nie ma kto tego zrobić. ale jak baba sie uprze to nie ma rady. jak mu teraz przypomina to sie cieszy że się uparłam. zazwyczaj poprawka nie była tak strasznie problematyczna jak sie to z poczatku wydawalo a babol byłby koszmarny (tak np. było z anemostatem zamontowanym na środku ściany - dodam na środku dekoru z le rabli)

nawet dekory z le rable nie są w stanie przyćmić uroku anemostatu 8) :wink:

ale to prawda, jak się baba uprze to nie ma siły :roll: u nas też było parę takich akcji, że teraz z satysfakcją mogę się powymądrzać "a nie mówiam?" :lol:

Sure, jestem zachwycona Twoim kominkiem. Widziałam ich na forum mnóstwo, różnych, różnistych. Jak dla mnie, Twój jest na pierwszym miejscu.

Niezwykły w swojej prostocie, formie, wykończeniu. Taki bym chciała, super.

Witajcie, zaraz jadę na budowę sprzątać. Jeszcze planuję uaktualnić listę prac do dokończenia, może coś da się wykreslić? :roll:

Cieszę się na pewno z dwóch rzeczy - wczoraj ustalilismy, co robimy z ogrzewaniem, ma być regulator pogodowy, bez mieszacza, tylko przewymiarujemy grzejniki (mam nadzieję, ze nie będzie zimno), a dzisiaj zakuiłam lampę Normann Copehagen. Składa się ją z 69 elementów! Ale zabawa, Kocilla będzie zachwycony! ;)

Tak przy okazji, gdyby ktoś czegoś chciał ode mnie - wystarczy pozachwycać się kotem i od razu mam inne podejście! Jakie szczęście, że wykonawcy tego nie odkryli! :lol:

Efilo, mój miły juz dawno zaczął doceniac moje nieugięte stanowisko w kwestii szczegółów estetycznych, zresztą sam ma również swoje zdanie!

Eleno, czytałam, że z wyszczerbionymi płytkami też musiałaś sobie radzić? Ciekawe, czy reklamujesz takie w sklepie? Bo po przyklejeniu podobno już nie można...

78mysz, ja mam w suficie nie tylko anemostat, ale jeszcze głośniki! Na szczęście białe i raczej po bokach, nie rzucają się tak w oczy!

Lidszu, dzięki! :D

Tolu, milo mi baaardzo! Dotychczas tylko ja się ciągle zachwycałam Twoim ogrodem (i robię to nadal, oczywiście), cieszę się, ze zajrzałaś. Dziś kominkowi montujemy boczki ze stali szlifowanej. trochę inną miałam koncepcję z tym wykończeniem, ale się z męzem nie do końca dogadaliśmy, jest tylko z przodu. Mam nadzieję, ze też bedzie ładnie..

Dobrze to teraz będe Ci wklejał toto:

http://ggmania.eu/Emo/emoty_duze/zwierzaki/kotekzabawa.gif

Ha! A czy to dla własnych, ukrytych korzyści?! ;) :lol:

witaj sure!! :p

widze, że masz dzis pracowity dzień na budowie :wink:

..a ja mam pytanko..ile płaciłas za tonę tej szarej kostki?? i jakie ona ma wymiary??

Kostka w jednej cenie, niezależnie od rozmiaru. Znalazłam dośc tanio, jak na nasze warunki, wyślę na pw..

Eleno, czytałam, że z wyszczerbionymi płytkami też musiałaś sobie radzić? Ciekawe, czy reklamujesz takie w sklepie? Bo po przyklejeniu podobno już nie można...

Tak, z tym, że zostały wyszczerbione przez glazurnika przy cięciu albo układaniu bo np. opiera narzędzia o ściany :evil:

A wszelkie reklamacje odnośnie płytek sklepy rzeczywiśćie przyjmują zazwyczaj zanim się je przyklei. Tak przynajmniej mam na fakturach napisane.

Copenhagen to ta z plastikowymi łopatkami? Mam nadzieje że to nie jest jakaś specjalnie trudna sprawa skoro to sie demontuje do mycia :roll:

P.S. Ja też mam na suficie biały anemostat i rzuca sie w oczy jak cholera. Z tym że my od początku wiedzieliśmy że będziemy go przemalowywać. (sufit jest brązowy :wink:)

Elena miałaś pokazać te wyszczerbki