Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

...z tą kostką na schodach ... to ja bym nie przesadzał .... w tym sensie, że nawet jak dołożycie trochę inną ... to posłużcie się maksymą mojego "fachowca" ... "mądry uda, że nie widzi ... a głupi nie zauważy" ....

...a Kot .... palce lizać ....

PS. czy mówiłem Ci już, że Ci zazdroszczę ?

... zazdroszczę ...

PS2. .. ja zawsze piszę szczerze ...

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kala, z tym 'umyte" to też bym nie przesadzała, mam umyte 2,5 okna! :lol:

i jeszcze jest dużo, dużo pracy, ale - wprowadzamy się za dwa tygodnie, postanowiliśmy! ;)

dzisiaj (oprócz łązienek) spędziłam popołudnie głównie na odkurzaniu tektury, żeby ją można było zdjąć tak, aby parkiet ocalał.... ...i dlatego się sfrustrowałam, bo efektu żadnego, jest nadal tektura falista... :-?

Gwożdziku, nie mówiłeś jeszcze, ze mi zazdrościsz! A moze choć powiesz, czego?? :roll:

(bo ja Tobie - fajnego wieczoru 12.12)...

Małgos, okna mi źle robią na nerwy, każda szyba ma przynajmniej dwie zaschnięte naklejki, za chiny nie dadzą się odkleić, muszę poszukać czegoś w wątku o sprzątaniu... :roll:

Gwożdziku, nie mówiłeś jeszcze, ze mi zazdrościsz! A moze choć powiesz, czego?? :roll:

(bo ja Tobie - fajnego wieczoru 12.12)...

... to nie mój wieczór .... :-?

... mój wieczór to może być (ewentualnie) na weselu Twojej latorośli .... jeśli to będzie "wiejskie" wesele .... :D

... zazdroszczę Ci domu .... bo ja ...nie miałem odwagi, żeby zacząć ....

......budować ... i kupiłem to co kupiłem ...

... ale jestem dobrej myśli ..... bo tak jestem skonstruowany

:lol:

Sure, jak wprowadzisz się za 2 tygodnie to zrealizujesz mój plan A 8)

Mam plan B, ale biorąc pod uwagę, że dopiero w tym tygodniu zaczniemy wygrzewać tę cholerną podłogówkę (hydraulik mnie wyśmiał jak powiedziałam, że chcę przez miesiąc ją wygrzewać i stwierdził, że ten murator to babom w głowach poprzewracał :roll: ), to zaczynam przygotowywać plan C :(

Efilo, swięta za 3 tygodnie, może się uda? ;)

Ale dom nie będzie całkiem wykończony, niestety. Jednak nie możemy czekać, aż to zrobią, bo to by było pewno w przysżłym roku (zaczęłi inną budowę i niektóre rozgrzebane u nas prace ciągle leżą).

Potrzebny jest jeszcze tzw. "odbiór szamba", tzn. tylko końcówka, no i okazało się, ze wjazd do garażu jeszcze nie teges, autko się zawiesiło przy pierwszej próbie! Spróbujemy podwyższyc teren przed wjazdem, może bedzie ok. Jeśli nie, trzeba będzie przekładac kostkę... :evil:

Gwoździku, może nie Twój wieczór,. ale Ty będziesz się napawał!

A jeśli chodzi o dom, to fakt, cieszę się, że się zdecydowałam. Ale gdyby był następny raz.. ..wyszłoby mi połowę taniej, uczę się na błędach (mam nadzieję).. ;)

A co można użyć do wylożenia/wysypania drogi przed wjazdem? Na inicjatywę miasta to się chyba nei doczekam! Gruz? Żwir? Szara kostka? Fajnie, żeby to jeszcze było ładne... :roll:

Sure, jak wprowadzisz się za 2 tygodnie to zrealizujesz mój plan A 8)

Mam plan B, ale biorąc pod uwagę, że dopiero w tym tygodniu zaczniemy wygrzewać tę cholerną podłogówkę (hydraulik mnie wyśmiał jak powiedziałam, że chcę przez miesiąc ją wygrzewać i stwierdził, że ten murator to babom w głowach poprzewracał :roll: ), to zaczynam przygotowywać plan C :(

Elena, a kiedy robiłas wylewki, bo nie pamiętam. Jakoś niedawno? :roll:

Ja sie bede cieszyc jak nam sie uda na wielkanoc

Życzę, żeby bez przeszkód. Wielkanoc '09 to był mój plan A...

:roll:

to dokładnie tak jak mój :lol:

gdyby nie pan mariusz od wykończeniówki który od czerwca nie jest w stanie ruszyć z łazienkami to już dawno bym sie posunela do przodu a tak nic sie bez tego nie da robić