Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Małgos, okna mi źle robią na nerwy, każda szyba ma przynajmniej dwie zaschnięte naklejki, za chiny nie dadzą się odkleić, muszę poszukać czegoś w wątku o sprzątaniu... :roll:

To prawda... :-? Na klej ja uzywalam ostrej szpachelki, ale najlepiej schodzilo benzyna albo rozpuszczalnikiem. Jak nie masz to chociaz olejem jakims... :roll:

A cale naklejki to suszarka najlepiej schodza. 8)

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgos, okna mi źle robią na nerwy, każda szyba ma przynajmniej dwie zaschnięte naklejki, za chiny nie dadzą się odkleić, muszę poszukać czegoś w wątku o sprzątaniu... :roll:

To prawda... :-? Na klej ja uzywalam ostrej szpachelki, ale najlepiej schodzilo benzyna albo rozpuszczalnikiem. Jak nie masz to chociaz olejem jakims... :roll:

A cale naklejki to suszarka najlepiej schodza. 8)

Dzięki! Ale co mam robić tą suszarką, po prostu suszyć? 8)

A szpachelka się bałam, że podrapię szybę. Mam nawet taki skrobak do płyt ceramicznych, którego nie użyłam...

jak zwykle zdjeciami dowaliłaś :lol:

:D :D

Sure- życzę ci,aby udało ci się przeprowadzić przed świętami :D

Jeśli masz kłopoty z elektryką to mogę polecić chłopaka, który robił u mnie ( nadal korzystamy z jego usług). On i jego pomocnik, to chyba jedna z najlepszych ekip, z jaką miałam okazję współpracować w czasie naszej budowy.

Polecam :)

Pozbyłam się śmieci sprzed domu, hurra! :D

Dzięki temu homor mi się od razu poprawił, w słoneczku domek wyprzystojniał i te różne niedoróbki gdzies znikają. Kuchnia niestety znowu zakurzona, tak podobno na początku bywa. Mimo to wrzucam kolejne fotki do dziennika. Skąd ten kurz ? Może ze ścian i sufitu opada? :roll:

chyba czas na trzecia kawę, tylko słabą... http://www.mondocaffe.pl/photos/kofeina_big.jpg

Dzięki, dziewczyny (i chłopaki) ;)

Kala, nie wiem dokładnie, jaki koszt mebli, bo płaciłam hurtem za wszystkie zabudowy w domu, ale na oko na pewno nie będzie tańsza od tej ikeowskiej, która wyceniałaś... btw, w meblach z Ikei równiez montują blumy czy tam hettichy, sprawdzałam! ;)

Elena, wyjście na taras pomiędzy kuchnią a jadalnią, u mnie sa połączone te pomieszczenia. Trochę szkoda, że jest tam, gdzie parkiet, a nie gres, pewnie będę psioczyć na to udogodnienie? :roll:

Ale wygląda fajnie, łatwe dojście z kuchni do stolika na tarasie i dobrze widać, co tez się przydaje. Dlatego mimo wszystko jestem za otwarta kuchnią...

Majki, mam tylko samodomykalne szuflady (a w łazience i przedsionku samootwieralne - to prawie Servo Drive, czyż nie? ;)

Ale myślę, ze używa się super, sądząc z tego filmiku!

Wyobrażasz sobie siebie przy gotowaniu? :D 8) :wink:

Majki, mam tylko samodomykalne szuflady (a w łazience i przedsionku samootwieralne - to prawie Servo Drive, czyż nie? ;)

Ale myślę, ze używa się super, sądząc z tego filmiku!

Wyobrażam :D , to ja taki filmik nakręcę za jakiś czas :D 8) :wink:

Tylko z przystojniejszym aktorem :lol: :wink:

pozdrawiam, majki

Skąd ten kurz ? Może ze ścian i sufitu opada? :roll:

Ten kurz jest wszędzie: na ścianach, sufitach, podłogach, we wszystkich zakamarkach :evil: Z czasem jest go coraz mniej, ale wkurza niemiłosiernie.

Kuchnia piękna :D

Na to liczę, bo na razie to jakis totalny disaster! Aż żałuję, ze nie zostawilam tej folii na wszystkim! :-?

blumy czy tam hettichy.....a co takiego ???? :o :o :o

...bo nie wiem :oops: :oops:

to sa mechanizmy do szafek kuchennych, słyszałam, że oba systemy są sensowne... :roll:

Wyobrażam :D , to ja taki filmik nakręcę za jakiś czas :D 8) :wink:

Tylko z przystojniejszym aktorem :lol: :wink:

pozdrawiam, majki

Trzymam za słowo! :D

Zdradź jeszcze, kiedy w swojej kuchni zaczniesz gotować? Bo my już zainaugurowalismy - herbatka i "gorące kubki"! ;)

Zdradź jeszcze, kiedy w swojej kuchni zaczniesz gotować? Bo my już zainaugurowalismy - herbatka i "gorące kubki"! ;)

Oj ... gotować to pewno dopiero w lato ... :(

Ale kuchnia koło maja-czerwca ma być ... :wink:

Także u mnie jeszcze ....

pozdrawiam, majki

Super! z każdą odsłoną coraz fajniej! bardzo mi się podoba. Pewnie pisałaś sto razy, ale zapytam o płytki na podłodze w kuchni - co to? W ogóle wszystkie płytki masz świetne.

Mazo, dzięki za miłe słowa! :D

W kuchni na podłodze jest Marazzi Fusion antracyt, gres naturalny. Nie wiem, czy będzie praktyczny, bo ma szorstką powierzchnię. Muszę go domyć po budowlańcach, wtedy okaże się, czy mi się nadal podoba.. :roll: