Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Przeczytałam wszystkie (44!) strony komentarzy coby później głupich pytań nie zadawać :)

i żyjesz ? Tak na raz to może zaszkodzić..... :lol:

Ledwie zipię... :) To fakt, wciągnęła mnie czarna dziura na kilka godzin :)

Ze mną w ogóle jest źle - tyle czasu poświęcam na czytanie cudzych dzienników budowy, że brakuje mi czasu na pisanie własnego ;/

Oj, niedobrze, niedobrze - trzeba to szybko zmienić! ;)

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sure!!

Tam cos sika z tego puzzla :lol: :lol: :lol: :lol:

jaki masz kibelek? Podobaja mi sie bardzo Duravit Stark 3 i te mam juz zaklepane, ze kupuje....Twoj wydaje mi sie podobny....jezeli dobrze puzzla odszyfrowalam :lol: :lol: :lol: :lol:

Z Duravitem mam ta wygode, ze jest tez tutaj lokalnie wiec moge sobie go omacac....zapomnialam pomacac kibelik z Kola jak bylam na Kaszubach... :roll: :roll:

super, że jeszcze nacieszy sie swobodą!!!!! Myk drzwi otwarte, chwila- moment i jest na dworzu i :wink:

no, a za nia kocur myk - i jest na dworzu... i będzie klopot!

Sure!!

jaki masz kibelek? Podobaja mi sie bardzo Duravit Stark 3 i te mam juz zaklepane, ze kupuje....Twoj wydaje mi sie podobny....jezeli dobrze puzzla odszyfrowalam :lol: :lol: :lol: :lol:

no, jesteś dobra w puzzle! ;)

to Stark3, kibelek i bidet. Wybrałam te, bo są takie uniwersalnie klasyczne, chyba mi się tak szybko nie znudzą, jak kwadratowe, które chcialam wcześniej...

http://amin.swistak.pl/000/166/166623_222_p.jpg

super, że jeszcze nacieszy sie swobodą!!!!! Myk drzwi otwarte, chwila- moment i jest na dworzu i :wink:

no, a za nia kocur myk - i jest na dworzu... i będzie klopot!

Sure!!

no, jesteś dobra w puzzle! ;)

to Stark3, kibelek i bidet. Wybrałam te, bo są takie uniwersalnie klasyczne, chyba mi się tak szybko nie znudzą, jak kwadratowe, które chcialam wcześniej...

http://amin.swistak.pl/000/166/166623_222_p.jpg

Eeeeeeeee...te kwadratowe jakos malo ergonomiczne mi sie wydaja :lol: :lol: :lol: przeciez doopa nie jest kwadratowa, to jak na tym siedziec?? :lol: :lol: :lol:

Ide medal z ziemiaka sobie wystrugac za te puzzle :lol: :lol: :lol:

dumna z siebie jestem :wink:

Eeeeeeeee...te kwadratowe jakos malo ergonomiczne mi sie wydaja :lol: :lol: :lol: przeciez doopa nie jest kwadratowa, to jak na tym siedziec?? :lol: :lol: :lol:

Ide medal z ziemiaka sobie wystrugac za te puzzle :lol: :lol: :lol:

dumna z siebie jestem :wink:

szkoda, bo na krześle też byłoby wygodniej! :lol:

a medal juz skrobię ;)

http://sp236gim61.neostrada.pl/pozalekcyjne/ziemniak5.jpg

Lubie te stoły. Kilka dziewczyn je kupiło z fm i nie pisały nic złego o nich.

Chciałam Ci jeszcze powiedzieć, że przejrzałam Twoje wnetrza raz jeszcze i uwazam, ze to będzie jeden z ładniejszych domów na forum 8) Podoba mi sie chyba dlatego, że nie jest....nadęty :wink: :lol:

No, rozkładany ma swoje plusy===============================================================================================================

(sorki, ta wstawka to od Assira, zachowam, bo wyraźnie chciał zaznaczyć swoja obecność! ;) )

Aka, a ja nie pamiętam, jaki masz stół? A czy był na zdjęciach? :roll:

Effka, sposób rozkładania stołu ma znaczenie, czy to znaczy, że chcesz "rozkładany inaczej"?

Pasie, w dużej łazience mam te same płytki na ścianach i podłodze, w malej są różne...

Ja teraz mam ten stół. Tzn. mam z tej serii, tylko kwadratowy z możliwością rozłożenia. Piszę "z możliwością" bo dwa lata już stoi a nawet nie przetestowaliśmy rozkładania ;) Jacyś mało gościnni chyba jesteśmy :oops:

A krzesła jako żywo mamy gilberty :lol:

Z obu mebli jestem zadowolona :) Nie doznał uszczerbku na urodzie a moja trzylatka obchodzi się z nim, hmm... mało delikatnie :)