Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

hehe, jakies niedobre doświadczenia? 8)

ale jeśli rama ponizej materaca, chyba jest niegroźna?... :roll:

Czyżby Malm? :D

Mam w wersji średni brąz - walnęłam się tylko raz - a łóżko to mam od tygodnia :wink:

Materac wystaje kilka cm ponad ramę, ale i tak trzeba o niej pamiętać :roll:

zgadłaś! :D

muszę zobaczyć ten średni brąz, bo na razie "z urody" wybrałam dąb, tylko do teaku może słabo pasować..

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

sure, no coz napisac za wiele nie moge napisac bo mnie zazdrosc zzera :wink:

piekne wnetrza ze smakiem i w mojej kolorystyce

zapodaj wiecej zdjec, powinnas zostac mistrzynia kryminalow lub horrorow bo napiecie stopniujesz na maxa.

co do lozek malm to posiadam takie juz 4 lata i dalej mi sie podoba, ale faktycznie po kazdym obiciu goleni stwierdzam, ze do nowego domu takie lozko nie bedzie, ale jak juz mi mija bol i zapominam o nim, to mysle, ze tylko to bo jest takie proste.

ale np porownujac ceny to zastanawiam sie czy nie brac go ze szkocji do polski, bo tutaj sa one duzo tansze niz w polskiej ikei.

ale zannim moja przeprowadzka nastapi to pewnie gust mi sie zmieni :wink:

ale jest na to rada, do nastepnego malma kupimy gribszy materac :D

pozdrawiam, czekam na wiecej i na kuchnie w calosci.

Ha! jest zdjecie z lodowka!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Fajne lozko - kupuj :lol: :lol: Ja akurat tez wczoraj bylam w IKEA i ogladalam rozne rzeczy...pare rzeczy wybralam, tylko stolik ktory mi sie podobal i chcialam go do kuchni na Kaszubach, nie jest dostepny w PL :cry:

Cholera!!

:evil:

To kup w Irlandii i wyslij jakas polska morska poczta... :roll: Na pewno sa takie.

A co do lozka to ma te po bokach wystajace rzeczy - o nie bym sie bala... :roll:

Dzięki za miłe słowa, bardzo mnie to wspiera (bo już troszkę zmęczona jestem). Wróciłam teraz z budowo - domu, znowu jakoś tam zimno, ale serwisant zapowiadał się jeszcze kilka razy, zeby to wszystko wyregulować. Miły po pracy skręcał regał do gabinetu, a właściwie trzy - i jeszcze nie wrócił. Ja rozgryzałam zmywarkę - w sensie przenośnym, oczywiście. W zasadzie jest prosta, więc szybko nadgryzłam jeszcze resztę sprzętu i wróciłam. Jak pamiętacie, odsłoniliśmy dopiero kawałek domu, ale dziś zapadła decyzja, że w sobotę tam śpimy. Więc w tym tygodniu odwołuję umówione kino i odgarniam resztę (a przynajmniej jakąs sypialnię). To jeszcze nie oznacza oczywiście przeprowadzki, ale się oswajam! ;)

Junona, i Ty o tym obijaniu nóg? :roll:

Fajnie, ze zajrzałas, co się działo, kiedy Cię nei było?

Na razie jestem zdecydowana na łóżko, ale szykuję się na tortury... ..materac wyższy zamawiam, żeby był wygodny, podobno zreszta wysokośc boczków się reguluje..

Maja, a który stolik u nas nieobecny? Masz fotkę? W Ikei w Gdańsku widziałam kilka rzeczy, których na stronie nie ma. Między innymi te krzesla, które byc może kupię..

Dzięki za linka z plakatem (i Tobie Malgos), zaraz się w to wczytam. Any suggestions?

A Tobie, Pasie dzięki za słoneczko (oj, przydałoby się), Ace za zdjęcie stołu, rzeczywiście podobny w ksztalcie, myślę, ze po rozłożeniu ten obrus dobrze robi ... ..i tak ogolnie to zaraz napisze tu calą litanię, bo mi się fajnie wraca i czyta Wasze wpisy!

(i czym prędzej muszę wykombinowac ten internet w domo-budowie, bo się nie wprowadzę!)

Najpierw sprawdz, czy netu jakowegos juz tam nie ma, bo jak ja odpalilam kompa to sie okazalo, ze jest... :wink:

A potem zalicytuj macanie betonu u mnie... 8) http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm

nie ma, nie ma - jeszcze z tepsy nie mam danych, bo najpierw musze u nich zamówic usługę, zeby dowiedzieli się, czy ją tam mają... :evil:

oglądam fanty, oglądam - i już sobie robię przymiarki! ;)

Normalnie padnę na zawał!!! :x Jak można wytrzymać bez normalnego neta, to ja już nie wiem? Nie dostaję powiadomień i to TAKICH ważnych! :evil: Kochana, Ty już się wprowadzasz!!! :o :o :o Taka przeprowadzkowa przedświateczna gorączka się zrobiła na forum, że nie sposób nadążyć... :wink: SUPER!

Pięknie, mniamusnie u Ciebie... 8) łazienka powaliła mnie na kolana... 8) Ja właśnie o takiej biało-drewnianej marzę sobie po cichu... a Ty już mach i masz... :D :D :D Pewnie już tysiąc razy odpowiadałaś, ale powiedz mi proszę raz jeszcze: jakie drewno masz w łazience? :roll: :oops:

To pierwsze spanie to już w tę sobotę? 8) 8) 8)

Maja, a który stolik u nas nieobecny? Masz fotkę? W Ikei w Gdańsku widziałam kilka rzeczy, których na stronie nie ma. Między innymi te krzesla, które byc może kupię..

Dzięki za linka z plakatem (i Tobie Malgos), zaraz się w to wczytam. Any suggestions?

Sure, jak super, ze juz jedna noga jestes w nowym domu :lol: :lol:

Takie spanie w saperskich warunkach jest najfajniejsze :lol: :lol: jakie wspomnienia sa :lol: :lol:

Stol, ktory sobie upatrzylam to ten:

http://www.ikea.com/ie/en/catalog/products/90138593

Na polskiej stronce IKEA go nie ma, wiec z gory zalozylam, ze nie bedzie go tez w sklepie...

W rzeczywistosci bardzo lekko wyglada...

Malgos proponujesz transport....az tak bardzo tego stolu miec nie musze, by placic jeszcze raz tyle za jego transport :lol: :lol: :lol: Na bezrybiu to i rak jest ryba...wiec kupie cos innego....az tak bardzo to ja go miec nie musze, ale spodobal mi sie bardzo :lol: :lol:

Cześć Rasiu, fajnie , że sobie mnie przypomniałaś! ;)

Drewno w obu łazienkach to teak, blat z litego drewna, a reszta fornirowana. Mam nadzieję, że wytrzyma wilgoć... :roll:

Maja, jak będę w Ikei, zerknę, czy jest ten stolik. Na razie mi się w oczy nie rzucił, ale kto wie? 8)

...zaraz znikam na budowę pogadac o garderobie. I jeszcze musze zakupić przyłącza kątowe, okazało się, ze nie mam! :roll:

Malgos proponujesz transport....az tak bardzo tego stolu miec nie musze, by placic jeszcze raz tyle za jego transport :lol: :lol: :lol: Na bezrybiu to i rak jest ryba...wiec kupie cos innego....az tak bardzo to ja go miec nie musze, ale spodobal mi sie bardzo :lol: :lol:

Ze Stanow mozna rzeczy wysylac taniej niz u nas z miasta do miasta, to moze w Irlandii tez sa tanie sposoby. :wink: