Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Uff zagladam na chwilę z pracy. a tam robi mi się garderoba! I nie mogę tego widzieć... :roll:

Aka (i inni), ile płacicie za cyfrę? Ktoś ma na więcej odbiorników?

Muszę szybko coś wybrać, bo będzie brakowało rodzince TV..

A schodki miałam w projekcie, bo mam różnicę poziomów na działce..

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie mam jeszcze pierwszego rachunku, bo przedłuzyłam umowe i wzięłam tzn musiałam wziąść opcje z HD , bo wzięłam sobie telewizor za 1zł :p

prawdopodbnie to będzie ok 180 zł a teraz płace 157,50 :D

musze tylko załatwić sobie tego multiruma ( czy jakoś tam) i cyfrę będę mogła ogladać na róznych kanałach w 2 różnych telewizorach :D

Oj domowo domowo z tym ogniem w kominku :) U mnie zanim nie kupie Tv i pozadnego dekodera watpie zeby ktos oprocz mnie chcial sie przeprowadzic do nowego domku :wink: (reszta rodzinki to telemaniaki hihihi)

Tez marzy mi sie taka SBS z kostkarka (niekoniecznie z barkiem) Jakiej firmy i model jest Twoja?

Faktycznie zycie na dwa domy jest troche uciazliwe wiec zycze jak najszybszego przewiezienia reszty maneli :)

aaa i jeszcze jedno- nie wiem jak inni, ale widziałam, że pod Polsatem Cyfrowym multum ludzi u nas...chyba za darmo co nie co rozdają :p zorientuj się!

ja jestem przyzyczajona do kanałów Cyfry i brakowało by mi co nie których a Polsat zawsze mogę ogladnąć ze zwykłej anteny, ktora dosłowanie stoi na podłodze o córy :wink:

no i lodówy zapomniałam pogratulowac, bo to lodówa a nie lodówka! Życze Ci, aby zawsze była pełna :D

Kakusek, sbs mam samsunga, na razie jest bardzo ok, oby tak było długo! ;)

Aka, już dawno myślę o polsacie, bo maja też internet, tylko chyba nie ma możliwości rozdzielenia sygnału na 3 odbiorniki? :roll:

Dzisiaj znowu spanko w domku, na szczęście jest cieplej niż wczoraj, bo conieco podregulowane ogrzewanie ( w syoialni było 14 stopni!).

Kominek grzeje, kostki się produkują, a dziś rano zrobiłam fotki sarenek! Szkoda, że kabelek do aparatu został w mieszkaniu, bo bym sobie wrzuciła w dziennkiczek! ;)

...kolorowych snów! :D

no, my mamy tylko -12! ;)

wstałam wcześnie, ale pół dnai biegałam od domofonu do garazu otwierając drzwi i zamykając za różnymi ludźmi! :lol:

mam w komplecie wswzystkie swoje klucze, pomieszczenie gospodarcze opróżnione z obcych rzeczy, tylko posprzątać... uff, dużo spokojniej... :roll:

wczoraj podcas śnieżycy przez kuchenne okno sypał śnieg, dzis przyszedł monter do regulacji, okazało się, ze wcześniej tego nei regulował.. przy okazji stłukł mi jedną lampę nad blatem, na szczęście tania z Ikei, ale okienko jest już szczelne! :wink:

a teraz siedzę w mieszkaniu i ogarniam temat przeprowadzki - no i nadrabiam zaległości!

dziś rano zrobiłam fotki sarenek

A gdzie zdjęcia sarenek!?

Zazdroszczę Ci widoku z okien - u mnie każdy widok kończy się zabudowaniami i to niekoniecznie najładniejszymi...Teraz jak spadło trochę śniegu jest trochę ładniej, aż żal myśleć, że ta kołderka zniknie.

Bardzo fajne krzesła wybrałaś.

I widać jak ładnie się komponują listwy podłogowe - nie wyglądają na za wysokie.